טוב אני חייב לספר מה שהיה לי הלילה.
הגעתי לאזור במטרה לדגום שוב את אנג'לינה (היה לי זיון ממש נהדר איתה) ולצערי לא מצאתי אותה
במקומה גיליתי פרח אמיתי. בחורה חדשה באזור.
טענה שהיא פרטית, קראה לעצמה אלינור, בת 27, רזה, די בהירה, חזה גדול (כנראה סיליקון לא התעמקתי), בלונדינית.
עצרתי לידה ביקשה "70 בשבילך" , משום מה אמרתי לה שיש לי 50 רציתי לנפנף אותה רציתי את אנג'לינה.
אמרה בסדר ונכנסה.. היתי די המום שככה היא ירדה במחיר אבל הסבירה שהיא בדר"כ לוקחת 100 ושיש לקוח מאחוריי נודניק שהיא לא רוצה ומעדיפה לקחת לי 50 ושהיא בחיים לא הורידה ככה למישהו. (אגב באמת היה שם רכב שהציק גם לי בנהיגה)
העלתי אותה, בחורה נחמדה מאוד, דיברנו קצת והיא ביקשה לעבור למושב האחורי. לא יודע מה איתכם אני לא אוהב לזיין שם אז ביקשתי בחוץ, היא אמרה שהיא לא עושה את זה אבל לקחה אותי לאיזה מדרגות ושם נתנה מציצה מושקעת מאוד מספר דקות ואז התכופפה והתחלתי לזיין.
אני חייב להגיד שהיה לה כוס צר מאוד ונעים, זיינתי אותה הרבה זמן בסביבות ה20 דקותי הייתי איתה אם לא יותר, לא לחצה ולא כלום.
אחרי ה20 דקות אמרה שזה קצת כואב לה, אמרה שתטפל בי ועשתה לי ביד עם קרם וליקקה ונשכה לי קצת את הפיטמות, פעם ראשונה עם בחורה מהרחוב שזה קורה.. משום מה עוד 5-10 דקות עברו ולא גמרתי, רציתי לזיין עוד את הבחורה אבל ידעתי שזה כבר אבוד. ידעתי שזה מוגזם יחסית למחיר שנתתי לה ואמרתי שאני אחזור עם עוד 100. ובאמת התכוונתי.
הוצאתי מהבנק עוד 100 ובמקרה עברתי ליד ליקה (רוסיה רזונת, אדומת שיער, חזה קטן), למרות הביקורות הרעות עצרתי שאלתי, נכנסה. דווקא בחורה נחמדה מאוד, רוסיה חולת כסף. זונה נקיה מאוד!
עברנו למושב האחורי סיפרתי לה אפילו על אלינור והיא לא הבינה למה לא גמרתי ואמרה שאיתה אני אגמור כמו שצריך וצדקה. הלבישה קונדום ומצצה מדהים. גרון עמוק את כל הזין, הרגשתי מלך.
אמרה עכשיו זיון במבטא רוסי מחרמן, הוציאה איזה מגבת וישבה עליה, הכוס שלה היה נקי חלק ורחב, ממש מחרמן. זיינתי אותה כמה דקות והשפרצתי הרבה בעיקר בגלל אלינור. זיון מהנה.
לסיכום: 1 מתוך 10
אלינור- ... 20!
ליקה – 9