כ ערביה בצעדיה הראשונים - סקס אדיר

ערביה בצעדיה הראשונים

1

בדרך כלל ימי שישי מתאפיינים בכמות דלילה של נשים,למרות זאת אני משתדל לתת גיחה ולרחרח כי תמיד יש שאיפות
ולא ניתן לדעת איזו הפתעה מצפה לנו מהרחוב.

רבע לעשר בערב, במחששה אותן דמויות שבדרך כלל נמצאות כשהן ישובות כרגיל על טריבונת בית המרקחת ועסוקות
בהדלקת החומר ודווקא אלו שעומדים מצידו השני של הכביש הם אותם קוקסינלים שתמיד מצליחים להטעות אותך כשאתה
מסתכל עליהם מאחור ורק כשאתה חולף על פנייהם נופל האסימון שאין בעצם מה למהר.(את זה ניתן לראות תמיד
בהר ציון,כשנהגים עושים במהירות פרסה בסלמה וכשמגיעים לבחורה,שחשבו שהיא בחורה,מבינים כי טעו וממשיכים בנסיעה).

בדרכי מהמתחם להר ציון חשכו עניי כשלכל אורך הרחוב אין אפילו בחורה אחת ואחרי שפירססתי שלוש פעמים נכנסתי
ימינה אחרי בנק לאומי. נכון, זהו אותו רחוב חשוך במיוחד שאותו קוקסינלים כל כך אוהבים ורק לפעמים,אם יאיר מזלך,
תוכל להבחין בבחורה אמיתית שכרגיל תראה מכוערת שמנה ולא לבבית.
איך כשפניתי לאותו רחוב הבחנתי ממול,מתחת למדרגות,בבחורה שחרחורת צעירה כאשר היא משוחחת עם בחור רכוב
על אופניים כשלידו ניצב אריתראי,בסמוך נהג מונית מתעניין ומאחוריו עוד רכב פרטי שממתין להתפתחות.
בתמונה כזאת כבר אין ספק...משהו חדש הגיע ואיתו ציידים בשלל צבעי הקשת,אני עושה סיבוב ומשקיף על הנעשה.
לאחר כחמש דקות של תצפית רכב נעצר בצומת ומתוכו יוצא קוקסינל שניגש לאותה צעירונת ומושך אותה לצידו השני
של הרחוב,בדיוק לאזור היציאה מאותו רחוב וכניסתו להר ציון,זהו הרגע שאני מניע ומתקדם לעברם.

המשא ומתן מתנהל דרך הקוקסינל שאומר שהמחיר 100 ומבקש מהצעירה לעלות רק שהיא קצת מהססת
ובשפה הערבית מסבירה לקוקסינל שהיא מעט חוששת,כמה מילות הרגעה מצידי ומצד הקוקסינל והיא עולה.
הצעירה בסביבות גיל ה-20 בגובה שלא יותר מ- 1.5 נראת מתוחה ומספרת שזאת הפעם הראשונה,
דואגת להוביל אותי למקום קרוב כדי שאם תהיה בצרה תזעיק את הקוקסינל לעזרה,ואני...מתחיל להלחץ בעצמי,
מה לי ולכל זה !? קרה פעם שהרבצתי או חנקתי בחורה ?.

כשעברנו לאחור הוציאה והלבישה את הקונדום שקיבלה מהקוקסינל(בקושי הסתדרה איתו אז עזרתי לה) והתחילה
במלאכת המציצה שלא הייתה מזהירה,הורידה את מכנס הטרנינג ונשכבה, וכשאני חודר אלייה היא אומרת שכואב קצת
אך בזמן הסקס היא נצמדת אליי ומתנשקת בחוזקה,מה שנותן את התחושה שגם אם זה ימשך שעה לא אשמע ממנה שום תלונה.
רק חבל שברגע שהתרוקנתי היא הדפה אותי,בטענה שגמרתי, כשאני "נלחם" תוך כדי נסיון להמשיך עוד קצת,כדי להוציא את כל החומר, ומנסה להסביר לה לאחר מעשה שהמעשה שעשתה לא מקובל וצריכה הייתה להמתין בסבלנות עוד קצת.

למרות סוף -הפינאלה הצולע יצאתי בתחושת סיפוק שסוף סוף יצא לי "לדוג" משהוא חדש,רענן ולא משומש במחיר מציאה
שלהערכתי,ואני מקווה שאטעה, נדיר יהיה לפגוש בו שוב.

כשהמבול מאחורינו והאביב בפתח,
יש רגעים שעשויים להחזיק אותך במתח...

קריסטל2013-04-18 18:37:52

ערביה בצעדיה הראשונים

2
בסיפורים כאלה, איכות האקט תופסת מקום מישני בעלילה.
לדעתי המהות העיקרית של הציד ברחובות הוא לתפוס חוויות כאלה, וכשהאקט המיני עטוף בחוויה לא שיגרתית (ולא אלימה) הוא בהחלט מישני.
שמח שזכית לחוויה!
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”