ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך
42גם ממני יכול להיות שהיא גנבה .
אני ביקרתי אותה מזמן והפינוק היה מעולה , אבל אחרי זה בדקתי בארנק וראיתי שחסר כסף .
לא הייתי בטוח כל כך כי הייתי בסבב זונות מטורף ולא ניהלתי מעקב מדויק , אבל עכשיו שאני רואה פה את התגובות, אני
מבין שנעקצתי .
כוס אימא שלך יזונה בת זונה
43עדיין היא מוצצת חבל על הזמן. תבואו עם מאייה במדוייק ...
44במילה אחת עם 3 סימני קריאה
גנבת!!!
תשמעו לא משנה כמה ההרגשה טובה מהמציצה שלה,
וכמה עמוק הגרון שלה וכמה היא יכולה להכניס את הזין שלכם לפה שלה בזמן שדחפתם את הראש שלה למטה עד הביצים.
או ההרגשה של הלשון הרטובה שלה מטיילת על הביצים שלכם.
שום דבר אבל שום דבר לא שווה את ההרגשה שלכם לראות את הארנק ריק ממזומנים ולדעת שבזמן שאתם הייתם ברקיע השביעי
היא רוששה אותכם, שאף אחד לא יחשוב שהיא מוצצת ככה בגלל שהיא רוצה שתצאו מרוצים היא פשוט מסיחה את דעתכם כדי שתוכל
להוציא את הארנק שלכם... למזלי השאירה לי 20 שקל באמת נשמה טובה.
מה ההפסד? כנראה 200 שקל, ה100 ההתחלתי (וכן אני מחשיב את זה כהפסד) ועוד
100כנראה שצ'יפרה את עצמה כטיפ (כנראה כי אני לא זוכר כמה היה לי שם),
מה שבטוח הוא שהארנק שלי מצא את עצמו מהכיס השמאלי שלי לריצפת האוטו כשהוא פתוח זרוק ומבוזה (כמוני).
הכחישה, נו ו.. כלום תמימה פשוט, אמרתי לה שמישהו אחר היה מגיב אחרת ממני (ואני מקווה שתפגוש אחד כזה),
לא רק זה אלה שהחצופה עוד רצתה שאחזיר אותה למקום שבו אספתי אותה ,"יאללה צאי בחוץ", לא להאמין...
בדרך הירידה מהבסיס עצרתי ליד רכב שחיכה לה והזהרתי אותו ממנה, אני מקווה שהוא נהנה ולא נעקץ ממנה כמוני.
לקחים?
תפיקו אתם...
גנבת!!!
תשמעו לא משנה כמה ההרגשה טובה מהמציצה שלה,
וכמה עמוק הגרון שלה וכמה היא יכולה להכניס את הזין שלכם לפה שלה בזמן שדחפתם את הראש שלה למטה עד הביצים.
או ההרגשה של הלשון הרטובה שלה מטיילת על הביצים שלכם.
שום דבר אבל שום דבר לא שווה את ההרגשה שלכם לראות את הארנק ריק ממזומנים ולדעת שבזמן שאתם הייתם ברקיע השביעי
היא רוששה אותכם, שאף אחד לא יחשוב שהיא מוצצת ככה בגלל שהיא רוצה שתצאו מרוצים היא פשוט מסיחה את דעתכם כדי שתוכל
להוציא את הארנק שלכם... למזלי השאירה לי 20 שקל באמת נשמה טובה.
מה ההפסד? כנראה 200 שקל, ה100 ההתחלתי (וכן אני מחשיב את זה כהפסד) ועוד
100כנראה שצ'יפרה את עצמה כטיפ (כנראה כי אני לא זוכר כמה היה לי שם),
מה שבטוח הוא שהארנק שלי מצא את עצמו מהכיס השמאלי שלי לריצפת האוטו כשהוא פתוח זרוק ומבוזה (כמוני).
הכחישה, נו ו.. כלום תמימה פשוט, אמרתי לה שמישהו אחר היה מגיב אחרת ממני (ואני מקווה שתפגוש אחד כזה),
לא רק זה אלה שהחצופה עוד רצתה שאחזיר אותה למקום שבו אספתי אותה ,"יאללה צאי בחוץ", לא להאמין...
בדרך הירידה מהבסיס עצרתי ליד רכב שחיכה לה והזהרתי אותו ממנה, אני מקווה שהוא נהנה ולא נעקץ ממנה כמוני.
לקחים?
תפיקו אתם...
45
בשבועיים האחרונים מאז ששמו את האזור סגור והקשו את הגישה למקום לא ראיתי אותה לא בעליה לבסיס ולא בשום אזור אחר שם.
האם מישהו יודע איפה היא עובדת בימים אלו?
כן אני יודע שיש תלונות שהיא גנבת, מגיעים עם 100 בלבד ונהנים :)
תודה לעונים
46[QUOTE=along]
כן אני יודע שיש תלונות שהיא גנבת, מגיעים עם 100 בלבד ונהנים :)
[/QUOTE]
מעניין אם הדיון הנעול הישן הוא אודותיה ....
שימי תוהה בקול ...
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
47זו היא.
שמה מוזכר רבות ברחבי הפורום ונראה שהיא אחת הותיקות, עוד מהתקופה שכל המתחם היה פרוץ וגדוש פעילות.
מישהו פה אמר "תפיקו לקחים" ואני מוסיף את סיפורי:
באחת הפעמים כשאספתי מישהי, לאחר הפורקן היינו צריכים לסוע לפיצוציה על מנת לפרוט כסף (היה צריך לתת 80 ולי היה רק 50 או 100) והטעות שלי הייתה שיצאתי לפרוט כשהבחורה נותרה לבד ברכב...
כך איבדתי 3 בשמים יקרים לליבי אותו ערב ששכבו בתא הכפפות אבל למדתי לקח זול יחסית. מעתה רק היא יוצאת, קונה או פורטת.
גם אם יצאת להשתין - רק אחריה.
שמה מוזכר רבות ברחבי הפורום ונראה שהיא אחת הותיקות, עוד מהתקופה שכל המתחם היה פרוץ וגדוש פעילות.
באחת הפעמים כשאספתי מישהי, לאחר הפורקן היינו צריכים לסוע לפיצוציה על מנת לפרוט כסף (היה צריך לתת 80 ולי היה רק 50 או 100) והטעות שלי הייתה שיצאתי לפרוט כשהבחורה נותרה לבד ברכב...
כך איבדתי 3 בשמים יקרים לליבי אותו ערב ששכבו בתא הכפפות אבל למדתי לקח זול יחסית. מעתה רק היא יוצאת, קונה או פורטת.
48[QUOTE=מוסלי]זו היא.
[/QUOTE]
ואני הוסיף לדברים של מוסלי,
גם כשאתם עוברים אחורה תצאו מהאוטו רק אחרי שהיא יוצאת שלא יווצר מצב שהיא נמצאת באוטו לבד.
[/QUOTE]
ואני הוסיף לדברים של מוסלי,
גם כשאתם עוברים אחורה תצאו מהאוטו רק אחרי שהיא יוצאת שלא יווצר מצב שהיא נמצאת באוטו לבד.
49חברים אני בא עם מאה מדוייק ונותן לה בגרון חזק את כל המשלוח. מה זה בכלל אכפת שהיא גנבת? מה נהיינו הבולשת? להיות זונה שמקבלת עשרים זרגים וזרע בלילה זה בסדר אבל לגנוב לא?
50חברים אתמול הייתי אצלה נתתי לה עשרים דולר. על גמירה בפה כולל דפיקות הראש שלה על הזין עד הקצה כולל כמובן פליקים בתוסיק הנרקומני שלה. מקווה שהדולר ירד היא כנראה לא יודעת לחשב שערי מטח. שווה כל סנט.