כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 16 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

153
[QUOTE=בודק איכות]

אך אלונה אלונה למרות ששמה האמיתי הוא יאנה איזה חויות עברתי איתה  לא היתה וקשה לי להאמין שתהיה נותנת שירות כמוה[/QUOTE]

בודק איכות,

אף על פי שכוונתך טובה, אסור לגלות שמות אמיתיים בפורום.

[QUOTE=tzahiporat]

אלונה זו ההיא שעבדה בשדרות הר ציון שעשתה סליקון?[/QUOTE]

זו לא היא צחי.

שגלר ואנוכי דיווחנו עליה בדף הראשון כאן:

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=18046&PN=1

155
[QUOTE=מוסלי]ראסטי ידידי הטוב,

תסכים איתי שהיה זה גורע מהנאתה אילו ידעה שגם שם, בבילוי שבת בבוקר, יש מישהו מהפורום שבוחן כל צעד שלה

[/QUOTE]

מסכים איתך אבל אני מניח שזה משהו שהיא לוקחת בחשבון, אני משער שהיא זוכה ללא מעט מבטים וכל פעם היא תוהה לעצמה האם זה סתם מבט חושק של גבר מזדמן או מישהו מהעבר, מנסה לרמוז לה משהו...

בכל אופן, זה ייחשב לזכותך ביום הדין קריצה

156
שיר אביב
מילים: היינריך היינה
תרגום/נוסח עברי: לאה גולדברג

אַט זוֹרֶמֶת בְּנַפְשִׁי
מַנְגִּינַת הַטֹּהַר,
עוּפָה, שִׁיר אָבִיב חָפְשִׁי,
אֶל מֶרְחָב שְׁטוּף זֹהַר.

עוּפָה נָא אֶל הַגִּנָּה
בָּהּ פְּרִיחָה הִתְחִילָה,
אִם תִּפְגֹּשׁ בְּשׁוֹשַׁנָּה
תֵּן אֶת בִּרְכָתִי לָהּ.

כמה חיכינו לאביב, כמה אנחנו מצפים לקיץ, בהחלט ניכר שינוי ושיפור בשטח לעומת ימי החורף שכאילו סירבו להיגמר ולהיפרד מאיתנו. רואים יותר תנועה, יותר בשר ופרצופים חדשים-ישנים.

המצב עדיין רחוק מתקופת הזוהר של הרובע שאנחנו כל כך אוהבים אבל אנחנו אופטימיים, לא? קריצה

בהמשך למה שכתבתי על חזרתה של אפרת לעניינים (באשכול נפרד), יצא לי לראות במהלך אחד הסיבובים מישהי לא מוכרת, דם חדש. ראיתי אותה מרחוק, אבל טורפים וותיקים כמונו מריחים מקילומטרים טירוניות וידעתי שעליי לגשת אליה. לצערי פיספסתי בכמה מטרים, אמרתי לעצמי שאלך לעשות מסלול ואחזור אליה בהמשך...

ניגשתי לשדרות השאנז הר ציון ובהתקרבי לסלמה, קלטתי בזווית העין מישהי שרק נחתה, זיהיתי שהיא במצב חצי גמורה (כמו שאני אוהב) והכי חשוב- לבשה חצאית ג'ינס צמודה עם גרביונים שחורים, ידעתי שעליי להשיג אותה ובזכות היכרות טובה עם השטח, ביצעתי את התמרון הקצר והמהיר ביותר כדי לגשת אליה והפעם הצלחתי חיוך

העלתי אותה די מהר אחרי שווידאתי יד חושפית, תעריף 50 מציצה ו- 70 זיון. בחרתי במציצה עם אופציה לשדרוג ויאללה יצאנו לדרך.

קוראים לה מילה, פליטת בריה"מ בשנות ה-30 לחייה, בלונדינית עם פנים נאות יחסית לאזור. לקחתי אותה למקום שרציתי למרות שזה הלחיץ אותה, אמרה שהשומר שלה לא נמצא ופחדה שיבוא מישהו לתקוף אותה, הציצה כמה פעמים במושב האחורי... לא התאפקתי ודי מהר כבר התחלתי ללטף את רגליה עם הגרביונים ולשלוח אצבעות בין רגליה. היא התחילה להתפשט, היה מאוד מעניין החלק הזה, מורידה-מחזירה, שועלים יבינו למה אני מתכוון.

כן אציין שזרועותיה מחוררים יותר מגבינה שוויצרית וזה מראה לא מרנין במיוחד. Dead השדיים קטנים אבל לא נפולים, נעימים למגע.

הגענו לחלק של המציצה, מיקמתי אותה איך שרציתי על הברכיים (בהתחלה היא כאילו נשכבה וזה מהווה מכשול ללונה פארק באזורים האינטימיים) והיא התחילה בעבודתה. זה התחיל נהדר אבל פתאום היא הרימה את הראש והתחילה להסתכל החוצה, שאלה מי נמצא בחוץ... עבר איזה סודני ואז בכלל, נלחצה, ווידאה שהדלת נעולה... זה הרגע שאני תמיד מציין שתמורת הכסף מגיע לך לקבל שירות הולם ולפעמים עם הבנות האלה ברחוב צריכים להיות ארסרטיביים ולהעמיד אותן במקומן. בקיצור, מהר מאוד חזרה למקדחה. המציצה שלה לא משהו, מוצצת יחסית חזק וצריך לכוון אותה, אולי מצצה כך מתוך לחץ. בשורה התחתונה, בזכות הלבוש ולא השירות, מישהי שהייתי לוקח שוב רק למקרה חירום.

אחרי שסיימתי איתה, שמתי פעמיי לכיוון התחנה במטרה לתפוס את ההיא שסיפרתי קודם, רציתי להבין במי מדובר ולשמחתי כשעברתי ליד המחששה היא בדיוק עברה, עצרתי והיא ניגשה אליי.

קוראים לה שלי, בלונדינית מקורזלת בשנות השלושים + לחייה, פנים סבירות אבל עם היסטוריה של כאב. בירכתי אותה על הצטרפותה לעלמות החן של התחנה אבל היא הסתייגה ואמרה שלא אוהבת להגיד שהיא חדשה כי היא לא רוצה להיתקע שם (yeah,right). נעימה לשיחה, קישקשנו מעט, אני לא זוכר אם אמרה שלוקחת 150ש"ח ועוד 50ש"ח לחדר או 100ש"ח לעצמה ועוד 50ש"ח לחדר. בכל מקרה זה מעל הממוצע של האזור של בחורה סטנדרטית.

לא היה לי עניין לקחת אותה כי בדיוק פרקתי אצל מילה אבל רציתי כמה פרטים (גם בשביל לשתף אתכם). היא הציעה "חדר" באזור המחששה אבל אמרתי שיש לי מקום ואמרה שבסדר, מוכנה לבוא לחדר שאני בוחר גם אם זה רחוק. אמרה שהמחיר כולל הכל-הכל חוץ מאנאלי. חשבתי שזו נקודת יציאה טובה בשבילי ואמרתי שחבל כי אני מחפש דווקא מישהי לאנאלי. להפתעתי אחרי תהייה של שנייה וחצי שאלה אם יש לי קטן או גדול ושהיא מוכנה לנסות אם אהיה עדין איתה. Embarrassed

הודיתי לה ואיחלתי לה הצלחה ושלא תיתקע, ניכר על פניה שהתאכזבה שראסטי לא לקח אותה אבל אולי בזכות הדיווח תזכה לנשמה טובה אחרת מהפורום.

תבלו.

158
ראסטי אחלה דיווח! תמיד אוהב לקרוא את הדיווחים שלך, הם משלבים לא רק את האקט עצמו אלא גם מה שמסביבאצבע למעלה

הייתי שם בשבת בבוקר, מוקדם מאוד כשהשמש רק זרחה. סיבוב באזור התחנה: ארלינגר-פין שומם, בקטע שבין הרחובות יש את הזונה על הכיסא גלגלים שהיית באמנון לוי. ליד המחששה יש איזה 2 זונות גמורות לגמרי
ממשיך להר ציון שגם הוא ריק לגמרי ואז נכנס לחניון הפנימי שאחרי הכספומטים: קוקסינל אחד שלבוש בתלבושת שמזכירה את טרזן ואז ממשיך בנסיעה ורואה מישהי, על הברכיים מחטטת בתיק שלה. לפי התיאור שלך על מילה אני חושב שזו אותה אחת - לבושה בחצאית מג'ינס וגרביונים שחורים, עיניים כחולות ואפשר לומר ש"חצי גמורה"
50 ש"ח למציצה ו70 לזיון. בדיוק כמו מה שאמרת. העלתי אותה למציצה אחרי שוידאתי שהיא מתפשטת לגמרי ואפשר לדחוף אצבעות לכוס. המציצה לא משהו אבל לזכותה יאמר שלא מתלוננת על הדחיפת אצבעות..
בסוף גמרתי והגברת יצאה לדרכה

159
אתמול בערב תצפתתי בשעות הערב המוקדמות ליד המחששה.
היה די שומם.
כמה ותיקות שחוקות ואחת בלונדינית מקורזלת בסביבות גיל 40 - לא עשתה לי את זה.
גיחה לכיוון סוף הר ציון מגלה שגם שם די שומם.
מול הכספומט עומד רכב ומראיין בחורה - לא סגרו.
היא עוברת לחלון שלי.
חצאית ג'ינס, שיער שחור. מגודלת משהו אבל פנים סבירות וחזה סקסי שנשקף אלי מבעד למחשוף בעת שרכנה על החלון.
מנסה לפצוח בשיחה אולם הבחורה מדברת בעיקר ערבית ומכירה 5-6 מילים בעברית.
רוצה מאה הכול עם "קונדון"... ואין אנאלי...
החלטתי להשלים את הסיבוב ולחזור אם לא יהיה משהו יותר טוב.
כשחזרתי היא ישבה על העמודים מול הכספומט ודיברה בקולי קולות בערבית.
פתאום שמתי לב לכפות ידיה ולבטנה המשתפלת שהזכירו לי נהג משאית...
ירד לי ממנה באופן מייד ונסעתי חזרה לכיוון המחששה.
שם מצאתי מישהי מהוותיקות שרצתה טרמפ לחולון אז סגרנו על בארטר של מציצה ואנאלי והפלגנו.

160
צופה קבוע אתה מדבר על הבלונדה מהשרשור הותיק הזה של ידידינו 'הטוחן':

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=8223&KW=%F0%F7%E1%E5%FA&PN=1&title=2-160

יש לציין שמי שעוזרת לה שם כיום בהאכלת החתולים זו לא האדמונית מהשרשור
אלא אדמונית אחרת שדורשת 100 שקל למציצה בלבד באופן חסר תקדים.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”