כ ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך - דף 8 - סקס אדיר

ויקי זונה רוסייה כוסית מכייסת בעלייה לבסיס תל ברוך

71
אני חייב לשתף אותכם במה שקרה לי עם הכוסית ויקי האמת אני עדיין בשוק, וזה לגמרי אמיתי. כידוע אני הולך אליה הרבה לפחות פעם בחודש אני נותן לה מנה והיא כבר מכירה אותי. לפני כמה שבועות כהרגלי הגעתי לעלייה לבסיס כולי מחורמן ומלא בחומר כשיש לו כתובת אחת=בפה של ויקי. עכשיו היא כבר מכירה אותי ואת האוטו מייד מגיעה מחייכת נשיקה קלה ונוסעים למעלה לפינה הזין כבר עומד לי מהמחשבה על התחת הנרקומני שלה. בהוקצור למעלה היא פתאום מקבלת ביפר מהסרסור שלה מדברת ברוסית ואומרת לי "בוא למקום אחר ראו פה משטרה". אני מייד מסכים יורדים למטה ובסיבוב מאה מטר מהצומת אני רואה בצומת ניידת משטרה . תוך שנייה הם מזהים אותי מדליקים הבהובים ונכנסים עצרתי מייד מבועס לאלה, הזין מתחיל לרדת.... השוטר מסתכל עליי ושואל אם יש לי מחסור בנקודות ועודף כסף ושואל למה אני נכנס באין כניסה. בכל הזמן הזה היא ליידי ואני מתפלל שלא יהיה פדיחות וחיפושים באוטו אני בן אדם מסודר עם משפחה ועבודה וכו. תוך כדי שאני מתחנן לשוטר היא יושבת בשקט לידי, בהתחלה חשבתי שטוב שכך כי אולי כך יחשבו שזו חברה שלי או משהו כזה, כעת אני יודע שהם בוודאות יודעים שהיא זונה. אחרי 3-4 דקות הרגשתי לא נוח ואמרתי לה "טוב צאי ממי אני אבוא אחרכך" והיא מייד יצאה ואפילו אמרה "מצטערת". בהוקצור אני מתחנן ובסוף אמרתי לשוטר "אתה צודק נכנסתי באין כניסה אני בתקופה נורה לחוצה בחיים שלי אז באתי לפה, אנא מחול לי ושחרר אותי אני מסובך עם נקודות והרשיון זה פרנסה בשבילי". כל זה אמיתי דרך אגב. השוטר יצא אחלה גבר הפטיר לי "עוף מכאן" ונסע בלי לתת לי דוח. (דרך אגב מישהו יודע אם הם מתעדים את העניין אצלהם במחשב-? שנצפיתי עם זונה?). נתתי גז ועפתי משם ירדה לי כל החרמנות מהפדיחה והבושות. נסעתי הבייתה כמו ילד טוב לאישה.
למוחורת בדרך לעבודה כדרכי עצרתי לקנות קפה וחשכו עיניי - 600 ש"ח במזומן שהוצאתי כדי לקנות לילד אופניים נעלמו כלא היו. לקח לי כמה שעות לעכל שנעקצתי, שיחזרתי שוב ושוב איך לעזזל היה לה את הביצים לעשות זאת מול המשטרה כשאני מתפתל וכשכל רגע הם יכולים לחפש עליה ועליי. מדהים שהארנק היה בתא כפפות בין המושבים, סגור- איך אין לה פחד? האמת- אני ממש המום עדיין כי זה המון כסף וכואב לי על זה ממש.

מה לעשות לדעתכם? ורוצים לשמוע את הדבר הכי הזוי? אני מה זה כועס עליה, ומת, אבל מת, לבוא אליה לנשק אותה ולגמור לה בפה. האם אני פאתטי?

73
לא מבין את התגובות של חלק פה.

"היא גנבה אבל אני סולח לה ואבוא שוב כשאהיה חרמן ."

גם לי היא גנבה ואני מאחל לה שתשלם עם הכסף הזה על תרופות , לה ולכל מי שקרוב אליה.

לא מעניין אותי אם החיים שלה בזבל או שהיא מסכנה .

שתלף לאלף אלפי עזעזל. כועס

74

גם אני הייתי אצלה בעבר המציצה היתה טובה וגם חשופה כמובן בתוספת הזיון היה זיון טוב

רק חבל שמעבר לתוספת שנתתי לה על חשופה היא לקחה לעצמה תוספת של עוד 120 ש"ח מארנק ללא ידיעתי
במחיר הזה כבר היה עדיף ללכת לבן יהודה 38

76
עברתי על הפוסט ויקה בהתנהגות ומראה די דומה לקטיה . מעניין אם זו אותה אחת?
קטיה עובדת לדבריה בהר ציון כל יום למעט שישי בין 7 בערב ל10 בערב בהר ציון לכיוון קיבוץ גלויות בצד של מבני התעשיה כלומר לכיוון חולון. יתכן וזו משמרת ראשונה ולאחר מכן היא נוסעת לתל ברוך.

78
שלום לכולם,

לאחר זמן לא מבוטל בו אני מתעדכן בפורם בדריכות מרובה אודות עולם המין המהיר במדינה, מצאתי לנכון לעשות את המאמץ, ולהחזיר חזרה לאלו שעזרו לי כה רבות בחודשים האחרונים -

מנסיבותיי האישיות מעדיף בעיקר את אזור תל ברוך, למרות שחוטא מידי פעם באיזה בודי טוב באזור תל אביב.

לאחר מספר דגימות של אובייקטים שחלקן היו מוצלחות ביותר, וחלקם לא הצלחות מזהירות, נסעתי השבוע לבחירת דגימה באזור -

השעה 3:30 בבוקר קר ביותר .

קוקסינלית לא מזהירה באזור מנדרין, ועוד שני מבוגרות שמרחוק נראות כפצצות מין, אך מקרוב נראות דווקא אחרי הפצצה (ידוע כי נדוש...)

פרסה זרירה. סקירה בכביש המכללות הריק וקדימה לעלייה לבסיס.

מגיע לאזור, ושם לאחר מספר סיבובים מזהה כי קיימת מונית חשודה כמה מטרים מהכניסה לכביש שאינה זזה.

ישר החשדות עולות ולוקח את הסיכון שבעלייה לבסיס ( פטרולי המשטרה שבאזור...). עובר את המונית בדרך למעלה והינה עומדת לה בחורה רוסיה רזה, עם גוף פיצפון ופנים לא רעות בכלל, שאני חושב שכבר הדביקו לה פה את הכינוי "וייקי ".

מבט חטוף, "מאה זיון ומציצה" הרגילים, ויאללה נכנסת לאוטו. מבקש ממנה ללכת לאזור מנדרין השומם לצורכי דיסקרטיות, אומרת שניסע לאזור כביש המכללות, שם כבר יש לה מקום.

בדרך מנסה לכווון אותה ולבחון האם יש אופציה לאנאלי, אבל בגלל קשיי שפה מציינת כי אפשר מציצה ב 70. נו טוב, נמשיך -

מגיעים למקום, כסף עובר. לאור זאת שתכננתי תחילה למציצה חפוזה אומר לה שמעדיף להישאר לשבת מקדימה. מתפשטת בזריזות, מסדרת בגדיה, קונדום נלבש ויאללה למציצה.

מציצה עדינה מאוד, בקצב טוב. לא מדהים אבל בהחלט מדובר במציצה טובה.

תוך כדי מחליט שוב לנסות ולהתקיף את החור הצר, ושואל לגבי אנאלי. והנה לה החצופה, מבינה עברית יפה -

" אתה יודע מה, בסדר. בדיוק זיינו אותי בתחת לפניך, אז זה יותר קל לי".

:))))

באותו חיוך מתקדם ומפשיט אותה לגמרי. נעמדת על ארבע בכיסא שליד הנהג ואני מצליח איכשהו לעמוד מאחוריה, כאשר רגליה הדקיקות צמודות זו לזו ובין הרגליים שלי. תופסת את הזין. יורקת על היד קצת ומלחלחת את החור של התחת ולאט לאט מחליקה אותי פנימה. למרות שמדובר בזונה מקצועית, שברור עובדת עם פיצויי פיטורין לא קטנים לאור הוותק שלה, הזין נכנס לאט לחור הממש צר, וגם על פרצופה וקולה ניכר הדבר.

נותן לה בדיוק חמש שניות להתאפס על עצמה ועל הכאב, ואז דוחף לה אותו עמוק עד הסוף, בלי רחמנות וללא רגשי מצפון.

הכאב ניכר בגרונה, אך כמו זונה טובה יותר לקבל את הכל עמוק עד הסוף, וכך אני נשאר עמוק בתוכה למספר שניות.

פה אני חייב אנקדוטה קלה - יצא לי כבר לזיין מספר בחורות בתחת ( אהבה גדולה שלי ), אך לאור צורכי הרגישות דאגתי תמיד שלא להכניס עמוק מדיי, אך גם לא להתקרב ליציאה המכאיבה ( לבחורה, כמובן ).הפעם החלטתי להכניס את כול הזין שלי עמוק עמוק עד הסוף לחור הצר של האובייקט. הרגשה נדירה.

לאחר התאפסות על עצמי ( שגם היא ניצלה לטובתה ) מתחיל לזיין אותה בצורה מגמתית. מצד אחד שומר לא לדפוק חזק מדיי, לאור העובדה שכן צריך להעניק מעט כבוד למקצוע של כל אחד ואחת, אך מצד השני דואג כל פעם להגיע עד הקצה של החור עם הזין שלי ואז שוב עמוק לבפנימה. ככה במשך 5 דק' מזיין כאשר היא עושה קולות של כאב נסבל, וזאת עד הגמירה המתפוצצת לקודנם.

התלבשות זריזה, ומחזיר אותה לבסיס ( תרתי משמע ).

סך הכל חוויה טובה מאוד, שבטוח שתחזור על עצמה.

להשתמע בעתיד.

שלכם,

מריגוש

80

אכן לה היה מדובר במצב הכי אידיאלי, אך ברגע שאמרה את המשפט שציינתי, לא רציתי להשאיר לה הרבה אפשרויות לחרטה.

קפצתי עליה בכיסא שליד הנהג, הורידה את הכיסא לאחור, והכניסה אותי לישבנה.

מומלץ ! בטוח שאחזור בעתיד הקרוב.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”