כ זונות רחוב ביבנה / גדרה / אשדוד - דף 3 - סקס אדיר

זונות רחוב ביבנה / גדרה / אשדוד

21

הן לוקחות 50 ש"ח ואני בטוח שתהיה מרוצה. אני ביקרתי את הבחורה השחומה לפני יומיים ורק נהניתי. בשביל 50 ש"ח הביאה לי מציצה מעולה בלי גומי של איזה עשר דקות בלי לחץ! (טוב, אני לקוח קבוע) כמעט וגמרתי לה בפה, אבל היה קצת צפוף בתוך הספסל האחורי של האוטו.

אחרי שמצצה לי את הצורה, שאלה אותי אם אני רוצה זיון. ברור, אמרתי לה...איך אפשר אחרי מציצה כזו לא לקבל זיון. כמו גדולה, השחילה לי את הגומי על הזין עם הפה. הורידה את התחתונים ופישקה את הרגליים לכבודי. ויש לה גוף טוב, תאמינו לי. היא חלקה ושחומה והכוס שלה מגולח עם פס כזה מגניב.

היא חיממה אותי כל כך טוב עם המציצה שלא היתה צריכה לחכות הרבה עד שאני ישפריץ כמו גדול בתוך הגומי.

תאמינו לי, בשביל המחיר הזה בהחלט מומלצת. כשאהיה באזור שוב אקפוץ להרגע מהלחץ...

כל היום חושב על זיונים

23

הזונות בצומת גדרה

לפני שנה או שנתיים הייתי עובר שם.

היו מספר בנות.
הן היו ממוקמות בין שתי תחנות הדלק, בכיוון הפנימי, ליד הכניסות לאולמות החתונות.

מישהו יודע מה קורה שם עכשיו ?

19LOLx82011-06-05 23:41:27
יש דבר העומד בפני הרצון

24
הייתי עם הרוסיה המבוגרת (להערכתי בסביבות 50 ) ליד המתקן של מקורות בכביש יבנה צומת אשדוד . שיער אדמוני צבוע חזה בינוני יפה עם קעקוע כוס מגולח למשעי. סבלנית ושרותית נותנת לגעת חופשי. גבתה 50 שקל על מציצה חשופה ליקקה ביצים מציצה טובה
אחלה עסקה
gili1960

27
יש שם סיפור מוזר.
ציפי אומרת שלרוסיה יש HIV !
להיזהר ממציה בלי גומי וכולי.
הלכתי לרוסיה כי ביליתי איתה כמה פעמים והראתה לי בדיקה שמוכיחה שאין לה HIV ועשתה בדיקות וכולי.
היא מסתובבת עם הבדיקה חתומה ומקורית כי טוענת שציפי ממציאה עליה סיפורים מאז שציפי החליטה למצוץ רק עם קונדום (כי חבר שלה יצא מהכלא או משהו כזה).
בקיצור נהייתה שם טלנובלה כך שהחלטתי להפסיק ללכת.
חבל, שתיהן נותנות מציצות מעולות ושירות נעים ולא מלחיץ
אני מזיין משמע אני קיים

29
לאחר 2 ביקורים אצל לנה הרוסייה ממתקן מקורות קבל דיווח:
מדובר באישה רוסייה בת 50 לערך, עם גוף שמור, חזה סיליקון שנראה לא רע בכלל ודי קשה למגע (כמו שאני אוהב), הפטמות שקועות, וסימני הגיל נראים על הפנים שלה. סך הכל די מספק, זו בחורה שאם תחייך לכם ברחוב ותתלבש כמו ב"עבודה" אתם בהחלט תסובבו אתת הראש אחריה.
עולה לרכב ותופסים פינה. עוברים לספסל האחורי של הטנדר. לנה חושפת שדיים מבלי להוריד חולצה ומרימה חצאית מיני ללא תחתונים ומפסקת כוס מגולח עם הרבה בשר וורוד שמציץ אליך מלמטה. קונדום או בלי ? אני בוחר קונדום. שואל אם אפשר הכל, היא מאשרת. אני מכנים אצבע לתחת תוך כדי שהיא מוצצת לי במקצועיות ובנמרצות. מבקש הפסקה והיא עולה לכיווני ומתחילה לצרפת אותי איזה 5 דקות. אני משתף פעולה ומכנים עכשיו אצבע לכוס הוורוד שלה. לנה נשכבת על הגב כשהראש שלה לחוץ כלפי הדלת. אני חודר ומתחיל לזיין תוך שאני נשען עם כל גופי על שדי הסיליקון שלה (בגלל זה אני אוהב אותם קשים). מוציא מהכוס ונכנס בעדינות לתחת עם לגמירה. ניגובים, סידורים, נשיקה והביתה.
הביקור השני היה די דומה ומהנה לא פחות.
מומלץ ביותר, מקום דיסקרטי, שוקל להפוך ללקוח קבוע.
שנה טובה

30
ביקור רביעי אצל לנה. נמצאות איתה במקום הבחורה השחומה עם היונדאי ובחורה חדשה: מלאה, שיער שחור וחזה בינוני - לוקחת 50 ש"ח לפינוק. מעלה את לנה, נוסע לשיחים המוכרים, לנה מתפשטת ומתחילה במציצת גרון עמוק ללא קונדום. אני מכוון אותה אל הענבים והיא טורפת אותם עם הלשון והשפתיים וממשיכה אל החיבור בין הזין לביצים. שם היא משקיעה כמה דקות טובות בליקוק האיזור תוך שהיא עושה לי ביד. אני מסמן לה והיא חובקת את האיבר עם השפתיים עד לריקון מלא של זרע בן שבוע. היא ממשיכה לשאוב עד שלא נשארת טיפה של זרע בצנרת, ירוקת מהחלון במיומנות שלא תבייש אף אחד מאיתנו, משלם, נשיקה בלחי והביתה. מומלץ ביותר לחובבי הז'אנר. בפעם הבאה אנסה לדגום את החדשה, נראה שהיא מנסה ליצור חוג לקוחות קבוע.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”