אני זוכר אותה בתחילת דרכה מהפרסומים באטרף איש שם בסוף העשור הקודם,
מירן, איזה תמונות, איזה פ33ה, דיווחים יחסית טובים, למרות זה שהיא קצת מג'נונה לפי אותם מדווחים, אבל ניחא...
החלטתי ללכת לראות הכצעקתה, אבל תמיד נרתעתי, בסוף נמאס לה לחכות לי, והיא חתכתה אותו.
עבר יום ובא יום, ושמתי פעמיי אל מחוזה של העלמה, מקבל במלון בלה גרדיה, יש חניה ברחוב מאחורה יש שם מוסכים, אז אפשר לדחוף את הרכב שם בחינם , באמצע היום.
שמתי פעמיי אל המלון, השמנמן מהקבלה שואל אותי לאן? ואמרתי לו את מס' החדר, והוא כבר עשה מבט של ,
אהה גם אתה לשם?? בעעע

בקיצור אץ רץ במעלה גרם המדרגות, מגיע לדלת, נוקש בהיסוס, יש לציין רעש מהחדר, מוזיקה בווליום גבוה, העלמה פותחת,
ושומו שמיים והאזינו היסודות של הבניין שתקועים בארץ , אין סמיילי יותר מזעזע מהסמיילי

מחייכת , אומרת "שלום", יש לה קול מוזר , שילוב של מפחיד+מזעזע. בקיצור נכנסתי, וכאחד שחווה הרבה תקלות בחייו, ולמד להעריך את ה"וותיקק הקטן" שמדבר אליו ברגעים כמו אלו, ואחרים, מיד נכנס למצב הקשב,
העלמה נכנסה לשירותים לרגע, והקול הקטן אמר לי תן גזזזזזזזזז, ופשוט ברחתי משם, בריצה,
ניסיתי להתקשר גם לעוד אחת שמפרסמת , היא אומרת שהיא ממוקמת בנווה שאנן, קצת חישובים בראש, והתוצאה "עזוב'תך באמא'שך" התקבלה פה אחד.
מפה לשם, אמרתי נראה מה שלום גולי, ביקרתי אותה לפני שנתיים בפעם האחרונה,
טלפון והעלמה לא עונה, אחרי שעה בערך שולחת SMS , דרך אגב היא עונה רק משיחות מזוהות, הגעתי, נכנסתי לבניין חדש משהו בן זונה, הדירה גם דנדשה, זה מדהים כמה כסף הן עושות הקוקס האלו, אם הן היו משקיעות חצי מהכסף שהן מבזבזות על שטויות... טוב לא מעניין כרגע מה עושות עם הכסף שלהן, גם ככה בגיל 40 הן כבר סוס מת, ורוב הסיכויים עוד לפני כן.
אין יותר מידי מה להגיד, יחס נורמאלי, באמת בן אדם בסדר, כוסית שווה , קצת פה קצת שם, אחלה מקלחת יש לה, וזהו בגדול, מחיר 400 , וזהו,
לסיכום,
תביאו ביד.
נ.ב שם האפליקתיה המומלצת num2 היא נותנת לכם מספר טלפון נוסף משהו כמו DUAL SIM . ואפשר להתקשר ולסמס ממנו ואליו, הודעות רגילות בלבד, ולא וואסאפ וכו',