329
על ידי XRM1963
ביום רביעי, בסביבות תשע בערב, אחרי כחמישה חודשים של התנזרות כפויה, יצאתי לצוד וחיפשתי את הפייבוריטית שלי, דיאנה, אבל לא מצאתי אותה.
אחרי כשעה של סיבובי סרק, כבר חששתי לחזור הבייתה בלי פורקן, ואז ראיתי מישהי שתפסה לי את התשומת לב.
ברח' המרכבה מכיוון הסופרסל לכיוון הצומת (כלומר בעלייה), עמדה מישהי קטנה וקומפקטית, כובע קסקט, צעיף, מעיל, בקיצור - לא ממש מראה את הסחורה...
עצרתי לידה, פנים נאות, שיער בהיר קצר, דיבור (במבטא רוסי כבד) יציב וברור (שללתי נרקו ואו אלכוהוליסטית), ביקשה 100 למציצה וזיון .
כהרגלי (וזה תנאי כמעט בל יעבור אצלי) וידאתי נגיעה חופשית בכוס והחדרת אצבעות.
נכנסה לרכב, הציגה את עצמה בשם ריקה (קיצור של פרדריקה, צחקנו על השם שלה שדומה לשם שלי), בת 28, מסיביר, רמת שיחה ואינטליגנציה גבוהה באופן מפתיע.
התפשטה, חושפת חזה קטנטן, ממש שתי פטמות בלבד (לא נורא, אני לא איש של שדיים..), כוס עם פלומה רכה ובהירה מאד.
הלבישה לי גומי עם הפה ומצצה קצת, תוך כדי שאני מחדיר אצבע לכוס מאחורה. הכוס הרגיש ממש טוב, מאד צר...אפילו קצת רטוב...
השכבתי אותה על הגב, החדרתי שתי אצבעות בקושי רב, ליקקתי לה קצת (מאד נקייה וריחנית, במובן הטוב של הריח..) תוך כדי שהיא עושה לי ביד.
הגומי כנראה היה מידה קטנה מידי (ואני לא מאד גדול...) כי הוא כל הזמן "טיפס" כלפי מעלה והייתי צריך לסדר אותו...
חדרתי אליה במיסיונרית, הכוס באמת היה מאד צר, היא עשתה את כל הקולות והתנועות הנכונים בזמן הנכון, ביקשתי לעבור לדוגי אבל היא לא הסכימה. לא התבאסתי, המשכתי לפמפם אותה במיסיונרית עד לגמירה.
בהחלט נהניתי, בהחלט אחזור.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.