כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 39 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

382
סוניה מרחוב הסתת פינת המשביר.
בקושי נתקלתי פה בדיווחים עליה, אז אוסיף דיווח משלי.

סוניה עומדת לרוב בסתת יש לה גוף יפה ומאוד ותחת מדהים אבל חזה כמעט אין.
בתור חובב את החזה הגדוללל אני מוצא את עצמי חוזר מדי פעם לסוניה.
הכל התחיל מסיבוב ארוך ומתיש שלא הייתה אף אחת ראויה מלבד סוניה.
בלית ברירה ובשל חרמנות מטורפת הסתכלתי על הגוף שלה (פרצוף לא מתאים לגוף)
ואמרתי נו שויין והעלתי אותה לרכב.
מציצה עטופה בינונית, ביקשתי בדוגי, נעמדה על ארבע התחת שלה מגרה ברמות.
ומיד שחדרתי היתה הפתעה....היא צרה מאוד .
כאילו חדרתי לבחורה צעירה, היא הכי צרה שזיינתי מהבנות בתחום.
לזיין אותה כך בדוגי היה מדהים גם לראות את הגוף שלה בזוית הזאת וגם
להרגיש את הנרתיק הצר שלה לופת את הזין שלי וואו.
מאז מדי פעם שבאתי לפרוק אני הולך אליה, אומר לה לא צריך להוריד חולצה
מסתובבת מפשילה שמלה/מכנס ומזיין אותה בדוגי...
מומלץ מאוד

but man2012-10-10 18:52:14

383
הלילה החלטתי לשים פעמיי לחולון
יש בחורה שענינה אותי ברחוב המלאכה בחניון הגדול(מסתבר שקיבלתי ממנה מציצה חשופה ברחוב הבנאי למעלה,כאשר זיהיתי שזאת היא ,גמלה בליבי החלטה למציצה עם חליפה
בסופ"ש עובדת בחניון של המלאכה ולפעמים גם מחוץ
הגעתי לחניון המלאכה ב02:40 היא לא הייתה,יש זונה וותיקה בשם אנה בלונדינית מבוגרת לא רזה ולא שמנה כבת 40
ניסיתי לברר האם היא יודעת היכן היא עובדת,זכרתי שבשבוע שעבר כאשר ראיתי את אנה בדיוק צעקה לעבר דאשה(דורין היא אומרת ללקוח שנמצא אתה)
אנה אמרה לי שדאשה(לאחר שדיברה אתה בפון בנוכחותי) עובדת במוצ"ש ובימי חול(מ 22-3:00) ליד הבאולינג ברחוב הבנאי ימינה בכיכר אם באים מהמלאכה אחרי שפונים שמאלה ברמזור
המתנתי שם מספר דקות וראיתי אותה הייתה לבושה עם מכנסיי טייץ שחורים,שיער שחור לא פצצה בפנים,שאלה מה תרצה מציצה,מציצה וזיון,מציצה ללא חליפה וגמירה בפה,וידאתי שהיא עירומה עד הסוף ונגיעות חופשי אמרה שכן מפנה לחניון ברחוב הסתת פינת המשביר למי שמכיר
אמרתי לה שלא תלחיץ אני רוצה מציצה ולגעת קצת ואחרי זה זיון אמרה בסדר איך שהכסף החליף ידיים 100 ש"ח
והיא התפשטה כבר באה לשים קונדום אמרתי לה רגע אני רוצה קצת פור פליי,אמרה לי אני לא אוהבת באוטו שדוחפים לי אצבעות,אמרתי לה שסיכמנו אחרת לא היית מעלה אותה,הלבישה קונדום סגרה רגליים בצורה כזאת ש כמעט אי אפשר לגעת למטהכועס מה שכן מצצה בהתחלה ללא שיניים וגם שולקת את הביצים שוב פעם מצצה בקשתי להאט את הקצב הורגשו קצת שיניים,הפצרתי בה בלי שיניים וכך היה אמרתי לה בא לי לזיין אותך בדוגי אמרה לי בקשת מציצה וקצת לגעת,התעצבנה אמרתי לה מה את עצבנית חרטטה לי שהיית עם לקוח מעל חצי שעה ולא עמד לו כאשר רצתה לצאת הרביץ לה וניסה לשדוד אותה(קשה לי להאמין כיון שלא ראיתי שום חבורות או מכות יבשות על הפנים או על הגוף (נראה לי ניסתה לחרטט אותי,מצצה טוב עד הגמירה המיוחלת שהייתה טובה,אמרה לי "תראה כמה יצא לך היית חרמן,",עוד אמרה "אני מתה עליך"(אולי מתה על הכסף שלי זה ברור לי) קח מספר למי שרוצה מספר אמסור בפרטי סה"כ 10 דקות
אשמח לדעת האם מישהו דגם אותה ויודע לאיזו בחורה אני מתכוון(ברגע שהיא פותחת את הפה הערסיות שבה יוצאת,ראיתם פעם רוסיה ערסית)צחוק

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

384
"מת" על השקרניות האלה שמבטיחות משהו ואז ברגע האמת מתנערות מזה לגמרי...
צריך לדווח עליהן כאן בפורום ולהפסיק לתת להן עבודה....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

386
מזה זמן רב אני מכתיר אותה כבחורה שהכי צריך להתרחק ממנה בכל האזור.

נראית עוד איכשהו סביר אבל פשוט מטורפת.

פעמיים הייתי איתה (בהפרש של כמה חודשים, עד יום חורף אחד שהיא פשוט היתה היחידה) , פעמיים קיללתי כל שניה שהיא איתי.

אגב, היא המנהיגה של הבנות ליד הבאולינג וכולן מפחדות ממנה...

יום אחד אחרי שקלטתי עד כמה היא פסיכית רציתי לשגע אותה, ועברתי לידה עם האוטו, שאלתי כמה, ענתה 100, ואז שאלתי "רגע, איך קוראים לך ? " , ופה השתחרר לה הפיוז והיא צרחה "מה זה משנה איך קוראים לי !!! " ....

חובה לעשות עליה חרם, למרות שיחסית לאיך שהיא מתנהגת הולך לה.

387
XRM1963 לקחתי לאחרונה את מרינה המדוברת.
אספתי אותה דווקא בתחנה הישנה, הייתה מאוד נעימה וזורמת.

התיאור שלך תואם מאוד למציאות, המציצה הייתה חלשה ובטמפו לא מאוזן אבל הסתדרתי עם זה, בינתיים הידיים טיילו

על הגוף שלה. לקחתי אותה תחילה רק למציצה אבל ניסתה לשכנע אותי לשדרג לזיון, הייתה לחוצה בכסף והלקוחות היו לא מי יודע מה באותו יום, טוב נו, לא כל יום פוגשים לקוח כמו ראסטי נייל...

בכל אופן, שידרגתי לזיון ב- 70 ש"ח. עלתה עליי ורכבה בצורה מקצועית, בוא נגיד שיש מה לתפוס אצלה והחיכוך הזה היה מאוד מגרה.

תוך כדי ליטפה ובאמת ניכר היה שהיא סבלנית ורוצה לרצות.

נתתי לה בסוף שטר של 100, בלי יותר מדי הסברים, פשוט הגיע לה.

שים את האקט בצד, השוס האמיתי היה השיחה שניהלנו תוך כדי בדרך ואחרי.

דיברנו על בחורות ולקוחות והנה זה התגלגל לסטיות והיא פתאום מספרת לי על בחור ששילם רק בשביל לצלם לה את הכוס.

חבל שלא ראית את הפרצוף שלה קריצה אמרה עוד כמה דברים אבל זה לא לפורום.

בכל אופן, היה מעניין מאוד.

אגב, היא צבעה את השיער שלה לשחור, ראיתי אותה לפני כמה ימים במצב פרש והיא נראתה פיגוז עם העיצוב החדש.

388
[QUOTE=Rusty Nail]XRM1963

דיברנו על בחורות ולקוחות והנה זה התגלגל לסטיות והיא פתאום מספרת לי על בחור ששילם רק בשביל לצלם לה את הכוס.

חבל שלא ראית את הפרצוף שלה קריצה
[/QUOTE]
קטע ענק! צחוק

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

389
אתמול (יום חמישי) בערך משעה 10 וחצי הייתי באזור התעשייה של חולון והיה שם ריק אחרי הרבה סיבובים הדבר היחידי שמצאתי היה רק משטרה.
החלטתי לעשות גם ביום שישי סיבוב אבל שום דבר בסוך החלטתי לסוע לתא אבל בהר ציון ימינה לכיוון החניון של הבית משפט היה משטרה שעשתה מחסום על חצי כביש וכשהמשכתי לכיוון התחנה המרכזית הישנה לכיוון הגלילהשרון הייתה שם קוקסינלית אחת ושם גם עצר אותי שוטר לביורת וגם עשה לי בדיקת ינשוף.
נ.ב מישהו יודע איפה זה החניון הגדול בחולון?

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”