גם אני! גם אני!
הדבר שאני אוהב בח"כ זה את העובדה שהוא תמיד מנסה לייעל, תמיד שואף להשתפר ועל כך מגיעה מילה טובה.
שם הזונה : אלונה
מוצא : סנט פטרסבורג, רוסיה
הערכת גיל : 23-25
מיקום מדוייק : מתגוררת באיזור הגן שבסוף הר ציון לכן הסיכוי הכי טוב לתפוס אותה הוא שם בתחנת אוטובוס, איזור הגן. מסתובבת רק על הצג האי זוגי של הר - ציון.
שעות/ימי פעילות : חמשושים בשעות הלילה.
מקור : מגיעה מהצפון שם גרה עם הוריה ואחיה. עבדה במפעל, התאהבה בבחור, נפלה לסמים, עבדה בליווי והדרדרה לרחוב. אין לה טלפון.
תאור : רזה וגבוהה, חזה קטן וטבעי (סטייל ש.רון עיצובים) גוף של דוגמנית עם רגליים ארוכות. שיער שחור גולש, עיניים חומות. חסרה לה שן קדמית אך קשה להבחין בכך מפני שבמציצה הוא נכנס חלק. חלקה לגמרי בגוף ובשבלול. הפרח של הר- ציון.
סרסור : לא שידוע לי. היא בחורה טובה וממלמלת מילים בקצב מאוד מהיר ללא שום תוכן. תחושתי היא שהיא עובדת-משתמשת, עובדת-משתמשת כלומר לא חוסכת ולא מתכננת את עתידה..
אלכוהול/סמים/מחלות וכו...: החבר הראשון, אהובה הראשון הוא שדרדר אותה לסם. מעשנת את מה שכולן מעשנות שם אך עם טאקט יען באופן כאילו מסודר. שכחה אצלי באוטו מין שיפוד שאיתו הן דוחסות את החומר לתוך מבחנה, לא הפעם הראשונה שאני מוצא דבר כזה פעם מעץ ופעם מברזל.
תעריף : 100 ש"ח לפינוק בסיסי ומומלץ לצ'פר על ההתחלה על מנת להפתח לשירותים נוספים כגון: נשיקות, ירידה בלי..
אקט/יחס : כאמור היא צעירה ופתוחה לגחמותינו הגברים. אם התחבבת עליה והיא במצב רוח טוב - תקבל את פינוק חייך. אני תמיד משקיע מאמץ ליצירת כימיה עם כל בחורה מנערת ליווי לזונת רחוב אבל איתה נוצר לי קליק מיוחד. אני אוהב מציצה סופר איטית ומושקעת ולא קצבית ומהירה ואלונה מספקת את הצורך הזה על הצד הטוב ביותר בכך שהיא מוצצת לאט לאט ומלקקת ביצים בפקודה.
zodiak: לא מעניין
תקתוק: אם היא עובדת בשקט וקשובה כשצריך אז אין בעיה. אם היא שואלת ומדברת סימן שהיא מנסה לתקתק.
דגימותיי בעבר באיזור: רבות מלספר. one at a time
קטגוריה: הבת של השכן
סוף דבר: מומלצת לאללה יחסית לאיזור המסוכן והמשופשף של הר-ציון.
תנו לה קצת יותר, סעו איתה קצת יותר רחוק ותהנו. אם היא עובדת - קחו אותה. לא תמצאו מישהי יותר סבבה ממנה שם.
תודה לחולה כוס על המיזם. הטבלה קלה וכיפית למילוי.
זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח
12לא הבנתי את התאור
תאור : רזה וגבוהה, חזה קטן וטבעי (סטייל ש.רון עיצובים) גוף של דוגמנית עם רגליים ארוכות.
איך חזה קטן טבעי יכול להיות מעוצב (מעוצב צריך להיות סיליקון) מה זה הסגנון הזה?
ואתה בטוח שחוץ מחמשוש היא לא עובדת?
13אחינו פיקאפ, טרם ביקרת אצל שרון המפורסמת? יש לה אחלה חזה טבעי.
אלונה: פגשתי אותה פעם אחת בראשון בלילה ומאז קבוע בחמשושים, לרוב בשעות 23:00-03:00

אלונה: פגשתי אותה פעם אחת בראשון בלילה ומאז קבוע בחמשושים, לרוב בשעות 23:00-03:00
14ציפורי כתב על אחת שרון בהר ציון פינת שיבת ציון גם אתה מדבר עליה?
ואם זאת שרון אחרת אז באיזה רחוב היא עובדת כמה לוקחת ומה נותנת. פירוט יעזור גם למה כתבת שיש לה סטייל עיצובים
15 דגימה מהלילה
חולה כוס 2010-08-21 02:28:03
--------------------------
שם הזונה: נאסטיה
מד חרמנות: 24 שעות של הצטברות זרע
הערכת גיל: טוענת שהיא בת 29 - יש מצב שהיא דוברת אמת.. בכל אופן גג גג 32.
מוצא: סיבאסטופול (קרוב לים השחור) אוקראינה.
מקור: תושבת דרום תל-אביב.
מקום עבודה נוסף: טוענת שעובדת גם באיזור התעשייה בחולון.
zodiak: שור
מיקום מדוייק : שד' הר ציון - לכיוון הרמזורים של הצומת של קיבוץ גלויות (בצד של המספרים הזוגיים של הרחוב) עומדת ממש
ליד הכספומט.
שעות/ימי פעילות: בדר"כ נימצאת רק בימי שישי בלילה.. בין 23:00 ל- 1:00 (היא לא מהזונות הקבועות של האיזור).
סרסור : יש אדם מבוגר בעל שיער שייבה שמגיע לאיזור עם פיאט לבנה מדגם ישן.. ואוסף אותה משם בסביבות שעה 1:00
ומשם הם ממשיכים לכיוון איזור התעשייה של חולון (עקבתי פעם אחת אחריהם).. לא יודע מי הוא בדיוק בשבילה..
אולי סרסור או אולי נהג פרטי.
אלכוהול/סמים/מחלות/וכו...: מכורה לקריסטל. לגבי מחלות- נראית בריאה ואסטטית.
תאור:פלג גוף עליון רזה, פלג גוף תחתון קצת מלא (בעיקר בתחת) חזה קטן +, זקור עומד יפה.. עסיסית(למרות החזה הקטן,יש
בשר).. כוס נפוח מגולח (לא חלק לגמריי) הגובה כ 1.71 , עיניים כחולות , שיער שטני חלק אסוף לקוקו.. לבשה טייץ שחור צמוד.
בפנים לטעמי היא נאה ++, אבל מבחינים בעיוותים על פניה שגורם לה הסם .. עיניים מבריקות ומרחפות (היא הייתה על מנה בדיוק)
יש לה גם קעקוע בעורף.
קטגוריה : נוצרייה סלאבית יפה.. בסגנון שאנטית --- פרח שנבל וחבל.
תעריף: 50 שקל למציצה חשופה (יש אפשרות לגמור לה בפה), 100 שקל למציצה + זיון.
אקט/יחס:היא מעט קרירה בהתחלה.. אבל אחרי שפותחים איתה בשיחה כל האווירה משתנה לטובה ומגלים בחורה מיוחדת..
עם אופי שקט שנעים לשוחח איתה (שימו לב כמה פרטים היא מסרה לי כשדיברתי איתה).. היא מוצצת טוב מאוד עם טכניקה משתנה
רואים שהיא יודעת למצוץ .. מציצה חשופה רטובה ומענגת - כמעט התפוצצתי לה בתוך הפה... הזיון היה נחמד ,
הכוס לא צר במיוחד (אם כי לא רחב, משהו באמצע) היה חיכוך נורמלי.. שמתי את הראש שלי על ראשה (שריחף מהקריסטל)
ופימפמתי אותה במיסיונרית עד לפורקן המתוק.
תקתוק: סה"כ 15 דק' - נימשך כל העסק .. הכל ברוגע וללא לחץ מצידה.. מבחינתי זה בסדר גמור ולא הרגשתי שהיא מאיצה בי.
סוף דבר: סה"כ חוויה טובה היא בהחלט שווה ביקור נוסף - מציצה איכותית מין חפוז על אם הדרך.. יצאתי ממנה עם טעם של עוד.
חבל שלא לקחתי מ"ס טלפון ממנה.
שם הזונה: נאסטיה
מד חרמנות: 24 שעות של הצטברות זרע
הערכת גיל: טוענת שהיא בת 29 - יש מצב שהיא דוברת אמת.. בכל אופן גג גג 32.
מוצא: סיבאסטופול (קרוב לים השחור) אוקראינה.
מקור: תושבת דרום תל-אביב.
מקום עבודה נוסף: טוענת שעובדת גם באיזור התעשייה בחולון.
zodiak: שור
מיקום מדוייק : שד' הר ציון - לכיוון הרמזורים של הצומת של קיבוץ גלויות (בצד של המספרים הזוגיים של הרחוב) עומדת ממש
ליד הכספומט.
שעות/ימי פעילות: בדר"כ נימצאת רק בימי שישי בלילה.. בין 23:00 ל- 1:00 (היא לא מהזונות הקבועות של האיזור).
סרסור : יש אדם מבוגר בעל שיער שייבה שמגיע לאיזור עם פיאט לבנה מדגם ישן.. ואוסף אותה משם בסביבות שעה 1:00
ומשם הם ממשיכים לכיוון איזור התעשייה של חולון (עקבתי פעם אחת אחריהם).. לא יודע מי הוא בדיוק בשבילה..
אולי סרסור או אולי נהג פרטי.
אלכוהול/סמים/מחלות/וכו...: מכורה לקריסטל. לגבי מחלות- נראית בריאה ואסטטית.
תאור:פלג גוף עליון רזה, פלג גוף תחתון קצת מלא (בעיקר בתחת) חזה קטן +, זקור עומד יפה.. עסיסית(למרות החזה הקטן,יש
בשר).. כוס נפוח מגולח (לא חלק לגמריי) הגובה כ 1.71 , עיניים כחולות , שיער שטני חלק אסוף לקוקו.. לבשה טייץ שחור צמוד.
בפנים לטעמי היא נאה ++, אבל מבחינים בעיוותים על פניה שגורם לה הסם .. עיניים מבריקות ומרחפות (היא הייתה על מנה בדיוק)
יש לה גם קעקוע בעורף.
קטגוריה : נוצרייה סלאבית יפה.. בסגנון שאנטית --- פרח שנבל וחבל.
תעריף: 50 שקל למציצה חשופה (יש אפשרות לגמור לה בפה), 100 שקל למציצה + זיון.
אקט/יחס:היא מעט קרירה בהתחלה.. אבל אחרי שפותחים איתה בשיחה כל האווירה משתנה לטובה ומגלים בחורה מיוחדת..
עם אופי שקט שנעים לשוחח איתה (שימו לב כמה פרטים היא מסרה לי כשדיברתי איתה).. היא מוצצת טוב מאוד עם טכניקה משתנה
רואים שהיא יודעת למצוץ .. מציצה חשופה רטובה ומענגת - כמעט התפוצצתי לה בתוך הפה... הזיון היה נחמד ,
הכוס לא צר במיוחד (אם כי לא רחב, משהו באמצע) היה חיכוך נורמלי.. שמתי את הראש שלי על ראשה (שריחף מהקריסטל)
ופימפמתי אותה במיסיונרית עד לפורקן המתוק.
תקתוק: סה"כ 15 דק' - נימשך כל העסק .. הכל ברוגע וללא לחץ מצידה.. מבחינתי זה בסדר גמור ולא הרגשתי שהיא מאיצה בי.
סוף דבר: סה"כ חוויה טובה היא בהחלט שווה ביקור נוסף - מציצה איכותית מין חפוז על אם הדרך.. יצאתי ממנה עם טעם של עוד.
חבל שלא לקחתי מ"ס טלפון ממנה.
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
*אומן הפיתוי*
16הגיע הזמן לתחזק את פורום הרחוב שנרגע לאחרונה ואלה הממצאים:
שם: השם יודע
מוצא : ברה"מ
הערכת גיל : 20 ונראית לגילה
מיקום : פה יש קטע. קלטתי אותה הולכת עם עוד מישהי בהר-ציון פינת וולפסון ושתיהן לא נראו עובדות. בסיבוב הבא המצב כבר לא הותיר ספק, בהר-ציון פינת סלמה אחת מהן רכנה לעבר רכב כשהשניה הייתה בצד. כשאספתי אותה, היא טענה שהיא בכלל עומדת בלבנדה פינת אברהם ענתבי ואומרת שהיא לבד שם כלומר היחידה שם שעובדת.
תעריף : 200 ש"ח (סכום חסר תקדים במונחים של זונה בהר-ציון, ברחוב)
שעות/ימי פעילות : טוענת שעובדת כבר 3 חודשים במקום שציינה, בשעות הערב אך לא בימים קבועים.
תאור : רזה, צעירה, כ1.60 גובה. שיער חום אסוף בקוקו. היינו כ-20 דקות שבמהלכן התנשקנו, מצצה בלי גומי ובסה"כ מלבד לחישות לא משמעותיות של "צריך לסיים" היא הייתה קשובה וממושמעת. בסוף כשחזרנו ללבנדה, ביקשה שאשב איתה על בירה וכששתינו היא סיפרה על נסיבות חייה.
קטגוריה : בת השכן
תקתוק : לא משהו שצריך לחשוש ממנו. עושה רושם שלבחורה יש שכל ועל כן היא מבינה שמצד אחד היא שווה יותר מזונת רחוב ממוצעת ומצד שני מבינה שתמורת הסכום שהיא דורשת - היא לא יכולה לתקתק. לא במוצהר בכל אופן.
סוף דבר : מי שמכיר אותה - סבבה. מי שלא מכיר אותה - אני מציע לו שיכיר. נקווה רק שלא תיעלם מהנוף. במונחי הפורום היא בהחלט מציאה.
תהנו..
למר ח"כ:
אתה כנראה צודק והדיווח אכן אמור היה להכנס לשרשור של מלכות הכביש, אבל שוב, יש פה פרובלמה:
אמנם אספתי אותה בהר-ציון (מול המכון שנמצא במספר 85, ליד הכספומט של בנק לאומי) אבל לא שם היא עומדת.. אלא בלבנדה ולומר את האמת מעולם לא נתקלתי בה לא שם ולא שם ולכן אני רק מקווה שניתן יהיה לפגוש בה שם בשנית. במידה ולא, מקומו של הדיווח יתאים יותר לפורום קשקשת מאשר לשרשור של מלכות הכביש...
מקווה שהבנת את התסביך...
* עוד הודעה ודי.
מוסלי 2010-09-03 10:07:55
שם: השם יודע
מוצא : ברה"מ
הערכת גיל : 20 ונראית לגילה
מיקום : פה יש קטע. קלטתי אותה הולכת עם עוד מישהי בהר-ציון פינת וולפסון ושתיהן לא נראו עובדות. בסיבוב הבא המצב כבר לא הותיר ספק, בהר-ציון פינת סלמה אחת מהן רכנה לעבר רכב כשהשניה הייתה בצד. כשאספתי אותה, היא טענה שהיא בכלל עומדת בלבנדה פינת אברהם ענתבי ואומרת שהיא לבד שם כלומר היחידה שם שעובדת.
תעריף : 200 ש"ח (סכום חסר תקדים במונחים של זונה בהר-ציון, ברחוב)
שעות/ימי פעילות : טוענת שעובדת כבר 3 חודשים במקום שציינה, בשעות הערב אך לא בימים קבועים.
תאור : רזה, צעירה, כ1.60 גובה. שיער חום אסוף בקוקו. היינו כ-20 דקות שבמהלכן התנשקנו, מצצה בלי גומי ובסה"כ מלבד לחישות לא משמעותיות של "צריך לסיים" היא הייתה קשובה וממושמעת. בסוף כשחזרנו ללבנדה, ביקשה שאשב איתה על בירה וכששתינו היא סיפרה על נסיבות חייה.
קטגוריה : בת השכן
תקתוק : לא משהו שצריך לחשוש ממנו. עושה רושם שלבחורה יש שכל ועל כן היא מבינה שמצד אחד היא שווה יותר מזונת רחוב ממוצעת ומצד שני מבינה שתמורת הסכום שהיא דורשת - היא לא יכולה לתקתק. לא במוצהר בכל אופן.
סוף דבר : מי שמכיר אותה - סבבה. מי שלא מכיר אותה - אני מציע לו שיכיר. נקווה רק שלא תיעלם מהנוף. במונחי הפורום היא בהחלט מציאה.
תהנו..
למר ח"כ:
אתה כנראה צודק והדיווח אכן אמור היה להכנס לשרשור של מלכות הכביש, אבל שוב, יש פה פרובלמה:
אמנם אספתי אותה בהר-ציון (מול המכון שנמצא במספר 85, ליד הכספומט של בנק לאומי) אבל לא שם היא עומדת.. אלא בלבנדה ולומר את האמת מעולם לא נתקלתי בה לא שם ולא שם ולכן אני רק מקווה שניתן יהיה לפגוש בה שם בשנית. במידה ולא, מקומו של הדיווח יתאים יותר לפורום קשקשת מאשר לשרשור של מלכות הכביש...
מקווה שהבנת את התסביך...
* עוד הודעה ודי.
17[תוספת/עריכת מנהלים: דיווח זה נכתב אודות אלונה !!!]
יום שישי, לא נרדם...נזכר בדיווח עליה שנמצאת בחמשושים, מניע, מגיע, מחפש, מתייאש, מכוון חזרה הביתה, קולט, מזהה, מפרסס מהר ;), אוסף, נוסעים לתצפית...היכרות קצרה. מגיעים, שואל האם יש אקסטרות, אומרת 'כן, חוץ מאנאלי ולגמור בפה...' אני מלכתחילה לא חיפשתי אף אחד מאלו כך שלא התאכזבתי :) אמרתי ננסה ונראה אם תהיה מוכנה לפנטזיה שלי. בהתחלה- סירוב נמרץ. שאלתי אם זה עניין של הרצלים? חשבה. חשבה ואמרה 'כמה תוסיף?' אמרתי 'תגיד את'. חשבה ולא ידעה מה לומר. זרקתי '50 מתאים?' אמרה 'כן' ויאללה- לעסק סרג'יו!
התקנו משבש רדאר והתחילה בשאיבה עדינה, איטית ומושקעת ביותר תוך כדי גרגורי הנאה מצידי. הדרימה כדי להבריש את 2 שכניו של שוגלרון מיוזמתה! וואוו! בעדינות אך בתקיפות שיכנעה אותם לשתף פעולה...ברור שהסכימו ;) בדרך התחלתי בעבודת אצבעונית על השבלול שלה וחפירת עומק בווגיניקה שלה, כולל עיסוי מלא כולל הרפיה לכרית הספוג שבתוכה עד להרטבה נכבדה שלה. כך חלפו עברו להן כ-20 דקות...כפעולת תגמול, הועברה להילוך מיסיונשיבה (מיסיונרית בישיבה) להחדרת מורא ומרות. 2-3 דקות של פימפוריזציה ו...מימוש הפנטזיה בגמירה אדירה ל...פנים היפות שלה (אני לא זוכר שאי פעם יצאה לי כמות כזו, ותזכרו שאתמול הייתי עם איב...) התנקינו (בעיקר היא) וכדרך אגב שאלתי אותה אם היא כל יום נמצאת, אמרה שכן ואין לה שעות קבועות, אבל בעיקר בסופ'ש. שאלתי אם אפשר לקחת אותה למלונית, אמרה שכן, אבל זה 200 ולא עם כל אחד! החזתי אותה למקום שלה וטיפטפתי אותה בעוד לוי אשכול-היא הרוויחה אותו ביושר ומאמץ מיוחד...
ולמי שמספרים חשובים לו:
פנים: 10 מאוד מושכת ויפה לטעמי.
גוף: 10 אם היתה עוברת לידי ברחוב חופשי הייתי מסתובב ומשנה נעילת מכ'ם!
חזה: אישית אני חולה על חזה קטן אז...10
כוס: צר ורותח! 15
מציצה: 9.5 יש קצת מקום לשיפור בטכניקת פה-יד אבל סבבה לגמרי!
טיפול ביצים: יש! אבל אין שליקה - 9
זיון: קצת פאסיבית אבל אין לה בעיה עם תנוחות-שואלת איך רוצים אותה וממלאת הוראות בצייתנות, אז 10
ציון כללי: משהו כמו 'הייתי נותן לה כל יום...כל היום!'
הנאה צרופה ומובטחת-ליברלית ויפה!
נא לשמור עליה! ממש פרח!
תהנו!
התקנו משבש רדאר והתחילה בשאיבה עדינה, איטית ומושקעת ביותר תוך כדי גרגורי הנאה מצידי. הדרימה כדי להבריש את 2 שכניו של שוגלרון מיוזמתה! וואוו! בעדינות אך בתקיפות שיכנעה אותם לשתף פעולה...ברור שהסכימו ;) בדרך התחלתי בעבודת אצבעונית על השבלול שלה וחפירת עומק בווגיניקה שלה, כולל עיסוי מלא כולל הרפיה לכרית הספוג שבתוכה עד להרטבה נכבדה שלה. כך חלפו עברו להן כ-20 דקות...כפעולת תגמול, הועברה להילוך מיסיונשיבה (מיסיונרית בישיבה) להחדרת מורא ומרות. 2-3 דקות של פימפוריזציה ו...מימוש הפנטזיה בגמירה אדירה ל...פנים היפות שלה (אני לא זוכר שאי פעם יצאה לי כמות כזו, ותזכרו שאתמול הייתי עם איב...) התנקינו (בעיקר היא) וכדרך אגב שאלתי אותה אם היא כל יום נמצאת, אמרה שכן ואין לה שעות קבועות, אבל בעיקר בסופ'ש. שאלתי אם אפשר לקחת אותה למלונית, אמרה שכן, אבל זה 200 ולא עם כל אחד! החזתי אותה למקום שלה וטיפטפתי אותה בעוד לוי אשכול-היא הרוויחה אותו ביושר ומאמץ מיוחד...
ולמי שמספרים חשובים לו:
פנים: 10 מאוד מושכת ויפה לטעמי.
גוף: 10 אם היתה עוברת לידי ברחוב חופשי הייתי מסתובב ומשנה נעילת מכ'ם!
חזה: אישית אני חולה על חזה קטן אז...10
כוס: צר ורותח! 15
מציצה: 9.5 יש קצת מקום לשיפור בטכניקת פה-יד אבל סבבה לגמרי!
טיפול ביצים: יש! אבל אין שליקה - 9
זיון: קצת פאסיבית אבל אין לה בעיה עם תנוחות-שואלת איך רוצים אותה וממלאת הוראות בצייתנות, אז 10
ציון כללי: משהו כמו 'הייתי נותן לה כל יום...כל היום!'
הנאה צרופה ומובטחת-ליברלית ויפה!
נא לשמור עליה! ממש פרח!
תהנו!
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!
18בהר ציון עומדת מדי ערב ישראלית מבוגרת גבוהה עם שער בלונדני ארוך מרחוק נראת פיצוץ מקרוב רואים את הפנים המבוגרות האם מישהוא ניסה אותה ו/או ממליץ.
19[QUOTE=בנבן]בהר ציון עומדת מדי ערב ישראלית מבוגרת גבוהה עם שער בלונדני ארוך מרחוק נראת פיצוץ מקרוב רואים את הפנים המבוגרות האם מישהוא ניסה אותה ו/או ממליץ.
אתה יכול בבקשה לדייק יותר לגבי המיקום שלה ... איפה בדיוק היא עומדת ?
והאם בצד של המספרים הזוגיים או האי זוגיים ?
כידוע הר ציון נחשב לרחוב גדול.. אז אם אפשר לדייק ככל שתוכל זה מאוד יעזור.
תודה
חולה כוס 2010-09-05 16:01:51
אתה יכול בבקשה לדייק יותר לגבי המיקום שלה ... איפה בדיוק היא עומדת ?
והאם בצד של המספרים הזוגיים או האי זוגיים ?
כידוע הר ציון נחשב לרחוב גדול.. אז אם אפשר לדייק ככל שתוכל זה מאוד יעזור.
תודה
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל
*אומן הפיתוי*
*אומן הפיתוי*
20הבלונדינית המבוגרת עומדת בהר ציון בצד המספרים הזוגיים בערך מול מספרי 57/59 על פי רוב ליד תחנת האוטובוס הנמצאת שם.