אהלן חבר׳ה הנה התרומה שלי (בקטנה) לאנשים יקרים..
אתמול אמרתי אני לוקח את הזמן ומוצא את האחת.. היה לי הרבה זמן פנוי!
התחלתי את הנסיעה במנדרין ובאמת היה שם מפוצץ, הייתי בעבר שם עם אולגה נתנה מציצה חזקה כשאני פשוט מזיין אותה בפה! ב90 ש״ח.
בכל אופן לא אהבתי את האווירה, זה יותר קרקס מה שהולך שם ולי מאד חשוב האווירה גם עם זונה, עם כל הכבוד..
משם נסעתי לאזה״ת חולון במטרה בעיקר למצוא את ליטייה שנאמר עליה רבות כשאני יודע ממקור מהימן ( דר׳ חולה כוס) כשהיא נמצאת בעיקר ערבי שיש וקשה להשגה. יום לפני השתדלתי ללמוד טוב טוב את שטח האויב ומה יש בכל רחוב מוזנח שם..
נכון לאתמול - נכנסתי לרחוב המלאה מיד אחרי בסלקום יש פניה לרחוב הסדן היו שם 2 בנות שלא היה מובן עם ״עובדות שעות נוספות בלילה״ או סתם עומדות שם.. אחת רזה שיער בלונד קארה נראית צעירה בסביבות ה25-30 והשניה תימניה? שיער שחור ארוך לא משהו.. שניהם לבשו ג׳ינס ארוך וחולצה ארוכה (לא מתאים לזונות, תיקנו אותי אם אני טועה) לאחר מכן ברחוב הפלד בתחנה היתה שם מישהי שמרחוק נראית כמו פצצה ( בהדגשה על רחוק) גבוהה שיער בלונד מתוח לקוקו ושדיים ע-נ-ק-י-ו-ת זה מה שראיתי בעיקר, עצרתי לידה, שאלתי לשמה ואמרה לי רחל מישהו מכיר? לא מצאתי עליה כלום פה.. רצתה מאד מאד שאני אקח אותה ( דיברה בצורה חנפנית מאד) לפי המבטא פשוט דודה מרוקאית על גבול סבתא אבל לא נראית כזאת רע למי שאוהב. אמרתי לה תודה והמשכתי. כמובן שלידה עמדה כרגיל.. אחת רזה מאד שטוחה נראית נרקומנית די בוודאות בשנות ה35-45 לא נראית משהו בכלל! שיער בלונד ארוך ליפה? מצאתי אחת ליד הבאולינג נראית נחמד אבל שמנה קצת והפריע לי הרגליים הגדולות שלה (רחוב הבנאי).
יש מישהי קבוע יושבת על כיסא צמיד למוסך נראית משהו מיוחד/מסתורי סוג של סינית יפנית ולא זזה מהכיסא שעות.. ראיתי אותה גם בעבר. מישהו יודע מה הסיפור שלה?! אשמח לדעת..
חוץ מזה לא היה כלום!
אחר כך נסעתי לצומת בילו כרגיל יש שם מלא בנות בסביבות ה5 על מקום מאד קטן..
הסחורה לא משהו בכלל, הייתי שם בעבר עם אחת שקוראים לה ( ברח לי השם באסה) גבוהה רזה הולך לה בין הטובות שם, מצצה שאיבות ( אמרה שהיא מספר אחת שיהיה.. אבל טובה). אתמול שהייתי שם פתחתי דיון עם 3 בנות והם מצייצות בניהם על כל בקשה..
בקיצור אנשים ערב חלש היה אתמול בכל המוקדים חוץ ממנדרין שלא נשארתי למסיבה והשעה המוקדמת..
הסיבוב התחיל משעה 9 והסתיים ב11..
נעשה עוד סיבו בהמשך השבוע / שבוע הבא ונעדכן!!
יחי הדלקן!!!!! (;
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
312
לאחר הפסקה ארוכה ראיתי את מזל (מבוגרת חזה ענק ביותר שיער בלונידיני )
עומדת לה ברחוב הפלד ליד תחנת הדלק. השדיים שלה תמיד הטריפו אותי
עצרתי שאלתי ויאללה....
איזו אכזבה פשןט על הפנים היא הפכה לתקתנית פעם הייתה שונה לגמרי
אחרי מציצה מאוד קצרה התחילה לעשות ביד ועוד הציעה לי לעשות ביד
והיא תלטף אותי????????
לא חוזר ויהי מה
313טוב...
לאחר זמן רב שרציתי לדגום אותה, יצא לי בימים האחרונים במקריות לגמרי לפגוש בלנה שחיפשתי, וזה דיווח מעורב.
מצד אחד, מי שאוהב את המילפיות הרוסיות- זה בדיוק מה שהיא, יש לה חזה סיליקוני קצת קשה, ופנים לא רעות ומבחינת מראה אין ספק שהיא מתאימה.
יש לה כוס די צר, למרות שיש לה כלפי חוץ שפתי כוס שנותנות הרגשה כאילו יש לה שם מנהרה.
כמו כן היא יודעת לשאוב.
מה שלא הכי אהבתי אצלה זה שהיא הזיעה (היה יום חם ולח והיא באה אחרי שהיא עובדת בשעות היום באזור יבנה- אבל שלא תבינו לא היה ריח של זיעה אלא של בושם), וכמו כן השמיעה שלה או הבנת העברית שלה גרמה לי לחזור על כל משפט פעמיים...
אהה, ויש לה פיוז קצת קצר בהתחלה... שעצרתי לידה ושאלתי אותה מה השם שלה, כי המליצו לי על מישהי ספציפית, היא ענתה בכעס : "אז תלך לספציפית, לי לא קוראים ספציפית..."
זהו... תכל'ס היה לא רע, והבחורה שירותית, אבל אני לא אחזור אליה...
לאחר זמן רב שרציתי לדגום אותה, יצא לי בימים האחרונים במקריות לגמרי לפגוש בלנה שחיפשתי, וזה דיווח מעורב.
מצד אחד, מי שאוהב את המילפיות הרוסיות- זה בדיוק מה שהיא, יש לה חזה סיליקוני קצת קשה, ופנים לא רעות ומבחינת מראה אין ספק שהיא מתאימה.
יש לה כוס די צר, למרות שיש לה כלפי חוץ שפתי כוס שנותנות הרגשה כאילו יש לה שם מנהרה.
כמו כן היא יודעת לשאוב.
מה שלא הכי אהבתי אצלה זה שהיא הזיעה (היה יום חם ולח והיא באה אחרי שהיא עובדת בשעות היום באזור יבנה- אבל שלא תבינו לא היה ריח של זיעה אלא של בושם), וכמו כן השמיעה שלה או הבנת העברית שלה גרמה לי לחזור על כל משפט פעמיים...
אהה, ויש לה פיוז קצת קצר בהתחלה... שעצרתי לידה ושאלתי אותה מה השם שלה, כי המליצו לי על מישהי ספציפית, היא ענתה בכעס : "אז תלך לספציפית, לי לא קוראים ספציפית..."

זהו... תכל'ס היה לא רע, והבחורה שירותית, אבל אני לא אחזור אליה...
314 ליטייה (לידייה ) - פרופיל
--------------------------
שם הזונה : לידייה זהו שמה האמיתי , וניקראת ליטייה בשפת הפורום .
גיל מדוייק : 25 (לאחר בדיקה )
דת : נוצרייה
מוצא : רוסיה [סיביר ]
רקע : 3 פעמים הצליחה לצאת מהזנות , אך חזרה כל פעם מחדש .. אפילו עמדה להתחתן עם מישהו וזה לא יצא לפועל
גרה עם הוריה בפתח תקווה , ומשקרת עליהם שעובדת בלילות במסעדה .
מקום עבודה : איזור התעשייה של חולון מן הסתם : בעיקר רח' הסתת , רח' הבנאי , ורחוב המרכבה .
עיר מגורים : פתח תקווה . הייתה גם תקופה בעבר שהיא השכירה עם שותפה דירה בבת ים .
מזל אסטרולוגי : מאזניים
תעריף : 100 ש"ח מציצה + זיון , 50 ש"ח מציצה מקונדמת בלבד .
שעות/ימי פעילות : נימצאת כמעט כל יום , מקסימום עד 1:00 בלילה .
תאור חיצוני : מעט מלאה (השמינה מעט לאחרונה ) , הגובה כ-1.65 , חזה מנותח מידה 3 בערך ..
הכוס לפעמים שעיר , ולפעמים מגולח (ומעט רחב ) שיער שטני/בלונד באורך בינוני .. ועיניים בהירות ...
פנים נאות לטעמי , ויש לה קעקוע של פנתר על הגב .
קטגוריה : בת השכן
אקט/יחס : סבלנית ונעימה , אם כי במפגשים הראשונים מעט קרירה וסנובית .. אך ניפתחת יותר ויותר ממפגש
למפגש .. ובמפגשים האחורנים אף זרמה איתי לנשיקות צרפתיות ו-GFE שבא מהנשמה .
המציצה מקונדמת לא רעה , ומאפשרת החלפת תנוחות בסקס .
מצב בריאותי : נראית בריאה ואסטטית , לאחרונה סבלה מפרונקל מוגלתי באף שנימשך כחודש או יותר ...
סוף דבר : הקבועה הבלעדית שלי באיזור התעשייה של חולון , וסומנה 9 פעמים ב- V
אופציה נוספת אצלה : יש אפשרות לזיין אותה בחדרים ברח' האורגים בחולון ...
לוקחת 200 ש"ח ל-40 דק' או 350 ש"ח לשעה -2 אקטים .
עלות החדר לשעה בסך - 70 ש"ח
תבלו .
חולה כוס 2011-07-12 21:35:20
--------------------------
שם הזונה : לידייה זהו שמה האמיתי , וניקראת ליטייה בשפת הפורום .
גיל מדוייק : 25 (לאחר בדיקה )
דת : נוצרייה
מוצא : רוסיה [סיביר ]
רקע : 3 פעמים הצליחה לצאת מהזנות , אך חזרה כל פעם מחדש .. אפילו עמדה להתחתן עם מישהו וזה לא יצא לפועל
גרה עם הוריה בפתח תקווה , ומשקרת עליהם שעובדת בלילות במסעדה .
מקום עבודה : איזור התעשייה של חולון מן הסתם : בעיקר רח' הסתת , רח' הבנאי , ורחוב המרכבה .
עיר מגורים : פתח תקווה . הייתה גם תקופה בעבר שהיא השכירה עם שותפה דירה בבת ים .
מזל אסטרולוגי : מאזניים
תעריף : 100 ש"ח מציצה + זיון , 50 ש"ח מציצה מקונדמת בלבד .
שעות/ימי פעילות : נימצאת כמעט כל יום , מקסימום עד 1:00 בלילה .
תאור חיצוני : מעט מלאה (השמינה מעט לאחרונה ) , הגובה כ-1.65 , חזה מנותח מידה 3 בערך ..
הכוס לפעמים שעיר , ולפעמים מגולח (ומעט רחב ) שיער שטני/בלונד באורך בינוני .. ועיניים בהירות ...
פנים נאות לטעמי , ויש לה קעקוע של פנתר על הגב .
קטגוריה : בת השכן
אקט/יחס : סבלנית ונעימה , אם כי במפגשים הראשונים מעט קרירה וסנובית .. אך ניפתחת יותר ויותר ממפגש
למפגש .. ובמפגשים האחורנים אף זרמה איתי לנשיקות צרפתיות ו-GFE שבא מהנשמה .
המציצה מקונדמת לא רעה , ומאפשרת החלפת תנוחות בסקס .
מצב בריאותי : נראית בריאה ואסטטית , לאחרונה סבלה מפרונקל מוגלתי באף שנימשך כחודש או יותר ...
סוף דבר : הקבועה הבלעדית שלי באיזור התעשייה של חולון , וסומנה 9 פעמים ב- V
אופציה נוספת אצלה : יש אפשרות לזיין אותה בחדרים ברח' האורגים בחולון ...
לוקחת 200 ש"ח ל-40 דק' או 350 ש"ח לשעה -2 אקטים .
עלות החדר לשעה בסך - 70 ש"ח
תבלו .
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
*אומן הפיתוי*
315ח"כ
שתף היכן המקום באורגים.
החובב
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
316לצערי ביום חמישי אני נאלץ לבקר מאוחר בחולון כיוון שיש לי בילוי יום הולדת לחבר.
אני אהיה באיזור בסביבות 1-3 בלילה, מישהו יודע אם יש זונות מומלצות שעובדות בשעות כאלו?
אחרי כל יום חמישי זה סופשבוע והן נשארות יותר מאוחר לא?
317חברים אני הולך לשתף אותכם בסיפור מעניין שקרה לי באזור זה..
אשמח מאד גם לכמה תשובות בנושא! אני בסרטים..
התחלתי בחיפושים מרעננים לקראת 11 בלילה.. אחרי סיורים ארוכים קלטתי בחורה שנראית צעירה וטוב ברחוב הסתת אני חושב לי המרכז איפה שיושבת נטלי (ליד המרכז).
בהתחלה שאלתי אותה איך קוראים לה אמרה לי אולגה שאלתי כמה מציצה אמרה 100 אמרתי תודה והלכתי.. אחרי כמה דקות התחרטתי וחזרתי חזרה והסכמתי.. לקחה אותי למקום צר מאד שאפשר להיכנס עם הרכב (בקושי).. התחילה להתפשט ואמרה ״רוצה זין שלך״ וכל מיני ליכלוך.. בזמן הזה חיפשה קונדום איזה שעה בתיק והתחילה לחפור שלא מוצאת ושאני השני שלה הערב... בין לבין עשתה מציצה בלי קונדום בלי שאבקש ואני חייב לציין שזאת הייתה מציצה חזקה ביותר..
אחרי חיפושים ארוכים בתיק מוציאה קונדום ומלבישה אותו עלי עם הפה ואני מדגיש כשאני לא בטוח שבאמת שמה ופתחה (לא ראיתי טוב בחושך).
ביקשתי ממנה להפסיק לפני שאני מתפוצץ לה בפנים ואומר לה להסתובב לדוגי.. היא תופסת לי את הזין ובאה להכניס אותו למנוש כשאז אני עוצר רגע לבדוק עם יש גומי עלי אני רואה שאין!!! ישר אני אומר לה איפה הגומי?! היא אומרת אולי זה נפל, מחפשים קצת ולא מוצאים ועד היום לא מצאתי ברכב את הגומי!!! יכול להיות עבדה עלי???
טוב בתמורה אני אומר לה עזבי זיון שיהיה מציצה עם גמירה בפה.. מסכימה ומתחילה בעבודה טובה!! גמרתי לה חזק ועמוק בגרון ואחרי שניה ירקה הכל בחוץ ונעלמה... הספקתי לפני שנעלמה לשאול שוב מה שמה ואמרה מרינה כשקודם אמרה לי אולגה!!
מישהו יודע אולי במי מדוברת?!
נראית טוב מאד צעירה בסבויבות ה20 המאוחרות שיער נוטה לאדום פזור ארוך ( לא מידי) לבשה מכנסיים צמודות ( לא נראית כ״כ זונה)!
אני מאד פוחד מהמחלה המפחידה!!!! מישהו יכול לאמת לי מי זאת והאם עלי לחשוש? אני בסרטים!!!
בסופו של דבר הייתה מציצה + גמירה בפה ללא קונדום!!!
אשמח לעזרה..
יום טוב חברים!!!!
אשמח מאד גם לכמה תשובות בנושא! אני בסרטים..
התחלתי בחיפושים מרעננים לקראת 11 בלילה.. אחרי סיורים ארוכים קלטתי בחורה שנראית צעירה וטוב ברחוב הסתת אני חושב לי המרכז איפה שיושבת נטלי (ליד המרכז).
בהתחלה שאלתי אותה איך קוראים לה אמרה לי אולגה שאלתי כמה מציצה אמרה 100 אמרתי תודה והלכתי.. אחרי כמה דקות התחרטתי וחזרתי חזרה והסכמתי.. לקחה אותי למקום צר מאד שאפשר להיכנס עם הרכב (בקושי).. התחילה להתפשט ואמרה ״רוצה זין שלך״ וכל מיני ליכלוך.. בזמן הזה חיפשה קונדום איזה שעה בתיק והתחילה לחפור שלא מוצאת ושאני השני שלה הערב... בין לבין עשתה מציצה בלי קונדום בלי שאבקש ואני חייב לציין שזאת הייתה מציצה חזקה ביותר..
אחרי חיפושים ארוכים בתיק מוציאה קונדום ומלבישה אותו עלי עם הפה ואני מדגיש כשאני לא בטוח שבאמת שמה ופתחה (לא ראיתי טוב בחושך).
ביקשתי ממנה להפסיק לפני שאני מתפוצץ לה בפנים ואומר לה להסתובב לדוגי.. היא תופסת לי את הזין ובאה להכניס אותו למנוש כשאז אני עוצר רגע לבדוק עם יש גומי עלי אני רואה שאין!!! ישר אני אומר לה איפה הגומי?! היא אומרת אולי זה נפל, מחפשים קצת ולא מוצאים ועד היום לא מצאתי ברכב את הגומי!!! יכול להיות עבדה עלי???
טוב בתמורה אני אומר לה עזבי זיון שיהיה מציצה עם גמירה בפה.. מסכימה ומתחילה בעבודה טובה!! גמרתי לה חזק ועמוק בגרון ואחרי שניה ירקה הכל בחוץ ונעלמה... הספקתי לפני שנעלמה לשאול שוב מה שמה ואמרה מרינה כשקודם אמרה לי אולגה!!
מישהו יודע אולי במי מדוברת?!
נראית טוב מאד צעירה בסבויבות ה20 המאוחרות שיער נוטה לאדום פזור ארוך ( לא מידי) לבשה מכנסיים צמודות ( לא נראית כ״כ זונה)!
אני מאד פוחד מהמחלה המפחידה!!!! מישהו יכול לאמת לי מי זאת והאם עלי לחשוש? אני בסרטים!!!
בסופו של דבר הייתה מציצה + גמירה בפה ללא קונדום!!!
אשמח לעזרה..
יום טוב חברים!!!!
318[QUOTE=חובב שמציץ]ח"כ
המקום ניקרא ספא מונרוז' - הכתובת המדוייקת רחוב האורגים 12
שתף היכן המקום באורגים.
החובב
[/QUOTE]
המקום ניקרא ספא מונרוז' - הכתובת המדוייקת רחוב האורגים 12
המקום מציע - חדרים להשכרה , סאונה , סנוקר , וחדרי VIP מפוארים . יש חנייה חופשית למטה ובשפע .
עדכונים : מרינה מחולון (מהפוסט בפורום קשקשת ) , ניצפתה הלילה בשעה 23:00 עובדת בחוץ ליד הבאולינג ברחוב הבנאי .
ובשורות טובות למחפשי אלינור הערבייה , לאחר העלמות ארוכה מהשטח.... ניצפתה הלילה ברחוב המשביר .
עדכונים : מרינה מחולון (מהפוסט בפורום קשקשת ) , ניצפתה הלילה בשעה 23:00 עובדת בחוץ ליד הבאולינג ברחוב הבנאי .
ובשורות טובות למחפשי אלינור הערבייה , לאחר העלמות ארוכה מהשטח.... ניצפתה הלילה ברחוב המשביר .
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל
*אומן הפיתוי*
*אומן הפיתוי*
320[QUOTE=חולה כוס]
[QUOTE=חובב שמציץ]ח"כ
[/QUOTE]
[QUOTE=חובב שמציץ]ח"כ
שתף היכן המקום באורגים.
החובב
[/QUOTE]
אני אומר עכשיו ותמיד אמרתי "זונה תמיד תישאר זונה"
היא סיפרה לי סיפורי סיפורים ולעוד כמה מהפורום שהיא הולכת ללמוד תאטרון וזה זמני ובלה בלה בלה..
היא נעלמה לכמה זמן והנה חזרה חיש חיש במהירות הבזק!
היא הבינה שזאת הדרך הכי קלה להשיג כסף והרבה ובנוסף היא מגיעה ככה לסיפוק
לא יעזור כלום היא תמיד תעבוד בעבודה הזאת כי זה הכי משתלם לה
אז שלא תאמינו בטעות לסיפורים שלה.
כמעט האמנתי שהיא עזבה..

אנחנו מתכננים תכנונים והם צוחקים עלינו מלמעלה.