שיר אביב
מילים: היינריך היינה
תרגום/נוסח עברי: לאה גולדברג
אַט זוֹרֶמֶת בְּנַפְשִׁי
מַנְגִּינַת הַטֹּהַר,
עוּפָה, שִׁיר אָבִיב חָפְשִׁי,
אֶל מֶרְחָב שְׁטוּף זֹהַר.
עוּפָה נָא אֶל הַגִּנָּה
בָּהּ פְּרִיחָה הִתְחִילָה,
אִם תִּפְגֹּשׁ בְּשׁוֹשַׁנָּה
תֵּן אֶת בִּרְכָתִי לָהּ.
כמה חיכינו לאביב, כמה אנחנו מצפים לקיץ, בהחלט ניכר שינוי ושיפור בשטח לעומת ימי החורף שכאילו סירבו להיגמר ולהיפרד מאיתנו. רואים יותר תנועה, יותר בשר ופרצופים חדשים-ישנים.
המצב עדיין רחוק מתקופת הזוהר של הרובע שאנחנו כל כך אוהבים אבל אנחנו אופטימיים, לא? 
בהמשך למה שכתבתי על חזרתה של אפרת לעניינים (באשכול נפרד), יצא לי לראות במהלך אחד הסיבובים מישהי לא מוכרת, דם חדש. ראיתי אותה מרחוק, אבל טורפים וותיקים כמונו מריחים מקילומטרים טירוניות וידעתי שעליי לגשת אליה. לצערי פיספסתי בכמה מטרים, אמרתי לעצמי שאלך לעשות מסלול ואחזור אליה בהמשך...
ניגשתי לשדרות השאנז הר ציון ובהתקרבי לסלמה, קלטתי בזווית העין מישהי שרק נחתה, זיהיתי שהיא במצב חצי גמורה (כמו שאני אוהב) והכי חשוב- לבשה חצאית ג'ינס צמודה עם גרביונים שחורים, ידעתי שעליי להשיג אותה ובזכות היכרות טובה עם השטח, ביצעתי את התמרון הקצר והמהיר ביותר כדי לגשת אליה והפעם הצלחתי 
העלתי אותה די מהר אחרי שווידאתי יד חושפית, תעריף 50 מציצה ו- 70 זיון. בחרתי במציצה עם אופציה לשדרוג ויאללה יצאנו לדרך.
קוראים לה מילה, פליטת בריה"מ בשנות ה-30 לחייה, בלונדינית עם פנים נאות יחסית לאזור. לקחתי אותה למקום שרציתי למרות שזה הלחיץ אותה, אמרה שהשומר שלה לא נמצא ופחדה שיבוא מישהו לתקוף אותה, הציצה כמה פעמים במושב האחורי... לא התאפקתי ודי מהר כבר התחלתי ללטף את רגליה עם הגרביונים ולשלוח אצבעות בין רגליה. היא התחילה להתפשט, היה מאוד מעניין החלק הזה, מורידה-מחזירה, שועלים יבינו למה אני מתכוון.
כן אציין שזרועותיה מחוררים יותר מגבינה שוויצרית וזה מראה לא מרנין במיוחד.
השדיים קטנים אבל לא נפולים, נעימים למגע.
הגענו לחלק של המציצה, מיקמתי אותה איך שרציתי על הברכיים (בהתחלה היא כאילו נשכבה וזה מהווה מכשול ללונה פארק באזורים האינטימיים) והיא התחילה בעבודתה. זה התחיל נהדר אבל פתאום היא הרימה את הראש והתחילה להסתכל החוצה, שאלה מי נמצא בחוץ... עבר איזה סודני ואז בכלל, נלחצה, ווידאה שהדלת נעולה... זה הרגע שאני תמיד מציין שתמורת הכסף מגיע לך לקבל שירות הולם ולפעמים עם הבנות האלה ברחוב צריכים להיות ארסרטיביים ולהעמיד אותן במקומן. בקיצור, מהר מאוד חזרה למקדחה. המציצה שלה לא משהו, מוצצת יחסית חזק וצריך לכוון אותה, אולי מצצה כך מתוך לחץ. בשורה התחתונה, בזכות הלבוש ולא השירות, מישהי שהייתי לוקח שוב רק למקרה חירום.
אחרי שסיימתי איתה, שמתי פעמיי לכיוון התחנה במטרה לתפוס את ההיא שסיפרתי קודם, רציתי להבין במי מדובר ולשמחתי כשעברתי ליד המחששה היא בדיוק עברה, עצרתי והיא ניגשה אליי.
קוראים לה שלי, בלונדינית מקורזלת בשנות השלושים + לחייה, פנים סבירות אבל עם היסטוריה של כאב. בירכתי אותה על הצטרפותה לעלמות החן של התחנה אבל היא הסתייגה ואמרה שלא אוהבת להגיד שהיא חדשה כי היא לא רוצה להיתקע שם (yeah,right). נעימה לשיחה, קישקשנו מעט, אני לא זוכר אם אמרה שלוקחת 150ש"ח ועוד 50ש"ח לחדר או 100ש"ח לעצמה ועוד 50ש"ח לחדר. בכל מקרה זה מעל הממוצע של האזור של בחורה סטנדרטית.
לא היה לי עניין לקחת אותה כי בדיוק פרקתי אצל מילה אבל רציתי כמה פרטים (גם בשביל לשתף אתכם). היא הציעה "חדר" באזור המחששה אבל אמרתי שיש לי מקום ואמרה שבסדר, מוכנה לבוא לחדר שאני בוחר גם אם זה רחוק. אמרה שהמחיר כולל הכל-הכל חוץ מאנאלי. חשבתי שזו נקודת יציאה טובה בשבילי ואמרתי שחבל כי אני מחפש דווקא מישהי לאנאלי. להפתעתי אחרי תהייה של שנייה וחצי שאלה אם יש לי קטן או גדול ושהיא מוכנה לנסות אם אהיה עדין איתה. 
הודיתי לה ואיחלתי לה הצלחה ושלא תיתקע, ניכר על פניה שהתאכזבה שראסטי לא לקח אותה אבל אולי בזכות הדיווח תזכה לנשמה טובה אחרת מהפורום.
תבלו.