כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 40 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

391

מעיין , מעין ,חניון
סלקום, נפילה, קוקס מנותח סימן שאלה?

סקרן נכנסתי
לחניון של סלקום בו לא הייתי שנים. עשיתי פרסה לצאת .מהצד ממול אני רואה בחורה
תמירה, שחומה, שער שטני ,גוף מצודד צעירה . סימנתי לה לבוא לחלון הנהג היא עמדה על
המדרכה ממול. להפתעתי היא לא באה לחלון
הנהג אלא נכנסה לאוטו בלי לומר קודם עלות קבעה עובדה. שאלתי אותה למה נכנסת? היא
אמרה קראת לי.
טעות ראשונה שלי שלא
נעלתי את דלת הנוסע שליד מושב הנהג
.
היא אמרה לי אתה חושב שאני קוקס?, אמרתי כן . אמרה לי תיגע אכן לא ראיתי איבר
זכרי. אומרת בלי חליפה אמרתי לא מעוניין אמרה אז למה נגעת? . כבר אמרתי שהיא הציעה
שאגע לוודא שהיא בחורה . היות והייתה כבר ברכב אמרתי אולי יהיה סיום חיובי ליום
דפוק. אחרת אני מניח שלא הייתי מעלה אותה לרכב. נכנסו לחניון אמרה תיגע תראה שאני בחורה. נגעתי
אכן אין איבר זכרי. התחילה במציצה עם חליפה בינונית מינוס נשכבה על הגב הצמידה את
הרגליים בהטיה צדית כשמשאירה את הטייץ השחור עליה מה שמקשה על חדירה. אני חושב שקוקס
לא אוהבות שחודרים להם לאחר ניתוח . אמרתי נעבור לדוגי הסכימה מיד. היות וכבר
חשבתי שכנראה מדובר בקוס אבדתי זקפה ואמרתי אוקי הלכו 100 ש"ח

אז מה היה לנו
מעיין כנראה קוקס מנותח

סיבות למה כן קוקס: חזה מסולקן ללא רקמת שד רכה מה שמלמד שכנראה
מדובר בזכר לשעבר, שימוש רב

ב"מאמי",
גבוהה יחסית, אזור העבודה שלאחר שנכנסתי לפורום הבנתי שזה של

בחוריות למרות
שלדעתי אחת מהעומדות לא הייתה בחורית אני ממש בטוח בעניין, קול

עם שריד לזכריות לדעתי, הצמדת הרגליים והטייה
צדית.

סיבות למה לא : לבוש סולידי לא חושפני,
שרידים יחסית מעטים לגבריות בפנים כנראה
עבודה טובה.

סכום נפילה 100
ש"ח מבוזבזים שהוסיפו על דפיקות היום.

392

לגבי האתיופיות בנות
ה-18 שמישהו שאל. עמדו בתחנת אוטובוס ליד סלקום ליד הקיוסק ביקשו 50 ש"ח
לסנדביץ . אני מתלבט האם הם מקדמות מכירות של הקיוסק על בסיס אחוזים או כאילו
מציעות שהעוצר יציע כי הן חדשות בתחום. עדיף שלא תציעו כי זה שידול ואני לא בטוח
בכלל שלא מדובר בקטינות.
זהירות. כשנסעתי אמרו אתה מעדיף זונות מה שמלמד שאולי הן גם
מציעות את מרכולתן ומחכות שהעוצר יזום מה שאסור .לא ראיתי שמדובר בבחורות רעבות אולי סתם סוג של בילוי לא ברור.

394
ההודעה מעיין טעויות כתבי מתייחסת להודעה שלא פורסמה לכן אין מקום להודעה המתקנת טעויות כתיב.
מסרתי הודעה על מעיין מחניון סלקום כנראה קוקס מנותחת לגמרי ללא איבר זכרי, לא מומלצת. זה סיכום ההודעה.
עלתה לרכב די מיוזמתה וטעות שלי בזיהוי כנראה חשבתי שמדובר בבחורה.

395
אז ככה הערב שמתי פעמיי לחולון לנסות לתפוס את ריקה ההיא עם הכובע,השעה הייתה 23:15
הסתובבתי במשך חצי שעה עברתי בין היתר גם בבנאי(ליד הבאולינג בהמשך יש את "לינקולן") שם יש 3 בחורות אחת בשם ליקה,עוד 2 עם שיער שוקולד למי שמכיר
הראשונה עם חזה גדול סילקון הליכה נרקומנית(קטיה) ,גיל 38 בערך, השניה שטוחה נראית יותר טוב אך יותר מבוגרת
אמרה לי בוא מאמי ,היה לה גוף די שווה אבל הרגשתי תקתוק,מישהו יודע איך קוראים לה לבשה שמלת מיני בצבע ירוק
/תורכיזErmm
המשכתי לשופרסל בתחנה עמדה אחת מלאה כנראה עובדת בשופרסל בהמשך יש קוקסינלית ואת נורית לא ראיתי אותה לפני כן עמדה ברחוב הפלד לפני הפניה לסדנא כבת 40 שחורדינית
שוב פעם סיבוב ברחוב המלאכה בתחנה לפני סלקום עמדה בחורה רזה עם קול צרוד שטוחה אמרה לי 100 מציצה+זיון
שאלתי כמה רק מציצה אמרה לי גם מאה ואפשר גמירה בפה החלטתי ללכת על כל החבילה באותו מחיר וידאתי שהיא מתפשטת עד הסוף ואצבעות לכוס אמרה כן
קוראת לעצמה קטי שיער שחור פחות מהכתפיים עיניים ירוקות,גיל מוערך 36 מפנה לחניון סלקום במשולש ליד הבוטקה למי שמכיר
הכסף החליף ידיים התפשטתי באה להוציא קונדום הצעתי את שלי הדורקס אולטימט אמרה לי זה חרא קונדום הוא מגן רק ב 36 אחוז Wacko איך זה הגיוני שאלתי טענה שבאינטרנט קראה על זה והיא משתמשת ב TOUCH
שמגן ב 81 אחוז לטענתה,בכל זאת התעקשתי על שלי,הלבישה קונדום והחלה מוצצת מציצות עמוקות ואטיות כמו שאני אוהב במשך מספר דקות תוך כדי שאני מחדיר אצבעות לכוס אשר הריח ריח של דגים
מבולבל
יש לה כוס צר מאוד חזה קטן ומרגישים אותה טוב נכנסתי אליה במסיונרית הרמתי את רגליה על כתפי פימפתי בעוצמה במשך מספר דקות עד לגמירה המיוחלת
סיפרה לי על חייה
הציע טלפון ונפרדה לשלום
מישהו מכיר אותה היה איתה אומרת שיש לה לקוחות שחלקם באים אליה כבר 12 שנה.

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

397
שלום לכלום,
כל איזה חודשיים יוצא לי לעבור בא"ת חולון, תמיד יוצא לי לראות גברת די מבוגרת ללא חזה עומדת בפלד קצת לפני תחנת המוניות ( באזור שיהיה פעם מלך הביגלה), החיצוניות שלה בכלל לא משהוא Dead אך שה**ן עמוד השכל בתח*ת, בכלל רציתי לבדוק האם בגלל החצוניות היא תהייה ממש שרירותי.
להפתעתי לא טעיתי, להלן התפריט שקיבלתי וביצעתי תמורת 70 ש"ח :
* מציצה חשופה.
*מסיונרית.
*אנאלי במסיונרית .
*אנאלי בדוגי.
סה"כ הייתה איתי כ 25 דקות, לא לחצה אפילו פעם אחת .
הבעיה שהיא לא יודעת למצוץ, צריך להדריך אותה ולכוון לה את הראש .
סה"כ תמורה נחמדה לסכום הצנוע חיוך גדול

398
בנוסף לדיווח הקודם, בוצעה באזור עוד דגימה לפני כחודש.
הדגימה בוצעה ברחוב המשביר .
חזות :
בלונדינית צבועה, חזה טבעי בינוני נפול, מבטא צרפתי(נראית לי מרוקאית), גוף סביר לא שמנה לא רזה.
בפועל היו עלי 50 ש"ח ורציתי רק מציצה.
עלתה לרכב,ביקשתי להתפשט הורידה הכל למעט החזייה (רק השכיבה אותה וסיפרה איזה סיפור לא משכנע, בפועל קלטתי שהחזייה קרועה וקשורה באלתור כל שהוא).
דגימה:
הלבישה "כיסוי רכב" והחלה במציצה נחמדה ואז החלה התפנית, התחלתי לעסות אותה (מלשון עיסוי) ולפנק אותה במסאג' איכותי בגב (סיפרתי מעשיה שאני עובד בתחום).
הגברת פשוט לא הפסיקה למצוץ במשך 15 דקות, בשלב מסויים ביקשה שאזיין אותה, הסברתי שאין לי כסף להשלים היא אמרה שלא אכפת לה ושהיא חייבת לי .
התחלנו בזיון שלא ממש היה בא לי עליו (הגעתי רק למציצה), פתאום היא הפסיקה אותי וביקשה שאמשיך עם העיסוי.
הורידה את הקונדום ושאלה אם אפשר חשוף אמרתי שכן והחלה שוב במציצה חשופה.
לאחר כ10 דקות נוספות פשוט לא יכולתי וגמרתי לה בפה, הצטערתי שלא התרעתי אך לה לא היה אכפת .
היא נתנה לי את הטלפון שלה וביקשה שאתקשר ונקבע שוב .
מרוב טיפשות השארתי את הטלפון במכנס וזה הלך לכביסה.
כשביקרתי שם שוב הגברת לא נמצאה, האם מישהו יכול ע"פ התיאור לברר היכן הגברת נמצאת היום ואת שמה .

399
אזהרה: תקתקנית פריג'ידית
לאחר פגישה לילית מאוחרת מחוץ לעיר, התחשק לי מציצה טובה לפני השינה. (החוקית ישנה ולא רציתי להפריע לה)
נסעתי לאזה"ת חולון עם המון צפיות לצאת משם מהר ובעיקר מרוצה, לא כך היה...
לאחר כשעה של סיבובים בין הרחובות שם ובשילוב של השעה המאוחרת בסתם יום של אמצע השבוע, הסטנדרטים שלי ירדו לאט לאט.
ואספתי בחורה אחת שהיתה נראית לי מרחוק יחסית טוב (זה תמיד כך אבל כמעט תמיד אתה טועה)
עצרתי לידה שאלתי למחיר- 100 זיון ומציצה 70 מציצה בלבד
הלכתי על האופציה השניה, עלתה לרכב ואמרה לי שיש לה אחלה מקום, שמעתי בעצתה ונסעתי לאן שכיוונה אותי.
המקום: חניון של כמה מוסכים לא דיסקרטי בעליל היו אנשים שם שהיסתובבו ועוד מצובישי אדומה עם שני ערבים בפנים (אולי הסרסור)
האמת חשתי מאוד לא בנוח וכאשר אמרתי לה את זה היא ביטלה אותי.
פתחה את הרוכסן ומשזה לא עמד אמרה לי "חשבתי שבאת מוכן" מבולבל
שיחקה בו קצת וכאשר הזין היה ב 50% כוח, שמה קונדום והתחילה למצוץ מהר בעיקר את הכיפה האדומה.
שאלתי אפשר לגעת בך, אמרה בטח!!! נגעתי בכוס אמרה לי לא. ניסיתי לגעת בחזה מתחת לחולצה אמרה רק מעל החולצה... ויתרתי על התענוג המפוקפק.
ביקשתי ממנה להתחיל למצוץ אותו לאט עשתה מין אממממ אממממ כזה והמשיכה בשלה... הלווווו האולימפיאדה נגמרה לא שמעת?!
יש לציין שאמרה לי לפני שאספתי אותה "חכה תראה איך אני אמצוץ לך אותו עמוק, בא לי לבלוע לך אותו" (היה נשמע מבטיח)
אין לי מושג איך זה קרה אבל הצליחה לגרום לי לגמור מבלי שעמד לי בכלל ולאחר רק כ2 דקות של מציצה.
בקיצור חוויה לא נעימה מכל היבט. לא ממליץ עליה בכלל.
שם:רונית
מראה: בלונדינית צבועה (תרתי משמע) רזה מאוד ונמוכה עם וורידים בידיים, לבשה שמלת מיני צהובה, חזה אין בכלל (יש המון ספוג למי שזה מדליק אותו).

בקיצור אני לא ממליץ בכלל

shai_hd2012-08-16 11:58:49

400
אתמול מצאתי את עצמי בערב במפתיע עם זמן לסיבוב מהיר ולא מתוכנן בחולון.
הסתובבתי קצת ברחובות הרגילים (הבנאי, המלאכה, המשביר והפלד) ורגע לפני שהתייאשתי ראיתי את אמילי, זאת מהדיווח הזה, כרגיל,לבושה יפה, עם שיער מסודר אסוף לקוקו. רואים שהיא מכבדת את המקצוע....קריצה

מציצה בינונית עם גומי (לא מוכנה חשופה...) אבל נותנת להחדיר אצבעות לכוס (השיער בכוס מעוצב יפה, לא מגולחת כמו כולן אלא עם תספורת מעוצבת יפה....LIKE גדול עבורי...וגם זה מראה שהיא מכבדת את העיסוק שלה ואת קהל הלקוחות).

זיון במיסיונרית, שקלתי לעבור לדוגי אבל היא ניסתה לשכנע אותי שזה מיותר ולא נוח ברכב (נו...צודקת, לא?) אז נשארתי במיסיונרית עד לגמירה. מגבונים, כמה מילים לפרידה, וביי....

היא מאד פאסיבית ולא התאמצה אפילו להשמיע קולות מזוייפים.., כמעט לא זזה, אבל העיסקת חבילה כולה, המראה שלה, הניקיון וההיגיינה, חיפו על הפאסיביות והבינוניות של האקט כולו.

סה"כ 100 ש"חים מנוצלים לא רע.

XRM19632012-08-29 16:42:31
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”