כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 41 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

401
XRM1963, הדיווח שלך נשמע כמו עיסקית צהריים כשאתה לחוץ בזמן, מחפש משהו שישביע ולא ישאיר חור בכיס. אז נכון שהמנות הן לא תמיד בגודלן, איכותן ועסיסיותן כמו אותן מנות בתפריט הרגיל, לפעמים קצת אנמיות ופסיביות אבל אנחנו עדיין יכולים לצאת מרוצים ומסופקים חיוך

יש כאלה שבאות לעבוד ויש אחרות שבאות לעבודה ומהדברים שלך ניתן להבין שהעלמה המדוברת אכן מכבדת את המקצוע ואת הלקוח. אני דווקא אוהב פאסיביות בתנאי כמובן שלא דורשות גם ממך להיות פאסיבי... קריצה

תודה על השיתוף, מאוד יפה. הייתי שמח אילו אמילי הייתה באה לגיחה בהר ציון, הצלחת לעורר חשק.

שאלת השאלות היא האם נזכה לראות את הכוס המסופר אה לה מישל מרסייה אצלך בפרויקט השאפתני של המנועים?

402
[QUOTE=Rusty Nail]
שאלת השאלות היא האם נזכה לראות את הכוס המסופר אה לה מישל מרסייה אצלך בפרויקט השאפתני של המנועים?

[/QUOTE]

התשובה לזה? כנראה שלא, לצערי. היא (ויש הרבה בנות עובדות שחושבות ככה) לא מסכימה לצילומים.
אולי מתוך כבוד ל"כלי עבודה" שלה? אולי זה חלק מהמנטליות של " לכבד את המקצוע"? אולי זה כדי לא להוריד את הכוס שלה "לזנות"...קריצה?...

כי זו בטוח לא בושהצניעות....

לא יודע, בפעמיים שהייתי איתה ביקשתי, כמובן שהצעתי תוספת (אגב, שלשום לא הייתה לי מצלמה, בכלל...ובכל זאת ניסיתי לשכנע אותה להצטלם...חחח) אבל היא לא מסכימה.

אני מבטיח להמשיך לנסות.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

403
[QUOTE=Rusty Nail]
הייתי שמח אילו אמילי הייתה באה לגיחה בהר ציון, הצלחת לעורר חשק.

[/QUOTE]

נראה לי יותר קל שאתה תעשה גיחה לחולון....Tongue
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

404
טוב ככה, החלטתי לפני כמה זמן שבספטמבר אני מתחיל תק' גמילה, אז אתמול יצאתי לסיבוב מטרות אחרון (בשאיפה)...

אז יש לי שאלה (על בחורה שלא תפסתי), ואזהרה (מזאת שכן תפסתי).

ראשית לאזהרה, מאחר ולא היה מבחר משובח מדי, ומה שכן היה נעלם מהר מדי (הבחורה המלאה שיושבת עם בגדים שחורים בתחנת אוטובוס ברחוב של השופרסל- ), החלטתי להמר על אחת חדשה, מבוגרת (50+), שמרחוק נראתה סביר.
מיותר לציין שמקרוב היא נראית זוועה +, מסריחה מסיגריות, טוחנת את השכל, אובר מבוגרת (לדעתי 60+), ופשוט זיינתי אותה, ממש בקטנה ורק מחוסר נעימות.

עמדה ברחוב הראשי, ליד הקוקסים, הציעה תפריט שלא עניין אותי, וחבל שאני עדיין זוכר את זה, זה עלול להשאיר אצלי נזקים לטווח ארוך, מה שכן, שסיימתי איתה אמרתי לעצמי "עכשיו אתה מבין למה אתה חייב להיגמל ??? "

ועכשיו לגבי השאלה,
ראיתי בחורה, נראית רוסיה, 1.7 מ' גג, רזה, חזה קטן, לבשה שמלת קיץ לא חושפנית, ולקח לי זמן לקלוט שהיא עובדת.
ברחוב של השופרסל, שנוסעים עם הפנים מערבה (והשופרסל מצד שמאל) עצרו לידה מכוניות, והיא עלתה על אחת מהן, ואח"כ לא ראיתי אותה יותר, מה שכן, לדעתי היא כיוונה לאזור שעד היום לא עבדו שם.

מישהו יודע, מכיר ?

405
[QUOTE=גבינט]טוב ככה, החלטתי לפני כמה זמן שבספטמבר אני מתחיל תק' גמילה, אז אתמול יצאתי לסיבוב מטרות אחרון (בשאיפה)...

אז יש לי שאלה (על בחורה שלא תפסתי), ואזהרה (מזאת שכן תפסתי).

ראשית לאזהרה, מאחר ולא היה מבחר משובח מדי, ומה שכן היה נעלם מהר מדי (הבחורה המלאה שיושבת עם בגדים שחורים בתחנת אוטובוס ברחוב של השופרסל- ), החלטתי להמר על אחת חדשה, מבוגרת (50+), שמרחוק נראתה סביר.
מיותר לציין שמקרוב היא נראית זוועה +, מסריחה מסיגריות, טוחנת את השכל, אובר מבוגרת (לדעתי 60+), ופשוט זיינתי אותה, ממש בקטנה ורק מחוסר נעימות.

עמדה ברחוב הראשי, ליד הקוקסים, הציעה תפריט שלא עניין אותי, וחבל שאני עדיין זוכר את זה, זה עלול להשאיר אצלי נזקים לטווח ארוך, מה שכן, שסיימתי איתה אמרתי לעצמי "עכשיו אתה מבין למה אתה חייב להיגמל ??? "

ועכשיו לגבי השאלה,
ראיתי בחורה, נראית רוסיה, 1.7 מ' גג, רזה, חזה קטן, לבשה שמלת קיץ לא חושפנית, ולקח לי זמן לקלוט שהיא עובדת.
ברחוב של השופרסל, שנוסעים עם הפנים מערבה (והשופרסל מצד שמאל) עצרו לידה מכוניות, והיא עלתה על אחת מהן, ואח"כ לא ראיתי אותה יותר, מה שכן, לדעתי היא כיוונה לאזור שעד היום לא עבדו שם.

מישהו יודע, מכיר ?

[/QUOTE]
עזוב אחי מכיר לא מכיר,
עדיף שתיגמל באמת. קריצה

406
הבחורה עם המבטא הצרפתי , היא האור החלשלוש באיזור התעשיה בחולון. בזמן האחרון אני שורף שעות והמון ק"מ וכל ההיצע שם גועל. והבחורה המדוברת שמה נטליא והיא מדגישה עם א. היא החזירה לי את החשק להגיע למקום הזה ומאז שהכרתי אותה כבר מספר פעמים הייתי איתה וכשאני מגיע לאיזור אני בודק טלפונית אם היא נמצאת ומחכה לה. ואצלה לחכות זה הרבה זמן, לפעמים עומדים בתור שלושה רכבים שמחכים רק לה. היא אכן מפנקת ומתיחסת כאילו אתה חבר שלה ונותנת גוד טיים שאני עדיין לא קיבלתי מאף אחת באיזור.דרך אגב אני סיכמתי איתה על 50 ש"ח למציצה וכך היה, אבל בפעם השניה היא לבד ביקשה שאזיין אותה ולא ביקשה תוספת, ומאז אני משלם לה 70 ונמצץ ומזיין אותה בכיף. הצעתי לה פעם ללכת למלונית והיא ביקשה 300 ש"ח לשעה. אז אני מעדיף 20 דקות באוטו ב70 ש"ח. את הטלפון שלה אמסור בפרטי בלבד.

408
אירה רוסיה אנורקטית ושטוחה יושבת ברחוב הבנאי לפני הסנוקר יחד עם עוד רוסיה אנורקטית עם פאה . הייתי עם אירה ולא ממש נהניתי מאוד קרה ונטולת חזה כלל, היא מטעה עם חזיית פוש אפ וכשהיא מתפשטת שטוחה כמו דיקט.

409
ליטייהמוחא כפייה
יום חמישי לפני שבועיים ב 01:00 עברתי והפתעתי במקום הרגיל ליטייה ואנג'ליקה.
וואו איזו התלבטות... לפני שהחלטתי חטפו את אנגליקה.
ליטייה עלתה לאוטו מציצה עם קונדום 50 ש"ח.
לקחה אותי למקום שקט מה אומר ומה אגיד ליטייה היא המוצצת הכי טובה שפגשתי
לא מרגישים את הקונדום היא מוצצת מדהיםםםםם
אצל רוב הזונות אני יכול להחזיק במציצה כמה שבא לי
אבל אצל ליטייה היא יודעת לעשות את העבודה היא לא מתקתקת (במיומנות שהיא מוצצת אין צורך)
אמרה שימי חמישי ושישי בלבד היא עובדת

but man2012-10-12 09:34:07

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”