זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
211למזליאיך שנכנסתי לרחוב הסתת ראיתיה לבדה ( דבר לא כל כך שכיח לאחרונה ) מיד נעצרתי לידה והמתוקה נכנסה , איך שמתחשבת שאלה אם הייתי אצלה כבר אני נראה לה מוכר ואני יותר נכון שמוליק כמעט נפגע מה את לא זוכרת אותי.
כשעניתי בחיוב חייכה חבקתי אותה והיא הדביקה לי נשיקה בלחי. בקשתי ממנה לנסוע לרחבה הימנית בקצה שם יותר אינטימי היא חייכה למה לא.
כשהגענו לא נתתי לה עדיין לעבור אחורה ולעבודה אלא חבקתי אותה חזק חזק, היא צחקה ואמרה שלא רגילה לזה כל כך ובטח אני חרמן רצח.
לאט לאט השתחררה מחיבוקי באלגנתיות ושאלה אם אני רוצה לעבור למושב האחורי, עניתי בחיוב ועברנו למושב האחורי ותוך כדי הבחנתי בסקרן מציצן שהתמקם בקרבת מקום עם מכוניתו בתקוה להופעה חיה בחינם. אני מאוד מקווה שזה לה היה אחד מחברי הפורום
אך אני לא התרגשתי מזה ושללתי מכיסי קרן לייזר כיוונתי לעברו והדלקתי בעוצמה חבל שלא ראיתם ת׳בנדם נבהל כהוגן ונמלט כל עוד נפשו בו.
ואז חפשיים רק לעצמנו נכנסנו למושב האחורי ופיטמה כדרכה הורידה חצאית ומיד גם את התחתון אחר כך הרימה חולצה והורידה גם את החזיה לבנתיים אני התפשטתם לגמרי היא קצת נדהמה משכתי אותה אלי ופשטתי ממנה גם את חולצתה עכשיו היא היתה עירומה לחלוטין.
התחלנו להתמזמז מצצתי לה את הפטמות אינני יודע אם אהבה את זה כל כך ואז ירדה למציצה לא לפני שהלבישה חליפה.
אך זו היתה מציצה חלומית הרגשתי מרוב חרמנות שעוד רגע אני מתפוצץ. היה לי חבל אז בקשתי ממנה שתרכב עלי היא עשתה זאת ברצון ומה אומר לכם חתולה גמישה היא העלמה . התחילה לעלות ולרדת בעוצמה כשאני עוזר לה ובנתיים מחבק אותה ומוצץ את השדיים והפעמות הקטנות שלה לסריגים ואז הרגשתי את נזה מתקרב עצמתי עיניים ניסי עוד להאיט את הקצב כדי להרוויח עוד כמה דקות של הנאה צרופה אך שמוליק שלא היה ממושמע פרץ הצווחה וירה פגזים אדירים של חומר לתוך החליפה אבל עמוק בתוך גופה הנהדר והמתוק של ליטיה.
אז בואו ונשאר כולנו עם הטעם המתוק של עוד והיא עם הטיף שניתן ביד רחבה...
ר מ נ ט י