כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 9 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

81

טוב אני חייב לספר מה שהיה לי הלילה.

הגעתי לאזור במטרה לדגום שוב את אנג'לינה (היה לי זיון ממש נהדר איתה) ולצערי לא מצאתי אותה

במקומה גיליתי פרח אמיתי. בחורה חדשה באזור.

טענה שהיא פרטית, קראה לעצמה אלינור, בת 27, רזה, די בהירה, חזה גדול (כנראה סיליקון לא התעמקתי), בלונדינית.

עצרתי לידה ביקשה "70 בשבילך" , משום מה אמרתי לה שיש לי 50 רציתי לנפנף אותה רציתי את אנג'לינה.

אמרה בסדר ונכנסה.. היתי די המום שככה היא ירדה במחיר אבל הסבירה שהיא בדר"כ לוקחת 100 ושיש לקוח מאחוריי נודניק שהיא לא רוצה ומעדיפה לקחת לי 50 ושהיא בחיים לא הורידה ככה למישהו. (אגב באמת היה שם רכב שהציק גם לי בנהיגה)

העלתי אותה, בחורה נחמדה מאוד, דיברנו קצת והיא ביקשה לעבור למושב האחורי. לא יודע מה איתכם אני לא אוהב לזיין שם אז ביקשתי בחוץ, היא אמרה שהיא לא עושה את זה אבל לקחה אותי לאיזה מדרגות ושם נתנה מציצה מושקעת מאוד מספר דקות ואז התכופפה והתחלתי לזיין.

אני חייב להגיד שהיה לה כוס צר מאוד ונעים, זיינתי אותה הרבה זמן בסביבות ה20 דקותי הייתי איתה אם לא יותר, לא לחצה ולא כלום.

אחרי ה20 דקות אמרה שזה קצת כואב לה, אמרה שתטפל בי ועשתה לי ביד עם קרם וליקקה ונשכה לי קצת את הפיטמות, פעם ראשונה עם בחורה מהרחוב שזה קורה.. משום מה עוד 5-10 דקות עברו ולא גמרתי, רציתי לזיין עוד את הבחורה אבל ידעתי שזה כבר אבוד. ידעתי שזה מוגזם יחסית למחיר שנתתי לה ואמרתי שאני אחזור עם עוד 100. ובאמת התכוונתי.

הוצאתי מהבנק עוד 100 ובמקרה עברתי ליד ליקה (רוסיה רזונת, אדומת שיער, חזה קטן), למרות הביקורות הרעות עצרתי שאלתי, נכנסה. דווקא בחורה נחמדה מאוד, רוסיה חולת כסף. זונה נקיה מאוד!

עברנו למושב האחורי סיפרתי לה אפילו על אלינור והיא לא הבינה למה לא גמרתי ואמרה שאיתה אני אגמור כמו שצריך וצדקה. הלבישה קונדום ומצצה מדהים. גרון עמוק את כל הזין, הרגשתי מלך.

אמרה עכשיו זיון במבטא רוסי מחרמן, הוציאה איזה מגבת וישבה עליה, הכוס שלה היה נקי חלק ורחב, ממש מחרמן. זיינתי אותה כמה דקות והשפרצתי הרבה בעיקר בגלל אלינור. זיון מהנה.

לסיכום: 1 מתוך 10

אלינור- ... 20!

ליקה – 9

19LOLx82010-07-19 08:02:08

84
אגב ליקה, יש לה חברה בערך באותו הגיל שלה ששמה קטי (בהתחלה חשבתי שזאת ליטייה המדוברת ואף שאלתי אותה אם זאת היא ונענתי בשלילה) ראיתי אותה כשעמדה באותו האיזור, לבחורה יש גוף מדהים פנים לא הכי משהו שיער שטני ארוך.. עמדה עם חצאית כשראיתי אותה והיו לה רגליים מדהימות וארוכות.. היא רזה עם חזה גדול . לקחתי איתה רק מציצה עושה מקונדמת בלבד.. ואף התלוננה בפני על אלה שלא עושים עם קונדום בגלל המחלות.
:-) chill out, the right time will come...

87

לילה טוב לכולם, הייתי שם היום ב 12 בלילה.. והופה 2 השוות של איזור התעשייה של חולון ביחד
באותה משמרת לילית (ליטייה ואנג'לינה).. פעם ראשונה שאני מגיע לשם ומוצא את עצמי מתלבט את מי לדגום. (בדר"כ אני מסתובב שם יותר מחצי שעה ולפעמים עוזב את המקום בלי דגימה)
לאחר התלבטות בחרתי באנג'לינה...

אגב הם חברות טובות וליטייה במקור גרה בפ"ת.

לעיניינו ... דגמתי את אנג'לינה ומאוד נהנתי אין ספק שמדובר בזיון איכותי , רק חסר היה לי נשיקות
שיהפכו אותו לבן זונה של זיון... לשגל אותה במושב האחורי זו חווייה מענגת למדי..יש לה כוס טוב
וצר, מגולח למשעי שתענוג לחדור אליו
בסיום האקט , היא זרקה לי הצעה מעניינת וגם נתנה לי את המ"ס הפרטי שלה.
היא רוצה בפעם הבאה שאני יפגש איתה ,להזדיין איתי בחדרי האירוח בשדרות בן צבי בת"א
היא דורשת 250 שקל לשעה... ניראה לי שאני ילך על הדיל הזה.. התחושה שלי שהיא שווה את
ההשקעה.. אבל אין לדעת בסה"כ מדובר בזונת רחוב שמורגלת בתרבות התיקתוק והמין החפוז.
ומעניין אותי לדעת איזה סוג של שירות אני יקבל ממנה..
כרגע לא אתן את הטלפון שלה לאף אחד בפרטי עד שלא תתקיים הפגישה שלי איתה בחדרי האירוח.

אם למישהו יצא לדגום את אנג'לינה מחוץ לתחומיו של איזור התעשייה, או בחדרי האירוח בבן צבי
אשמח לשמוע חוות דעת לגבי השירות שלה וגם באופן כללי על רמת הניקיון בחדרי אירוח אלו
כולל מחירים וכו...

בכל מיקרה השעות הרלוונטיות מבחינתה לזיון שהוא מחוץ לתחומיו של איזור התעשייה הם:
עד שעה 19:00 או אחרי 1:30 בלילה.. זה טווח השעות שהיא מוכנה להזדיין במלונות

כאשר תתקיים הפגישה כמובן שאדווח על כך...

חולה כוס2010-07-25 02:37:41
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

88
טוב, לא ראיתי שמישו הזכיר אותה כאן וזה מפליא אותי, כי לדעתי היא פרח נדיר.

היא עומדת בד"כ בתחנה שליד הקיוסק ברחוב המלאכה, צעירה בשנות ה20 לחייה, קטנטונת אולי מטר חמישים וחמש,

רזונת גוף מעולה ויפה בפנים קוראת לעצמה " לילי"

בחורה ממש מתוקה, סיפרה שהיא גרה עם ההורים בפרדס כץ.

נתנה לי את אחת המציצות הטובות ביותר שהיו לי, גמרתי לה בפה והיא דאגה להשאיר את הכל נקי נקי ללא עקבות.

מכיוון שהיא ממש קטנטונת היא לא יושבת כרגיל במושב הקידמי ומטה את עצמה כלפי הנהג (כמו שעושות רוב הבנות)

אלא מתיישבת בשיא הקלילות על המושב הקידמי עם הבירכיים, כך שזוית הגחינה שלה כלפי הנהג, נוחה יותר וממילא המציצה הרבה יותר טובה, תהנו.

89
לגבי לילי, כתבו עליה הרבה פה, רק שאת המקום שלה זיהו כחניון סלקום, ואגב, הסיפור שבעבר היתה מוכרת זה שהיא חיפאית...
אבל בלי קשר היא זיון מעולה.

לחולה כוס, גם לי בעבר אנג'לינה הציעה הצעה זהה, אבל לי לא יצא לדגום אותה בכלל מאז, כי כל פעם שבאתי היא לא היתה, (ובאתי כמה פעמים, רק כדי להיות בביקורות משטרתיות...)ואני רציתי לקחת אותה לחדר בלילה...

היתה לי כימיה טובה איתה ולדעתי היא הבחורה מהטובות שפגשתי שם...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”