שלום לכולם,
אמנם נושא הדגימה היה לפני כמספר שבועות.. אבל בכל זאת החלטתי לעדכן.. ובמיוחד שיש לי שאלה לגבי זהות הנדגמת..
מעשה שכך היה... ביום רביעי לפני כמספר שבועות הייתי בחולון בשעות הערב המאוחרות וחבריקו מלמטה שאל אם יש מצב להתפרקות... 
סיימתי את ענייני ויצאתי לכיוון אזור התעשייה. השעה היתה בסביבות חצות..
לא הספקתי יותר מידי לראות.. כמובן הקוקסיות ליד סלקום.. ועוד 2 בנות לא מעניינות בפלד..
נכנסתי לרח' המשביר מהמלאכה (לא הסתכלתי בחניון הגדול..) ופניתי שמאלה לרח' הסתת - שם עמדו 2 בנות שנראו רזות מידי ונרקומניות.. - לא מעניין.
המשכתי למטה במשביר ופניתי שמאלה בכיכר לרח' הבנאי.. חלפתי על מוסך טויוטה מצד שמאל ומיד לאחריו יש כניסה לבניינים הבאים..
בזוית העין בזמן הנסיעה קלטתי מישהי, על עקבים עם מיני שנראית מרחוק טוב, יוצאת מכיוון השביל.. הספקתי להסתובב מהר ועצרתי לידה..
ממבט שני היא נראתה יותר טוב: כנראה רוסיה דוברת עברית טובה, בלונדינית יפה, כ 1.70 לפחות, גוף רזה+ אחלה עם פרופורציות (לא שחיפית..), לבשה שמלת מיני ירוקה (נדמה לי..)
הפרטים: 100 מציצה + זיון ו- 50 רק למציצה מקונדמת.
מאחר ופורקן מהיר רצינו.. העליתי אותה ליניקה..
הפנתה אותי פנימה לתוך השביל עד לסופו.. האתנן החליף ידיים.. ומאחר והמזגן שלי לא עבד ואותו הלילה היה חם.. יצאנו החוצה..
הגברת הרימה את השמלה וחשפה תחת מפואר עם חוטיני ושדיים בינוניים יפים.. 
ישר התחילה בעבודה... והיא יודעת את העבודה..
ינקה חזק.. נתנה ללטף ולגעת.. גם בכוס (אבל רק מעל לתחתונים..)
לאחר כמה דקות הגיעה הגמירה המיוחלת לתוך הכובעון שעדיין היה בפיה.. עד להרגעות סופית שלי 
מרוב מהירות בגלל שהיינו מחוץ לאוטו לא הספקתי לשאול לשמה ופרטים נוספים..
בסה"כ היתה תמורה יפה למחיר
ועכשיו לשאלתי: מישהו יכול לשפוך קצת אור ויודע מי זאת?
תודה והמשיכו לזיין!
נפתלי