348
על ידי XRM1963
הערב (שישי), בסביבות עשר בלילה, הסתובבתי בחולון. היה ממש שומם....
סיבוב קצר ברח' הבנאי (אף אחת), המלאכה (ריק לגמרי), אחת עמדה בחניון הגדול, אבל לא "עשתה לי", וכשהגעתי לרח' הפלד, ליד התחנת דלק, ראיתי מישהי שנראתה מעניין.
פרסה זריזה, הורדתי חלון. נראית בת 30, רוסייה, פנים נאות. אמרה שהמחיר 100 מציצה וזיון, כרגיל, כהרגלי וידאתי שהיא מתפשטת לגמרי ושאני יכול להכניס אצבעות לכוס.
נסענו לחניון ברח' הסדנא, מאחורי העץ, למי שמכיר.
היא אכן התפשטה, חזה קטן אבל נחמד (אני לא מחפש חזה גדול), כוס חלק לגמרי.
אמרה שאני ה"סיפתח", נשיקה מסורתית לשטר החום, וביקשה תוספתתמורת פינוק אקסטרה. כששאלתי אותה למה היא מתכוונת בזה היא קצת התבלבלה מילמלה משהו, שלפה גומי והתחילה מציצה כדי להלביש את הגומי.
אני עדיין לא הייתי מוכן לזה אז הפסקתי אותה והסרתי את הגומי מהזין שעדיין לא עמד בכלל....
הוריתי לה לשכב על הגב ולפתוח רגליים. ככה, בתנוחת "גינקולוג", התחלתי לזיין אותה עם אצבע אחת, אבל כשניסיתי להכניס גם אצבע שנייה היא התחילה לזוז בחוסר נוחות אז הפסקתי.
כלהזמן היה לנו "מאבק" על האור, אני מדליק אותו והיא מכבה "יש מלא מציצים" היא אומרת לי..ראבק במדבר יש יותר אנשים ממה שהיו שם..
בכל אופן, כפי שאמרתיי, כוס חלק, יפה מאד, עם דגדגן קטן וברור, מריח נפלא וטעים.....
עכשיו הזין כבר עמד כמו שצריך. ביקשתי ממנה גומי חדש (הן שונאות"לבזבז" גומי מיותר עם לקוח), מצצה ממש חלש ולא יעיל, אז הפסקתי אותה, השכבתי אותה על הגב, ונתתי בראש עד לגמירה.
כשהיא כמעט סיימה להתלבש הצעתי לה 100 נוספים תמורת סט צילומים. היא הסכימה והתפשטה שוב. הצילומים נועדו לאתר שלי, כך שאותי עיניין רק הכוס שלה.
שוב, היא לא איפשרה לי להדליק את האור ברכב, אז כל הצילומים היו "על עיוור", כשאני מכוון בערך....
בקיצור, לא יצא סט מוצלח, אבל יותר טוב מכלום....
זהו, 200 ש"ח, לבחורה עם גוף טוב, זיון בינוני, וסט צילומי כוס.
שבת שלום.
XRM19632012-06-23 02:52:02
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.