כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 18 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

171
ראסטי,דיווח מסוגנן ומענייןאצבע למעלה
2 דברים אני לא מכיר את מסגרית פרץ(אני לא מהאיזור) אני מניח בטח זה אחרי הקיוסק לפני הפניה לקיבוץ גלויות
לגבי יאנה,יש אחת שנמצאת עם 2 סודנים באמצע החניון הגדול כאשר באים ממטלון ופונים ימינה המשך לצ'לנוב עם ג'ינס משופשף מרופט שיער בלונד די מקורזל מבולבלאתה אומר שהיא נמצאת כמעט כל לילה יש דיווח עליה שהשעות שבהן היא נמצאת הם: מ 23-2:00 ואילו אתה אומר כמעט כל לילה כלומר בימים שהיא במיטבה(אשמח לדעת באיזה יום התמזל מזלך)ובאיזה ימים היא לא עובדת ומה לגבי סופ"ש(שישי,שבת)Ermm
עוד משהו,לפני הכניסה לישנה,ליד מוניות 51 עומדת מישהי(עם סרסור מבוגר) עם שיער שחור נראת כבת 35-40 גבוהה מיני שחור מישהו מכיר,לגבי ההריונית עומדת באי זוגי בתחנת האוטובוס לובשת חלוק בית בצבע אפור

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

174
[QUOTE=Rusty Nail]אני מתפלא כל פעם מחדש איך אירועי הלילה ודמויותיה לא באים לידי ביטוי בעוצמתם מעל דפי הפורום.
אחרי כל מסע ציד, אני חוזר מצויד בסיפורים אינסוף, חוויות מעניינות ומיוחדות, גם אם לעיתים קשות לעיכול.

מעל הכל, הפרוטגוניסטיוט של הלילה- עלמות החן שאותן אנחנו כל כך אוהבים- לא מקבלות את הקרדיט אליו הן ראויות,

נשארות עלומות וחבויות.

אין לי זמן להוציא אותן אל האור ולתאר בפרטי פרטים את המפגשים שלי איתן. קצב האירועים והכוחות לא מאפשרים זאת.

עם זאת, אני עומד מאחורי מה שאני כל הזמן מפמפם: לשתף, לחלוק, לדווח, לא לשמור את המידע רק לעצמך...

אז סילחו לי אם זה נראה כמו רשימת מכולת אבל להלן עידכון על חלק מהמי ומי בימים אלה בדרום ת"א.

אין שרשור מתאים יותר לכך מאשר השרשור המרוכז המיתולוגי של זנות רחוב באזור זה.

מקווה שתקחו מכך דוגמה ותחלקו עימנו את המידע ואת מה שעיניכם רואות בלילות.

יאנה:

יש כבר דיווחים על יאנה בפורום אבל יש הרבה התעניינות (על גבול החפירות) מצד ציידים אשר לא מצליחים למצוא אותה.

אז נכון לכתיבת שורות אלה, יאנה עובדת כמעט מדי לילה.

היה לי המזל להעלות אותה לפני כמה ימים כשהיא נראתה במיטבה.

לבשה ג'ינס סקיני וחולצה ורודה מבריקה, מאופרת ועם שיער אסוף, נראתה נורמטיבית לגמרי, כאילו בחורה שיצאה לבילוי,

חמה אש. אספתי אותה מהסניף החדש של המחששה בצ'לנוב ומשם נסענו לחניון סודי שלה אחרי שהיא השביעה אותי לא לספר לאף אחד על החניון הזה צחוק (זאת אחרי שעמדתי על כך לא ללכת למקום אותו היא הציעה תחילה).

היא שוב פעם הוכיחה למה השם שלה בתור מוצצת מספר אחת בהר ציון הולך לפניה.

החלה במציצה מאוד איטית, מי שלא רגיל למציצות שלה עלול לחשוב שהיא נרדמה לו על הכלי.

היא משקיעה ומפנקת, על השעון ראיתי את הזמן מתקתק אבל מצידה אין שום לחץ, היא מתמסרת טוטאלית.

בשלב מסוים לקחתי את המושכות והעברתי הילוכים בעצמי, שיתוף הפעולה הוא הדוק עד לגמירת עדן.

הבאתי לה 20 ש"ח טיפ והודתה לי כאילו הבאתי לה שטר של 200, אמרה: "באמת? וואי, תודה רבה לך" (עם חיוך מאוזן לאוזן).

שורה תחתונה: תמורת 50 ש"ח תקבלו את אחת המציצות הטובות בעיר.

כשהיא במצב כמו שאני תפסתי אותה באותו ערב מבחינת לבוש והיגיינה זו ללא ספק אחת המציאות של מתחם.

עם זאת, לא תמיד היא "מזמינה", לעיתים מוזנחת ומרושלת.

תחפשו אותה ברדיוס של צ'לנוב.

ענת:

ראיתי אותה לראשונה ליד דוכן הפיס בארלינגר, מתולתלת, מכנסון ג'ינס עם חולצה שחורה, הליפסטיק הבוהק שלה בלט למרחקים.

עצרתי לידה ובכלל לא שמה עליי, התעלמה לגמרי, התעסקה בענייניה.

תפסתי עמדת תצפית וכשהגיעה לחניון הצמוד למחששה, שוב ניגשתי אליה.

הפעם קיבל את פניי חיוך רחב ומפיה יצא המשפט שאנחנו כל כך מכירים ואוהבים: "50 ש"ח מציצה וזיון".

ענת בת 33, נאה לגילה ומצבה, רמלאית.

בדרך ליעד, במהלך שיחה, הגענו לנושא שמאוד מעניינן אותה והיא אכלה לי את הראש, ממש חפרה.

אמרתי לעצמי שאם זה ישתלם לי באקט אז לא אכפת לי ושיתפתי פעולה.

מהר מאוד נוכחתי לדעת שהעלמה היא פטפטנית ללא תקנה וכשהתפשטה חיפשתי על גופה את כפתור ה-mute.

לא תאמינו אבל במהלך המציצה עצרה והמשיכה לדבר בנושא הקודם מבולבל WTF?

בדיוק בזמנים הללו צריכים להיות אסרטיביים, החזרתי אותה למקומה והמשכנו עד לגמירה המיוחלת כשהיא רוכבת עליי.

בדרך חזרה אני זה שלקחתי לה את הראש, נדהמתי עד כמה היא מכירה כל אחת ואחת במתחם, היא 144 מהלך, התעדכנתי לגבי לא מעט בנות שאני מכיר. לסיום, הראתה לי את התעודת זהות שלה, אכן קוראים לה ענת וזהו לא רק שם במה.

ענת חזק בעניינים במחששה, מסתובבת ומסתחבקת עם הלבנים.

שורה תחתונה: מציצה בינונית, זיון הולם, שווה לבוא עם אטמי אוזניים.

נמצאת שם בתדירות גבוהה, משעות הערב המוקדמות עד הבוקר.

שרונה:

כבר כמה זמן שקלטתי איזה התרחשות בהר ציון, איזה אחד שמגיע ברכב עם בחורה צעירה, מחכה לאיזה לקוח זקן וכשזה מגיע

היא עוברת לרכבו. ראיתי אות גם עומדת לזמן קצר אבל לא הצלחתי לתפוס אותה.

לבסוף דרכינו הצטלבו והעלתי אותה, קוראים לה שרונה, בת 30.

קשה לפספס אותה, גבוהה ע שיער שחור, תמיד לובשת חצאית מיני, מאוד סקסית, פנים זנותיות, קצת אהבלה...

אני כותב שהיא כזו לא כדי לפגוע, היא מין אהבלה חמודה כזו, מדברת קצת שטויות, מי שייקח אותה יבין על מה אני מבר.

כשלקחתי אותה, אמרה לחבר/ידיד/סרסור שלה שהיא עולה איתי. אמרה: "משה (שם בדוי), אני עולה איתו" (לא סתם אני מציין את זה).

משם חתכנו למה שמעניין באמת. רצתה ישר להתפשט אבל רציתי דווקא שתישאר עם החצאית התכלת שלה והתחתונים הלבנים צמודים שלבשה. החלה למצוץ. באותו לילה, היה זה המפגש השני שלי ולכן היה צורך ביותר השקעה בכלי.

מציצה טובה, אור ירוק לעשות מה שרוצים עם הידיים בזמן המציצה.

בשלב מסוים התעייפה ושאלה אם אני בא אליה. אמרתי שעוד לא.

חזרה למצוץ ואז אמרה שצריכים למהר, כבר עבר הרבה זמן והידיד מחכה. ניצלתי את ההזדמנות ואמרתי לה שאין לה מה לדאוג כי אני אדבר עם משה והכל יהיה בסדר. כאן עצרה והגיבה בפליאה Shocked "מאיפה אתה מכיר את משה"? צחוק

מפה לשם חזרה לענייניה, בהמשך למציצה עברנו לזיון, עושה קצת קולות מזויפים אבל לא נורא.

בסוף אמרתי לה שסתם צחקתי ואני לא באמת מכיר את משה, היא התפוצצה מצחוק כאילו סיפרתי לה את בדיחת השנה.

הורדתי אותה ודווקא קראתי לאותו משה, אמרתי לו שהבחורה נלחצת להשאיר אותו לבד ושיגיד לה שזה בסדר.

משה חייך, שרונה נופפה לי לשלום.

שורה תחתונה: השאירה טעם של עוד, בהזדמנות אקח אותה לחדר.

100 ש"ח, עומדת מ-23:00 עד 03:00 בהר ציון לקראת קיבוץ גלויות, בדיוק איפה שמסגריית פרץ.

* סופרמן, יותר ברור מזה אי אפשר, אל תשאל באיזה צד של המראה היא עומדת... (קבל את זה באהבה ) קריצה

לסיום, החלה להופיע היריונית חדשה בשדרות השאנז הר ציון.

מסתובבת עם בטן גדולה, היריון מתקדם, נראת לא רע.

50 ש"ח מציצה, 70 ש"ח מציצה וזיון. כשבדקתי איתה מה הוריאציות, אמרה שמוכנה גם לסקס בלי גומי.

שאלה אותי כמה אני מוכן לשלם לכך. החזרתי את הכדור אליה מתוך סקרנות, תהיתי כמה היא מתמחרת את זה, חשבתי שתגיד משהו בסיבות ה- 150-200 ש"ח אבל להפתעתי (או שלא) אמרה 100 ש"ח זין בלי גומי.

מוכנה גם לאנאלי.

בקיצור, הכל הולך.

לא לקחתי אותה, התעניינתי רק בתור שירות לחברי הפורום רודפי ההיריוניות, תיכף נראה את צחי קם מהקבר...

לא שאלתי שם, חפשו את הבטן.

תבלו והכי חשוב- תחזרו לספר.
[/QUOTE]
דיווח מדהים.
יפה עשית שלא לקחת את ההריונית. נשמע לי מוזר שבחורה תסכן את פרי ביטנה בשביל 100 ש"ח. סקס ברחוב ללא גומי. אוי ואבוי.
אני בטוח שיש די הרבה שיחפשו אותה עכשיו לאחר הדיווח הזה, אבל טוב שהזהרת עבור מי שכן שומר על עצמו.

175
אחלה דיווח ראסטי , מפורט היטב ומושך את העין .
בקשר ליאנה , המציצות שלה הורגות אותי Star חולה על השירות שלה , פעם שאלתי אותה מאיפה כל הסבלנות הזאת והיא ענתה בדרך הכי פשוטה " מה זאת אומרת ?! לקוח זה לקוח , לא חשוב איזה שירות הוא מקבל " ולכן כל פעם שאני פוגש אותה אני מעלה . לפעמים גם מזמין מראש והיא נענת לבקשה , לא לבקש מספר ! כי הבטחתי לה , תמצאו אותה בקלות גם בלי .
ענת זו הבחורה שנראת תימניה או מרוקאית עם שער שחור טיפונת מתולתל ?
ושרונה יש מצב שהיא רוסיה ? וגם משה ? כי היא היחידה שאני מכיר שהיא עובדת עם סרסור/בן זוג .
Living on the wild side of life

176
יש אחת שעומדת באמצע החניון הגדול בצ'לנוב בלונדינית עם 2 סודנים וגינס מרופט כזה
ויש עוד אחת עם שיער חום שוקולד ארוך רזה(שלד) עם סקיני ג'ינס ליד חנות פומה בכניסה לבית המשפט,עוד בלונדינית
עם טיץ שחור,נראית מפוחדת אחרי שהכביש מתעקל שמאלה פונים שמאלה (מהכניסה) מצד ימין יש מסעדה/פאב
מישהו יודע מי המדוברת

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

177
מרינה

רוסיה גבוהה רזה , נראת משתמשת, עברתי ב04.30 בהר ציון היתה אופציה יחידה בקשה מציצה זיון 50. אמרתי יאלה בשביל סכום כזה
נעלה . נסענו קישקה החרטאה הרגילה עובדת בנקיון ,חרטה רגילה כי נראת משתמשת. הגענו לחניון מציצה מקונדמת לא התווכחתי כי פחדתי אתה בלי. פתאום התחילה לקשקש אמרתי מציצה וזיון עוד 50 ש"ח . שונא רמאויות הוריד לי את החשק . אמרה אוקי עוד 20 נתתי לה. סיכום חוויה 6 לא שווה יותר מ50 ש"ח .לא חוזר ברור. ולחשוב שב23.00 לא היה לי זמן לחכות ליאנה הבחורה מספר 1 אמינה ישרה משקיענית ומאלה שקל להיקשר אליהן רגשית איזה פספוס.

179
מכל הדיווחים כאן על הר ציון הייתי חייב לנסות לפחות כדי לסמן V אז באחד הערבים הסתובבתי שם משעה 20:00 בערך שעתיים וחצי והחוויה היתה נאמר הזויה לגמרי ערמות על ערמות של סודנים. מספר לא מבוטל של חרמנים כמוני נואשים לפיסת חצאית שמסתובבים בלי הפסקה. הסתובבתי בכל הרחובות ששליתי מהדיון כאן לוינסקי, כל הר ציון, סולומון, הקונגרס ובמשך שעתיים לא ראיתי אפילו שום דבר ששוה אפילו להעיף מבט שני עליו. בסוף חזרתי למקורות לתל ברוך הייתה שם רק ריטה מילפית קטנה וחמודה בצד הצפון מערבי של החניה הגדולה רזה , קומפקטית וחזה סיליקוני .ראיתי אותה מספר פעמים אבל אף פעם לא העלתי .העמסתי אותה וקיבלתי פינוק מצויין מציצה רטובה ארוכה ומושקעת תוך שאני מלטף את התחת המושלם שלה. עברנו למיסיונרית פימפום מצויין שנמשך זמן לא קצר באמת היה נחמד להירגע ככה אחרי ה"חוויה" בהר ציון.

180
[QUOTE=dan0561]מרינה

עברתי ב04.30 בהר ציון...ולחשוב שב23.00 לא היה לי זמן לחכות ליאנה

[/QUOTE]

הסתובבת כל הזמן הזה ברחובות?

ברוך הבא למועדון האסקלוסיבי של הציידים המכורים קריצה

דן, ידידי, אני מעריך את זה שהעלת דיווח אבל אם להיות כן איתך, הלכתי לאיבוד ולא הבנתי מי נגד מי.

יכול להיות שכתבת את זה מיד כשחזרת הביתה, עייף וסחוט וכך גם המילים יצאו מבולבלות.

זה בסדר, זה טבעי אחרי לילה כזה אבל יעזור אם תעשה קצת סדר בעניינים.

היא ביקשה 50 לשירות מלא אבל בהמשך התחרטה?

לא מכיר מרינה בלונדינית ורזה.

מכיר מרינה רזה אבל עם שיער שטני ומרינה בלונדינית אבל מלאה במידותיה.

בכל אופן, לפעמים אנחנו מתמהמהים יותר מידי או שאין לנו סבלנות לחכות למישהי מסוימת ואז כל הלילה שלנו נראה כמו פיספוס אחד גדול.

תמשיך לעדכן אותנו.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”