כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 42 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

413
אתמול טחנתי כמעט שעתיים וממש לא היה משהו טוב, חיפשתי את נטליא ברחוב המשביר אך לא נמצאה. לבסוף דגמתי את יאנה בסביבות גיל 40+- נמצאת ליד תחנת המוניות הפלד גוף לא רע בכלל חזה בינוני גוף חלק ונעים . מציצה די טובה עם חליפה ולאחר השקעה ופינוק במציצה עברנו למיסיונרית פימפמתי אותה וחגגתי לה על החזה ומצצתי אותו כמו שאני אוהב. הזיןן היה טוב והבחורה מאוד אסטתית ונקיה לפני ואחרי מנגבת ומתנגבת במגבונים וממש שמחתי לפגוש אותה, היא אומרת שהיא די חדשה שם בערך חודש ושוב נמצאת ליד תחנת המוניות הפלד וסימן ההיכר שלה היא צמה בלונדינית. בסה"כ שווה אצ ה100 שח .

418
אתמול בסביבות 20.30 הייתי בחולון. ליד תחנת הדלק "דלק" ברחוב הפלד ישבה בחורה בלונדינית (טבעית) ישראלית. כבר בשיחה איתה משהו לא נראה לי בגישה שלה אבל עשיתי טעות והעלתי אותה.

הבחורה חדשה במקצוע וכפי שזה נראה היא תחזור לחתום בלשכה כי עם הגישה שלה אין סיכוי שהיא תוציא פרנסה ברחוב. על כל דבר היו לה טענות אפילו לרמת זוית החדירה. בסוף נמאס לי והעפתי אותה מהאוטו אז ראו הוזהרתם.

419
שלום לכולם,
אמנם נושא הדגימה היה לפני כמספר שבועות.. אבל בכל זאת החלטתי לעדכן.. ובמיוחד שיש לי שאלה לגבי זהות הנדגמת..

מעשה שכך היה... ביום רביעי לפני כמספר שבועות הייתי בחולון בשעות הערב המאוחרות וחבריקו מלמטה שאל אם יש מצב להתפרקות... חיוך גדול

סיימתי את ענייני ויצאתי לכיוון אזור התעשייה. השעה היתה בסביבות חצות..

לא הספקתי יותר מידי לראות.. כמובן הקוקסיות ליד סלקום.. ועוד 2 בנות לא מעניינות בפלד..

נכנסתי לרח' המשביר מהמלאכה (לא הסתכלתי בחניון הגדול..) ופניתי שמאלה לרח' הסתת - שם עמדו 2 בנות שנראו רזות מידי ונרקומניות.. - לא מעניין.

המשכתי למטה במשביר ופניתי שמאלה בכיכר לרח' הבנאי.. חלפתי על מוסך טויוטה מצד שמאל ומיד לאחריו יש כניסה לבניינים הבאים..

בזוית העין בזמן הנסיעה קלטתי מישהי, על עקבים עם מיני שנראית מרחוק טוב, יוצאת מכיוון השביל.. הספקתי להסתובב מהר ועצרתי לידה..

ממבט שני היא נראתה יותר טוב: כנראה רוסיה דוברת עברית טובה, בלונדינית יפה, כ 1.70 לפחות, גוף רזה+ אחלה עם פרופורציות (לא שחיפית..), לבשה שמלת מיני ירוקה (נדמה לי..)

הפרטים: 100 מציצה + זיון ו- 50 רק למציצה מקונדמת.

מאחר ופורקן מהיר רצינו.. העליתי אותה ליניקה..

הפנתה אותי פנימה לתוך השביל עד לסופו.. האתנן החליף ידיים.. ומאחר והמזגן שלי לא עבד ואותו הלילה היה חם.. יצאנו החוצה..

הגברת הרימה את השמלה וחשפה תחת מפואר עם חוטיני ושדיים בינוניים יפים.. Star

ישר התחילה בעבודה... והיא יודעת את העבודה..

ינקה חזק.. נתנה ללטף ולגעת.. גם בכוס (אבל רק מעל לתחתונים..)

לאחר כמה דקות הגיעה הגמירה המיוחלת לתוך הכובעון שעדיין היה בפיה.. עד להרגעות סופית שלי מוחא כפייה

מרוב מהירות בגלל שהיינו מחוץ לאוטו לא הספקתי לשאול לשמה ופרטים נוספים..

בסה"כ היתה תמורה יפה למחיר

ועכשיו לשאלתי: מישהו יכול לשפוך קצת אור ויודע מי זאת?

תודה והמשיכו לזיין!

נפתלי

אין כמו תחת עסיסי!!!

420
דגמה חדשה /ישנה, נדגמה בעבר ואתמול לאחר זמן רב שוב פגשתי אותה לשמחתי: שמה עדן שמנמונת חזה בינוני פלוס נמצאת ברחוב המרכבה בתחנת האוטובוס ( אם היא מספיקה לחזור לתחנה ממקגקום האקט) בחורה צעירה ועסיסית עדינה ונחמדה התפריט 100 מציצה וזיון בחניון מעבר לכביש הבחורה מאוד זורמת ולא מלחיצה וממש הרגשתי סבבה ולא תיקתוק. לסיכום נראה לי שלהבא אחפש אותה ובהחלט אשמח להיות אית שוב.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”