כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 43 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

423
מאיה
מגרש חניה גדול רחוב המלאכה יושבת במאזדה הלבנה שלה
שדיים ענקייים יפים ורכים
מה שטוב אצלה שתמיד (אצלי לפחות) אתה יודע מה תקבל אין הפתעות לא לרעה ולא לטובה
100 ש"ח קונדום ומציצה וזיון אגרסיבי של השדיים הכי גדולים שאני מכיר

426
לגבי עדן אכן בחורה צעירה ועסיסית לא מלחיצה שמנמונת חזה די גדול והיא רוצה רק זיון ב100. והיא אמרה לי כי מול התחנה מעבר לכביש יש שביל ואם ארה סוזוקי בלנו לבנה חונה שם אז זה הסימן שהיא נמצאת ולצערי היא לא נמצאת הרבה.אכן שווה את ההשקעה.

427
מאיה היא אחת הבנות היחידות בחולון שהיא סוג של באנקר, כשאני מגיע לאיזור ושורף זמן בחיפוש אחר מישהיא נורמלית ובדרך כלל אין כזאת אז בשמחה אני חוזר למאיה שכמו שנכתב למעלה היא זיון מעולה וללא הפתעות, בחורה נחמדה שמנמנה עם חזה ענק ורך מפנקת יודעת את העבודה אוהבת להזדיין מחוץ לאוטו על מכסה המנוע, אין בעיה שאמצוץ וויסחט לה את החזה ודרך כלל נגמר בדוגי עצבני על מכסה המנוע , היא לא מלחיצה ונותנת לי את הזמן שלי ואף פעם לא ניסתה אפילו לתקתק. היא תמיד בשבילי האס המנצח.

428
באטמן ודוקטור חרמן היקרים:
האם אתם יכולים לציין איפה בדיוק מאיה נמצאת ברח' המלאכה?
באטמן ציין כי היא נמצאת "בחניון הגדול ברח' המלאכה", האם הכוונה היא לחניון של שופרסל או אולי לחניון ברחוב המשביר פינת המלאכה מול הפרימיום סנטר?

אודה לכם מאוד וחג פסח שמח !

429
ליאור, כשאתה מגיע מכיוון סלקום ועובר את הרמזור יש בצד ימין חניון גדול, בדיוק בעליה לחניון ישנה מזדה לבנה . אם המזדה נמצאת אז מאיה שם ואם היא פנויה אז היא יושבת ברכב עם הדלת פתוחה. תנסה ותהנה זיון על בטוח מעולה היא זורמת ומפנקת . ואם אתה זורם תזיין אותה מחוץ לרכב היא מאוד אוהבת את זה.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”