לעבור ישר את הכיכר גיל 28
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
13אני מכיר את הבחורה הזו, אם תשים לב, תמיד יש לידה נהג מונית.
כנראה הסרסור...
אחלה זיון
14[QUOTE=pero]
אני מכיר את הבחורה הזו, אם תשים לב, תמיד יש לידה נהג מונית.
כנראה הסרסור...
אחלה זיון
[/QUOTE]
הבחורה המדוברת היא רוסיה או ישראלית?
15אמרת שהיא קצת מלאה בגוף, איך החזה והאם היא רוסיה או ישראלית ?
16[QUOTE=~tom~] [QUOTE=pero]
רוסיה...
אני מכיר את הבחורה הזו, אם תשים לב, תמיד יש לידה נהג
מונית.
כנראה הסרסור...
אחלה זיון
[/QUOTE]
הבחורה המדוברת היא רוסיה או ישראלית?
[/QUOTE]רוסיה...
19סתם יצא לי לדבר עם אחת לגבי מה הסיפור של הנהגי מונית, וסיפרה לי שהנהגי מונית הללו הם לא הסרסורים אלה נהגים שהן משלמות להן כדי להביא אותם לנקודת העבודה, ואחרי זה משלמות להם כביכול להשגיח עליהן ולהחזיר אותן אל ביתן.. לרוב הם אנשים מבוגרים ככה שלא נראה לי ממש שהם יכולים לבצע את עבודת ההשגחה.
:-) chill out, the right time will come...
20נו ברור מה...
כל נהג מונית הוא רכז מודיעין מהלך על שתיים, הם יודעים איפה ההימורים איפה הסמים איפה הזונות...
תחשבו שאני שם אותכם כל היום להסתובב ברחובות של עיר מסויימת במשך שנים, אתם תקלטו דברים שאנשים רגילים לא קולטים.
ובלי קשר תחשבו על נהג בן 50, שבתמורה לזה שהוא צריך להיות כמה שעות במשך מס' ערבים בשבוע צמוד למקום כלשהו, יש לו בחורה בת 30 שהוא חם עליה, שהוא יכול לזיין אותה חינם פעם/ פעמיים ביום (הרי אני לא מאמין שהיא משלמת לו), אישתו חושבת שהוא בעבודה, זה לא פוגע בו משמעותית מבחינה כלכלית - וזה משתלם לשני הצדדים.
וביום שלא יבוא לו עליה הוא פשוט יעזוב
כל נהג מונית הוא רכז מודיעין מהלך על שתיים, הם יודעים איפה ההימורים איפה הסמים איפה הזונות...
תחשבו שאני שם אותכם כל היום להסתובב ברחובות של עיר מסויימת במשך שנים, אתם תקלטו דברים שאנשים רגילים לא קולטים.
ובלי קשר תחשבו על נהג בן 50, שבתמורה לזה שהוא צריך להיות כמה שעות במשך מס' ערבים בשבוע צמוד למקום כלשהו, יש לו בחורה בת 30 שהוא חם עליה, שהוא יכול לזיין אותה חינם פעם/ פעמיים ביום (הרי אני לא מאמין שהיא משלמת לו), אישתו חושבת שהוא בעבודה, זה לא פוגע בו משמעותית מבחינה כלכלית - וזה משתלם לשני הצדדים.
וביום שלא יבוא לו עליה הוא פשוט יעזוב