כ דומיניק - רישומי ביקור - סקס אדיר

דומיניק - רישומי ביקור

1
לפני מספר ימים החרמנות גברה עלי,
ידוע לי כי כל המפרסמות כאן ובאתר הצהוב תקתקניות ויקרניות,
אני מסרב לשלם 400 שקל ומעלה על מספר דקות עד שעה של זיון.
זכורה לי אחת שרבים רשמו עליה שנותנת שירות טוב והיא דומיניק, רק מה? שמצב ההיגנה לא להיט.
בכל זאת אמרתי נלך ונראה,
קבעתי עם הגברת, הגעתי אליה, מראה חמוד של אישה מלאה, פנים ככה ככה,
הבית חשוך ומריח מכלבים וחתולים, כאילו הגעתי לתנו לחיות לחיות,
היא הובילה אותי לחדר שינה, שם התפשטתי, כסף עבר ידיים (300 שקלים) והיא הזמינה אותי לשכב על המיטה,
בוא נדבר על המיטה או על ארגז החול הזה שנקרא מיטה, הכל מלא גרגרים שאלוהים יודע מה זה, ומלא חול וג׳יפה.
בכל זאת אמרתי נזרום (חרמן כבר אמרתי?)
ליד המיטה מאפרה מלאה בבדלי סיגריות כאילו לא רוקנה כמה חודשים.
הכלב הענק שוכב בכניסה לחדר והחתולה מסתוססץ בין הרגלים.
נעבור לחלק האומנותי,
התחלנו בעיסוי חביב, ביקשתי למצוץ לה, יש לה זין ענק ונעים, הרגתי איך הוא מתנפח לי בפה וממש נהנתי, היא הציעה למצוץ לי בשביל פריקה ראשונה וכך הייתה, מציצה מעולה, אחת הטובות שקיבלתי כולל משחק ברקטום שגרם לי להתפוץ לה בפה, (אגב אחרי שגמרתי לה בפה היא פוט הץרוממה וירקה בפח שהיה ליד המיטה ומי יודע כמה זרע יש שם)
אחרי שגמרתי מצצתי לה עוד קצת, היא ליטפה אותי עיסוי חביב, זיינה את השכל עוד קצת, מספר דקות אחרכך ביקשתי לזיין, היאמצצה לי שוב על מנת להחזיר לתפקוד, הלבישה קונדום ואני ביצעתי חדירה, את האמת בגלל הקונדום לא הצלחתי לתפקד משהו אז היא הציעה לזיין אותה בגרון עמוק, תנוחה מדהימה, חדשה לי, היא שוכבת על הגב והזין שלי בפה שלה דופק בחוזקה עד לפיצוץ, שוב גרגרה וירקה אחרי הגמירה,.
חייב לציין דבר נוסף, היא לא מפסיקה לבלבל במוח, כמה היא מדברת, כאילו התחתנתי איתה.
בנוסף, כמו כולן היא פה ויודעת מה רושמים עליה על הניקיון וזהלא מענייןא ותה.
לסיכום,
זיון ווב, מציצה טובה, לא שווה בגלל כל המסביב
תקווה לטוב, תצפה לרע
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”