כ ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך - דף 6 - סקס אדיר

ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך

51

הייתי אצלה היום (או אצל אחרת בתל-ברוך ההולכת לפי ויקי) - רוסייה, הייתי נותן לה 30+, שדיים קטנים ורכים, בלונדינית.

הייתה בחנייה לייד הירידה לחוף מאחרוי מנדרין (לא במגרש הרחוק עם כל הקוקסים -- במגרש היותר חשוך ליד השער לחוף ממש).

מציצה טובה, זיון טוב (הכיוס שלה הדוק), וקולות מתאימים ממנה (יכול להיות שהיא אפילו נהנתה -- הצליחה לבלבל אותי).

52
לגבי השוטרים,אני וחברי נסענו ב2 מכוניות בעלייה לבסיס עד הש"ג כשראינו שיבש שם עשינו פרסה ואיך שעשינו ת'פרסה הופיעה לפנינו ניידת משטרה שבדקה רישניות שאלו שאלות ולקחו מכל אחד תעודת זהות ורק אחרי עיכוב קל של 10 דקות שיחררו אותנו.

53

אני חוזר ממש ברגעים אלה מביקור מענג אצל ויקי.

מעשה שהיה כך היה:
יצאתי הערב לסיבוב הרגיל שלי. התחלתי בחולון. היו שם ארבע-חמש בנות, לא משהו בכלל. אף אחת לא "עשתה" לי את זה אז המשכתי הלאה.

משם נסעתי לבורסה. שם היתה אחת(!) רוסייה בלונדה מסוממת עד הגג, בקושי הצליחה לדבר ולעמוד ישר (מכירים את הכפיפות הזאת של הנרקומנים במהלך הסוטול?). כמובן שוויתרתי.

חרמן אש עשיתי משהו שלא עשיתי כבר המון המון זמן: נסעתי לאזור מנדרין.

הגעתי בשעה 01:10. בחנייה הצפונית היו עדיין כמה קוקסים, יפות מרחוק - שכואב הלב...

בחנייה הגדולה מדרום למלון היו שתי מכוניות שחנו בחושך, אבל לא הצלחתי לראות אם יש שם פעילות (אני מניח שכן) ומכיוון שאני שונא לזיין בחושך זה ממילא לא התאים לי. חרמן או לא.....

ואז, ממש בהימור אחרון לפני שאני מוותר וחוזר כשכל תאוותי בידי, עברתי ליד העלייה לבסיס ומרחוק ראיתי דמות מנצנצת.

כן - מנצנצת. כאילו שיש לה ווסט עם נוריות קטנות כאלה....

מוזר...

נכנסתי. התקדמתי לעבר הדמות, הבנתי שזו בחורה עם מעיל שיש עליו מעין נקודות-מראה כאלה, שאכן מנצנצות.

מו"מ קצר. הסיכום היה: 100 ש"ח, ערומה לגמרי ("סטייה" שלי), נגיעות והחדרת אצבעות לכוס ("סטייה" עיקרית שלי), מציצה וזיון.

עלינו בעלייה, כמעט עד לבסיס ונכנסנו אל בין מערומי העפר.

כששוחחנו ושאלתי אותה, היא הציגה את עצמה בשם ויקי (ואז נזכרתי בדיון הזה), טענה שהיא בת 26.

היא התפשטה לגמרי (לא כל כך נהוג אצל זונות רחוב, בד"כ הן מזיזות את הבגדים וחושפות רק את מה שצריך). רק המגפיים (סקסי...) נשארו עליה.

היא מאד נעימה ואדיבה, עדינה כזאת. יש לה פנים יפות, חזה ממש קטן (רק פטמות ועוד קצת, למי שזה חשוב לו), גוף חלק ויפה, העור חלק ומתוח, כוס מגולח (למעשה היו קצת קוצים אבל אני אהבתי...).

לבקשתי היא נשכבה אחורה ופישקה רגליים. הכנסתי לה אצבעות לכוס (הכוס צר ולח, ממש תענוג), מצצתי קצת את הפטמות, ובינתיים היא שיחקה לי בזין עד שעמד כמו טיל.

בשלב הזה ביקשתי ממנה לוותר על הגומי במציצה. היא קצת היססה אבל הסכימה.

המציצה לא הייתה להיט אבל סבירה.

אחרי כ 10 דקות של מציצה היא הלבישה את הקונדום. זיינתי אותה במיסיונרית כמה דקות, עברנו לדוגי. צדק מי שאמר פה למעלה בשרשור, שיש לה תחת ששווה דגימה...(ואני לא חובב אנלי...!)

יצאתי ממנה, הורדתי את הגומי, היא מצצה עוד קצת, ואז ביקשתי ממנה שוב גומי.

בלי תלונות (לדעתי היה לה יום חלש...) היא הוציאה גומי חדש. שוב מיסיונרית, שוב דוגי עד שהרגשתי שאני עומד לגמור.

יצאתי ממנה, הורדתי את הגומי וגמרתי לה על הבטן.

השארתי לה 50 ש"ח טיפ. סה"כ הייתי אצלה כמעט חצי שעה(!), נדיר אצל זונות רחוב! לא היה אפילו רמז לתיקתוק או זירוז.

לסיכום:

הטובה ביותר שהייתה לי בתקופה האחרונה, ואחת הטובות ביותר שהיו לי אי פעם.

ולעניין הגניבות? לא יודע, אני תמיד מגיע עם כסף מדוייק בכיסים ועם הטיפ במקום אליו הבחורה לא יכולה להגיע בקלות, בטח לא מהמושב האחורי. אז מעולם לא "נעקצתי" במובן הזה. גם לא הפעם.

בקיצור - ויקי הזאת ענקית. בהחלט שינתה לי את הסטיגמה על זונות באזור מנדרין.

מומלץ.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

57
[QUOTE=damian]
[QUOTE=XRM1963]
בשלב הזה ביקשתי ממנה לוותר על הגומי במציצה. היא קצת היססה אבל הסכימה.

המציצה לא הייתה להיט אבל סבירה.
[/QUOTE]

שים ארנק בכיס ותראה איך היא משקיעה במציצה, היא תמצוץ כמו שלא מצצה בחיים...
[/QUOTE]

חחחחח......אני אשים ארנק מפלסטיק עם כסף מונופול, רק כדי שהמציצה תהיה מושקעת....צחוק
או...יותר טוב: אני אדביק ארנק בתוך הכיס, ככה היא תהייה עסוקה הרבה זמן בלנסות לשלוף אותו.

שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

58

שמעו, הייתי אצלה אתמול, באתי בשעה קצת מאוחרת יכול להיות-משהו בין 2-3 לפנות בוקר, אולי בגלל זה היא היתה שפוכה(או שהיא תמיד ככה), היא באמת עשתה עלי רושם של בחורה מופנמת כזאת עדינה, לקחה אותי למקום טוב הרחק מכל הבלאגן עם המשטרות, התפשטה והתחילה למצוץ בלי גומי- מציצה סבירה +, הפלוס הוא כי היא היתה ממש ארוכה יחסית לאחרות שהייתי אצלן בתחום

היה מצחיק שבזמן המציצה הרגשתי את המכנס שעוד היה על הרגליים שלי זז והבנתי שהיא מחפשת שם מציאות, אבל הנחתי לה לחפש כי לא היה שם כלום, זה האמת דיי קילקל לי..

אחרי זה עברנו למיסיונרית(היא משום מה פחות העדיפה את זה אבל אני מת על זה), ונדמה היה שהיא התחילה שם לזרום..

כל העסק להערכתי היה חצי שעה ויכלתי להחזיק אותה עוד, אבל ראיתי שהיא פשוט גמורה כבר.

מה שאכזב אותי- וזה דיי אשמתי-דיי חובבני, שמתי ארנק ברוב טיפשותי בתא כפפות, חוץ מ150 שקל שהיו עלי היו שם עוד 200 שקל, ואחרי זה לא מצאתי אותם.. אין לי מושג איך היא הוציאה את זה כי יחסית הייתי מרוכז בזה שהיא לא מעיפה את היד לשם, אבל בכל זאת כנראה היא הצליחה להגיע לשם בצורה מסויימת ופשוט היה מדהים לגלות שחסרים לי 200 שקלים..

יש לציין שהארנק היה מונח במקום כך שהיה נראה שכאילו לא נגעו בו, לפחות זה..

למרות הקנס והעקיצה המכוערת הזאת נראה לי שאני עוד אחזור עליה והפעם אביא ארנק רזרבי, נראה איך היא תתפקד כשהוא יהיה עלי..

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”