כ המדריך החכם לדוגם קוקס צעיר - סקס אדיר

המדריך החכם לדוגם קוקס צעיר

1
טוב בגלל כל השודדים והמתחזים ובגלל כל המודעות המזוייפות ובגלל שלא קיים פורום סקס באף אתר אחר חוץ מאדיר אני רושם לכם מדריך איך צריך לבחור מטרה לדגימה:

נתחיל מזה שקוקסינליות זה לא זונות רחוב זה גרוע בהרבה יותר ורובן יתנו לך חוויה טובה (זה נדיר יותר מזכייה בלוטו) רק לפי המראה. שזה אומר לגלח תביצים ותתחת, לעשות חוקן עם אתם פסיביים, לעצב את השיער ולשים בושם רובן מתעצבנות כשאתם מבקשים להתקלח לכן עדיף להתקלח לפני בבית או במזרקה בכיכר העיר והכי חשוב לעשות מנוי לחדר כושר

שנית כל המודעות באדיר של הקוקסיות נבדקו על ידי או על ידי חברי הפורום ולכן תשתמשו מהאתר הזה לדגימות שלכם ולא לחפש הרפתקאות באתרים שנפתחו על ידי סרסורים מהשטחים.לפני שאתם הולכים תתיעצו כאן בפתיחת שרשור או דרכי בהודעה פרטית, אבל רק למודעות מאדיר,שאר המודעות באתרים אחרים כגון ובעיקר הצהוב אינן מאומתות ורובן חוץ מאחת או שתיים תמונות מזוייפות הכוללת דירת תקתקניות ,שודדות,גברים בתחפושת, ונועלות בית. אני מציע לכם למחוק את האתר הצהוב מהראדר כי כל מה שהולך שם זה פשוט גברים בתחפושות שמפרסמים חופשי ולא ניתן לעשות עם זה כלום כי לא אכפת שם לאף אחד,
וכל מציאה שם מפרסמת גם פה.
המודעות שם מתחלפות כל יום ולכן קשה לתפוס את המחופש. אל תחשבו שאתם חכמים יותר ממני ותצליחו למצוא מציאה שאני לא מצאתי אין ולא קיים ואם יהיה אז אני הראשון שבטח ידע...
ואם בכל זאת אתם חושבים שאתם חכמים יותר ממני והחלטתם לנסות ללכת למודעה חדשה שאף אחד לא מכיר כי חושבים שמצאתם כוסית על חדשה אז כמה נקודות:
1)+250 שקל זה תמיד מתקתק או שודד או מתחזה או זקנה בת 120. קוקסינלית מטופחת ששומרת על עצמה ונראת טוב זורקת הרבה כסף על עצמה ניתוחים וכו, ולכן תרצה מחיר יקר יותר אין מצב שנפלת על מציאה בכזה מחיר
2) כאשר אתם מגיעים לדירה רובן מתחבאות מאחורי הדלת של הכניסה, לא להכנס!!! להשאר מחוץ לדלת עד שהיא תוציא תראש ואז תחליטו אם אתם אוהבים את מה שאתם רואים,אם זה מתחזה הוא ינעל אותכם!
ואם יש חושך לבקש להפעיל תאור כל הכוסיות יפתחו לכם עם אור או יצאו החוצה כדי תראו את המוצר
3)אם ננעלתם ואומרים לכם שמתקשרים למשטרה אז דבר ראשון זה חרתא המשטרה איתכם קודם ולא איתן הן כולן מסומנות כבר לכן אל תאמינו ותחכו בסבלנות שיפתחו לכם
4)למודעה שאתם לא מכירים תורידו אפליקציה שנקראת נומ שתיים ומשם תתקשרו בלבד שלא יהיה להן תמספר שלכן רובן מקליטות הודעות ושומרות שיחות כדי לשמש אותן נגדכם במקרה הצורך, תקנו עוד סים או תרכשו עוד מספר רק לזונות
5) לקרוא מ1-4 שוב...

שלישית:אם קיבלתם כתובת שאתם לא מכירים דברו איתי בטלגרם ואני יבדוק בשמחה במי מדובר
רביעי:שימו לב שיש הרבה קוקס בפלד שגם מארחות ולוקחות בדירות קרוב ל400-500 שישמחו למצוץ לכן תזין בפלד במאה שקל עדיף לזרוק מאה ל10 דקות מאשר 300-500 ל15ד

צייד נעים
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

המדריך החכם לדוגם קוקס צעיר

9
[QUOTE=gta3]מה זאת אומרת מתחזה שנועל את הבית?
אוקיי אני והוא בפנים ומה אז? הוא רוצה את הכסף ? מאיים שאם לא יתן לו את הכסף יהיה ככה וככה..
או במקרה הגרוע שודד אותי? מה זה החרא הזה
[/QUOTE]

ברוך הבא לעולמיOuch
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”