כ אשקלון - דף 5 - סקס אדיר

אשקלון

41
[QUOTE=סופר לה טיב]לקרוא על סיפור האונס שלה, ולקרוא על העקיצה בתל ברוך, ולהבין שלא הכל "דבש"...
[/QUOTE]

וזה עוד לפני הסיפורים על הר ציון והתחנה הישנה...

רק לפני כמה ימים אחת העלמות סיפרה לי שממש לאחרונה סודני רצח זונה בחניון התת קרקעי בבתי המשפט, לכן הפסיקה לעבוד

במתחם המדובר.

לפני שבוע הגעתי למתחם המחששה ופתאום אני רואה שכל האזור סגור הרמטית על ידי המשטרה, סימנו ואספו ראיות, הסתבר לי בהמשך הלילה שהיה שם רצח של בן מיעוטים.

זה כמובן מצטרף לסיפורים האישיים של הבנות שלא פעם חוות תקיפה על בשרן (למשל מאשה שסיפרתי כאן לאחרונה) כמו שהועלה בדיווח.

XRM, טוב לראות אותך כאן בחזרה. נעלמת במהלך החג, לא קיבלת פס מהבוסית? קריצה

יופי של דיווח, טוב לדעת שיש פעילות (גם אם מינורית) באשקלון, הן בטח לא מפסיקות לעלות מאוטו לאוטו.

בדקתי מה חדש באתר שלך ושמחתי לראות שיש שדרוג מסוים בתמונות, רואים עכשיו גם שדיים וזה בהחלט מוסיף.

מתי ידווחו על האתר שלך ב"צינור"? קריצה

תודה על הדיווח ועל שיתוף הסיפור האישי מאחוריו, מצפה בקוצר רוח לקרוא דיווח שלך מהתחנה/הר ציון חיוך

אשקלון

45
אם אתה מדבר על נטלי מבארשבע זאת עם הקעקועים,
היא הייתה היום בערב ליד בית חולים פסיכיאטרי...
(אני לא יודע איפה זה, אבל זה מה שהיא אמרה לי בפון)

אשקלון

48
א. יש שרשור לגבי בנות מאשקלון, חבל שפתחת אחד חדש...להבא תקפיד לרשום בשרשור הנכון.
ב. למיטב ידיעתי נטלי עובדת משעות 10-11 והלאה, אז תלוי מתי הגעת. אני עברתי שם ביום חמישי בלילה (בסביבות חצות), לא הייתי לבד לכן לא הייתי פנוי לדגימה, אבל נטלי עמדה שם.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”