כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 18 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

173
הייתי אצל ציפי לדגימה (התפנו לי כמה דק'...)
חברים, אני עצוב לבשר שהיא לא תקתקנית, היא אבי תורת היחסות של התקתוק!

לקח לי כמה דק' לגמור (מציצה מקונדמת) התרוממה ואמרה שיש לי עוד 3 דק' ואם לא היא הולכת ושאם אני רוצה יותר זמן שאלך להבא למכון... (בסוף אפילו עשתה לי פרצוף מבין ומתחשב ואמרה שהיא יודעת שיהיו לי כאבי ביצים וכאלה...)

אז ציפקל'ה, הנה אני מודיע לך באופן חגיגי - בפעם הבאה אני אלייך לא מגיע! כועס

174
[QUOTE=XRM1963]

[QUOTE=seafood
0]

כפי שמתם לב איני מרבה להגיב.
"הנערה" המדוברת הציגה את עצמה בשם דיאנה לגבי המחירים צדקת בהחלט היא גם מציעה מלונית.
שדיים מלאות ומוצקות(מסולקנת:?)מציצה חשופה עד קצה המוט כולל התרמילים עושה עבודה בהרבה התלהבות וסבלנות.
נראית גוף לא רע די רזה חזה מפואר פנים ככה ככה.
ממליץ בחום, אני אחזור אליה.
אגב היא עמדה ברח' הבנאי פינת המשביר לפני הכיכר.

תיהנו
[/QUOTE]

תרשה לי לתקן כמה מדבריך.
ברח' הבנאי פינת המשביר, לפני הכיכר, אכן עומדת בחורה בשם דיאנה. היא לוקחת 70, ומציעה מלונית ב 400 (שעה, כולל מחיר המלונית. לא ניסיתי).
דגמתי אותה המון פעמים והיא אחת הפייבוריטיות שלי. אספר עליה בהמשך.
לדעתי התיאור שנתת יכול להטעות אחרים.
אין לה שדיים מלאות (בטח לא סיליקון...חחח). יש לה חזה קטן מאד, מוצק (כי הוא קטן). פטמות וורודות וקטנות, שנעמדות מאד בקלות, ממש טעים למצוץ אותן....
היא בת 27, ללא ילדים (לכן בטן, חזה ועור מתוחים וחלקים), לא נרקומנית ולא אלכוהוליסטית. היא לוקחת 70 למציצה וזיון (אני תמיד "מעגל" ל 100 וזה שווה לי כל שקל).
נותנת מציצה חשופה, כולל טיפול ביצים יסודי, נותנת לגעת בכוס ולהחדיר אצבעות, מי שרוצה (אני למשל...) יכול לרדת לה (טעימממממ.......מממממ ו..אל תטיפו לי מוסר!) (אגב היא מאד נקייה). כוס חלק, עם קווצת שיער למעלה. למי שמעוניין (אני למשל, אבל רק אם אני קליינט ראשון לאותו היום ואני ארחיב על זה בהמשך) היא מתנשקת צרפתית עמוק (ושוב..אל תטיפו לי מוסר!) , כולל לשון וכל מה שצריך.
למיטב ידיעתי היא לא עושה אנלי (פעם ניסיתי להציע, למרות שאני לא חובב הז'אנר והיא ממש סירבה).
היא עובדת שם כל יום, בין 20:00 ל 23:00, בד"כ עוברת מרכב לרכב ולא מספיקה לנוח בין לבין.
לדעתי היא די תקתקנית עם לקוחות "רגילים". פעם יצא לי לחכות לה (מקרה נדיר, אני מייד אספר לכם למה). היו שניים לפניי. בממוצע עברו 10-12 דקות מהרגע שהרכב נכנס ל"פינה שלה" ועד שהוא יצא.

איתי היא קצת אחרת.
יש לי טלפון פרטי שלה (התחייבתי לא לתת אז אל תבקשו). אני מתקשר אליה בצהריים, קובע איתה מתי לאסוף אותה ואיפה. אני מסיע אותה לחולון, אנחנו נוסעים ל"פינה" מרוחקת, לא באזור בו היא עובדת בד"כ.
היא מתפשטת לגמרי (וגם אני, פשוט יותר נוח). נשיקות צרפתיות עמוקות, אני מחדיר אצבעות, היא מפשקת את הרגליים ופותחת את הכוס (או שאני פותח לה...)(אני אוהב להסתכל מקרוב בורוד-ורוד הזה..), אני מקבל מציצה חשופה, ליקוק ביצים, לפעמים רימינג. אני מלקק לה את הכוס, ואח"כ מזיין אותה בכל תנוחה אפשרית בתוך רכב (תתפלאו אבל יש הרבה....).
בד"כ אני מפסיק את הזיון רגע לפני שאני גומר, מוריד את הגומי, נח קצת (להוריד את הגירוי) והיא חוזרת למצוץ. לפעמים אני גומר לה בפה בשלב הזה, לפעמים היא מוציאה גומי חדש ואני ממשיך לזיין אותה. מיסיונרית, דוגי, רכיבות, הכל הולך. היא גמישה מספיק...חחח...
בד"כ אני גומר או בפה שלה (היא לא בולעת אבל משאירה הכל בפה ויורקת החוצה. אף טיפה לא נופלת בדרך...) או על הבטן והחזה שלה, ולפעמים אני גומר על הכוס שלה מבחוץ (פותח את השפתיים ומשפריץ ביניהן, על הדגדגן ועל החור עצמו).
מידי פעם אני מביא מצלמה ומצלם אותה בפעולה (התחייבתי לא לפרסם אז...צר לי).
אני "מבלה" איתה בממוצע 40-50 דקות כל פעם, משאיר לה 100.
כשאני מסיים "לפרק" אותה אני מביא אותה למקום שאמרתם, ברח' הבנאי פינת המשביר, לפני הכיכר.

זו דיאנה, פנינה בנוף החולוני.
תעשו מערוף ותשמרו עליה.
[/QUOTE]

LIKE!

175
סקורפיון, אני שונא להגיד את זה אבל... אמרתי לכם...

אני אגיד לך מה הפתרון היחידי לאלו שאמרו שהיא לא תקתקה אותם:
כנראה שביום היא מתייחסת טוב ללקוח, ובלילה היא מתייחסת טוב לאלו שהיא מכירה מהיום, ואת כל השאר (הרוב המוחלט) היא מתקתקת...

תזכור את הזמנים שמדדתי: 8 דקות מספר ראשון, 11 דקות מספר שני - וקח בחשבון שהזמנים האלו זה מהרגע שהיא עלתה לרכב על המדרכה, ועוד יש בגדים, לתת כסף וכו', אקיצר 8 דקות = 5 דקות גג...

אבל אל תתבעס יותר מדי, כי כולם לכולם זה קורה (ולא רק איתה)...

176
לגבי התקתוקים
אל תצפו ליותר מדי תמורת 50-70 ש"ח
לבנות הנ"ל אין חיים קלים חלק מהלקוחות מגיעים מג'ויפים אחרי יום עבודה
יש כאלה שחוסכים דלק ומכבים את הרכב בזמן הזה כולל את המזגן
אז יש כאלה שמגזימות אבל גם את אתה חם יותר מדי וגמרת תוך
דקות ספורות אז היא אשמה?

180
גאה להצטרף לפורם הנכבד.... אבל לא גאה במובן ההוא, כן ?

בקיצור, ברחוב הבנאי התמקמה רוסיה חמודת פנים המתיישבת על כסא (נראה כאילו הביאה אותו מהבית) משרדים. צעירה, קשה לראות גוף כי די מתרכבלת לה שם בכסא. יש למישהו חוויה ? שיתוף ? דגימה ? תיאור כללי ?

ו..דבר נוסף : כולם דיברו על ליטיה שנמצאת מול סלקום. הייתי שם פעמיים... חרשתי את כל האזור הקריפי של המוסכים שם והזגג - לא נמצאה שום נערה. הנחיות יותר מדויקות אם יהיו יתקבלו בברכה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”