כ מישהי בשיחים של מכון מופת? - דף 3 - סקס אדיר

מישהי בשיחים של מכון מופת?

27
הייתי אצלה השבוע ב12 בצהריים, לקח לי שתי דקות למצוא את המקום עד שראיתי מישהו לבוש מחוייט נכנס אליה, חיכיתי כעשר דקות שמעתי דיבורים אז נכנסתי, ראיתי אותם עומדים הבחור ביקש ממני סיגריה, קיבל ופינה את המקום
שאלה אם אני רוצה מציצה בעמידה או בישיבה אמרתי לה בישיבה מה אני מניאק, צחקה קצת הלכנו איזה 100 מטר מתחת לעצים עד לזולה שלה, התפשטתי היא הפשילה את המכנסיים, שיחקתי לה בחור קצת, מריח טוב היה פצעון קטן באיזור השערות (מגולחת בעיצוב, כאילו היא גילחה במכונה משהו חמוד ) , התחילה בעבודה, ידעתי שממש קשה לי לגמור ממשהו שהוא לא זיון כל הבנות (והזונות) שעשו לי ביד או ירדו לי עבדו לשווא אני לא יכול לגמור ממציצה , אבל אז הגעתי למרינה......
מוצצת נהדר, גרון עמוק, משחקי ביצים הרגשתי צמרמורות טובות בגוף , גרמה לי להרגיש דברים שלא ידעתי שקיימים אצלי, שיחקה בביצים בייחודיות, ניסתה להכניס לי אצבע לתחת אבל עצרתי אותה, אני עוד ילד... (19) לא רגיל לדברים כאלה, המציצה ממש מדהימה, בלי קונדום, הבחורה מרינה נראית די טוב בסך הכל, אמנם מבוגרת אבל יש לה קול של ילדה, ממש בחורה חמודה ונעימה, המזרון עצמו מזרון טלאים די מגעיל אז שמתי את הגופיה שלי בתור סדין. בחזרה למציצה- הבחורה מנוסה ויודעת לעשות הכל עם החליל שלי, יורקת עליו, משחקת עם הלישון, מכניסה אותו עד גבול היכולת ומשאירה בפה, מוצצת בקצב משתנה, מלקקת את הביצים עושה שטיפה למערכת, בסוף נכנעתי לה השפרצתי לה בפה לא שמתי לב אם היא בלעה אני חושב שכן, ואז היא הלכה לשתות מים. שאלתי אותה לגבי אנאלי רמזה לי שפעם הבאה שאני יבוא אפשר לעשות, הבאתי לה 50 שקל ועוד קצת ברזלים בתור טיפ באותו יום הייתי בלי כסף.
אבל אז נכנסתי לפורום.....
ואתם ממש הבהלתם אותי אני בכל מקרה אלך השבוע לבדיקה במרפאת לוינסקי אבל עדיין. זה יכול לגמור את החיים שלי הדבר הזה איתה. עד שאני לא מברר את זה לא חוזר אליה. מי שלא מפחד מHIV, שילך, חוויה ממש טובה מציצה אדירה .

28
שלום לכולם
לפני כשבועיים הסתקרנתי והלכתי לראות במי מדובר
ובכן נכנסתי לשיחים
קצת קשה למצוא אותה
אך למזלי קלטתי בשנייה האחרונה
את מרינה עסוקה בעבודת פה מהירה עם קליינט
חיכיתי עד שתתפנה
שאלתיה על הפינוק ואמרה 50 ש״ח למציצה 100 לזיון
אמרתי לה שאסתפק במציצה
התחילה במציצה טובה ועמוקה
הבעיה שמנסה לעשות פרוסטטה
ואומרת לי שזה טוב לקיבה
בהתחלה לא התנגדתי אך כשהתחילה לחפור
עמוק יותר הבעתי את התנגדותי לכך
לקחה את הכול בפה
מה אומר ומה אדבר

מחזה סוריאלסטי לחלוטין
אתה יושב באיזה זולא מטוסי ארקיע
מתכוננים לנחיתה בשדה דוב הסמוך
קצת מוזר משהו
אבל המחיר שווה את הכול
בפעם השנייה שהייתי באיזור
מלכתחילה הלכתי על זיון
התחילה במציצה טובה ורטובה
ואז ביקשתי חדירה
הסתובבה לדוגי
אמרתי לה אפשר בלי גומי ולא הביעה התנגדות
בשנייה האחרונה בעוד כל המראה המלבב
לנגד עיני אמרתי לה יש לך גומי
והתחילה לגמגם
החלטתי לחזור למציצה ואחרי דקותיים
הבאתי לעצמי ביד והשפרצתי לתוך פיה

40 מעלות בחוץ אתה יושב באיזה זולא
s a

29
שלום
מה שרציתי לחדד בתגובתי הקודמת
שלאור הדיון שהתקיים בעניין מרינה
אין לי ספק שדפוס התנהגותה
משדר זלזול מוחלט בכל הדברים
שקשורים לבריאות מינית
לכן הזהרו ביותר
אני באופן אישי החלטתי להדיר
רגלי מהרולטה הרוסית שם
נ.ב. שוחחתי גם ידידנו סופרמן בפרטי
וגם הוא חושב כמוני
דרך אגב היו מלא אנשים בשתי הפעמים
שביקרתי שם
וכל אחד יודע שאחד יוצא השני נכנס
כל אחד מחכה לתורו
אין ספק ישראלים עם מאוד מנומס
בקיצור זוהי תחנת רכבת ממש
וצריך בהחלט להיזהר שבעתיים

צדיק המצפה לישועה
s a

30
שבוע שעבר נסעתי לבדוק את המקום בצהרי היום, ללא ספק מקום מעולה ואינטימי לזיון טוב ומציצה.

ניכנסתי שם בין השיחים וצערי לא היתה שם בחורה אך הסתובבתי שם קצת לקבל הבנה ולראות את המקום, אחלה מקום. אבל בו בזמן שהייתי שם הגיע עוד רכב שחנה ליד והבחור פשוט ניכנס לשם גם וחיפש את הבחורה. למעשה תחשבו על זה, אם הבחורה היתה שם ומישו מתקתק אותה, בו בזמן שסקרנים שמחפשים לזיין אותה גם ניכנסים לשם הם פשוט רואים אותכם באמצע האקט...

אז קחו בחשבון את זה.

אני בעתיד אחזור לשם לחפש אם יש שם בחורה או שתים, המקום כשלעצמו אחלה מקום.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”