נכבדי הפורום,
נראה לי שאין יותר מה לפתח את הנושא חוץ מלומר מילות סגירה בנושא:
כנראה שז'ני וצורת ההתנהלות שלה מול לקוחותיה שולל ממנה את התואר "אנטילופה" ואיננה מתאימה ל"צייד"...אני אישית מסכים עם ההגדרה הנ"ל....
וכאן כל אחד יחליט בעצמו ולעצמו האם הוא רוצה "לצוד" או לתאם בלי הפתעות שבד"כ מתגלות כלא כ"כ נעימות...
כפי שכבר כתבתי בעבר-אין לאף אחד אזיקים על הידיים...חוץ מאלו שזה מדליק אותם.... ;~)
דן-כתשובה לשאלתך:
לא, לא שמעתי על מישהו שהתלונן בנושא, אבל דיברתי איתה בדיוק על זה כשהייתי איתה, שכנראה תהייה עליה התנפלות עקב ריבוי תגובות חיוביות בפורום, והבעתי דאגה שמא רמת השירות שלה תרד...כתגובה היא ענתה שהיא יודעת את מי לסנן ומתי לסנן....ואלו מילותיה שלה
שכל אחד יבין מזה מה שהוא רואה לנכון...!
ז'ני
53אני שמח שהדברים עוררו תגובות והדים ולא נפלו על אוזניים ערלות ומודה על ההתייחסות שלכם, לכאן ולשם.
בעיניי, הפורום מהווה במה לא רק לדיווחים אלא גם לשיתוף מחשבות ורעיונות, זאת מתוך מחשבה שיש כאן
אנשים שמספיק אכפת להם כדי להגיב ולפתח נושא לכדי דיון. חשוב שהפורום יהיה כר פורה לביטוי דעות, תחושות ורגשות אלה.
הבסיס, כמובן, צריך להיות תרבות דיון בפורום. גם אם אין הסכמה, צריך שיהיה שיח מכבד ואת זה טרחו לציין המתנגדים לדברים וזה כמובן, ראוי להערכה.
בדברים שלי אכן כיוונתי והתמקדתי בכל ההיבט של הציד.
הבאתי את הדברים מהפרספקטיבה שלי, ניראות הדברים בעיניים של צייד.
יש מי שמוכן לחכות שעתיים לדייט עם עלמה ויש מי שיעבוד שעתיים כדי (אולי) להעלות מישהי.
ההבדלים וחילוקי הדעות הם סביב הדרך, ה"איך".
יש אנשים שהחוויה מתמקדת באקט ובפורקן כאשר כל תהליך החיפוש והשוטטות הם עול וטירחה.
יש אחרים שהציד הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה, אם לא העיקרי.
מהתגובות כאן, אפשר לראות ולהבין לאיזה ספקטרום של הציד כל אחד משתייך.
שתי הדרכים ראויות ומקובלות, אין כאן נכון ולא נכון.
הביקורת שלי היא על הוירטואליות ומלאכותיות של ה"ציד" בכל הקשור לקביעה ותיאום טלפוני.
הרי טרחתם לציין שהיא נדלקת מצייד שבא לאסוף אותה.
אני טוען שאין כאן שום אלמנט של ציד. סה טו.
ז'ני היא לא הראשונה ולא האחרונה שמקיימת פגישות עם לקוחות. גם אלונה המיתולוגית ויאנה קיימו סוג של משרד
ליווי בטלפון שלהן. עם כל זה, העבודה ברחוב, העמידה (או ההליכה במקרה שלהן) תמיד היוו את ה"לחם".
סתם כקוריוז, אלונה גם סיפרה לי פעם שעם כל זה שיש לה לקוחות קבועים בטלפון, יש הרבה יתרונות דווקא בלא לקבוע מראש (סינון וגמישות) וגם כי היא מודעת שיש לקוחות טובים שלא יכולים להתקשר ולתאם.
למרות שהן תמיד היו מאוד עסוקות, בכל לילה של ציד, כשאתה חושב ומדמיין את מי תפגוש ברחובות ובסמטאות, תמיד יכולת לפנטז
שאחת מהן תצוץ ותגיח מאיזו פינה.
במקרה של ז'ני, היא יורדת מה"משחק" ואין מקום לשבץ אותה בלוח האפשרויות אלא אם כן קבעת מראש.
וכאן מתבטל הציד, ובעיניי- גם החוויה.
וודאי שאין בי ציפייה שהעלמה ז'ני תפתח שם משתמש בפורום ותודיע בריש גלי על בחירתה וקיטלוגה.
זו גם לא הייתה כוונתי. אתם וודאי יודעים מה כתב אמברוס ביירס על ציניות...
נזכרתי בציטוט שלו בכל הנוגע לציניקן שהוא משבית שמחות.
כאן המקום שלי לבוא ולכתוב לכם: קחו דברים בפרופורציות ובעיקר- בחיוך ובאהבה.
גם אני וגם אתם נישן טוב בלילה בלי קשר לשרשור הזה.
ברוח הדברים, היטיב לסכם את העניין הגולש "חלקלק":
[QUOTE=חלקלק]לרסטינייל, בהחלט מבין על מה אתה מדבר ובהחלט יש ריגוש גדול בלצאת לצייד לפי כל ההגדרות שיש כאן, אבל בימי התקשורת הנוכחיים גם לקבוע בטלפון זו התרגשות. אפשר לקרוא לזה דייג...[/QUOTE]
סוף שבוע נעים לכולם.
ז'ני
54הזיון שלי השבוע עם ז'ני:
השבוע החלטתי לגוון ולעשות סקס בחוץ (כמו שז'ני אוהבת)
הגעתי לת"א ואמרתי לז'ני לרדת למטה, היא שאלה אותי "להביא את השוט"?
אני אישית לא בקטע אבל היא בכול זאת הביאה ספנקר (סוג של מקל קטן להרוג יתושים...)
שז'ני עלתה לרכב נסעתי לכיוון הים ונכנסתי עם הרכב פנימה כמעט עד החוף.
יצאנו מהרכב ופרסתי סדין על החול והזיון התחיל...
היה פצצה, אין לי זמן לכתוב באריכות אבל מומלץ בחום!
השבוע החלטתי לגוון ולעשות סקס בחוץ (כמו שז'ני אוהבת)
הגעתי לת"א ואמרתי לז'ני לרדת למטה, היא שאלה אותי "להביא את השוט"?
אני אישית לא בקטע אבל היא בכול זאת הביאה ספנקר (סוג של מקל קטן להרוג יתושים...)
שז'ני עלתה לרכב נסעתי לכיוון הים ונכנסתי עם הרכב פנימה כמעט עד החוף.
יצאנו מהרכב ופרסתי סדין על החול והזיון התחיל...
היה פצצה, אין לי זמן לכתוב באריכות אבל מומלץ בחום!
ז'ני
55אני לא מבין מה זה ההתלהבות שלכם חברים ...
לא לשכוח שהיא בסך הכל זונת רחוב , כמו כל זונת רחוב אחרת , שכל הגברים של המדינה הקטנה שלנו זיינו אותה , היא המזרון הפתוח של מדינת ישראל ...
וזה הגאווה שלכם ??????
ראיתי אותה בכלל לא משהו ...
והיא כן משתמשת בסמים , ןזה שהיא עובדת יום יום , היא פשוט צריכה המון כסף לטיפולים שהיא עושה הזני הזאת , יש לה מחלה מדבקת ..
אתם מזינים אותה ולא יודעים כלום עליה , חוץ מחברים בפורום אף אחד לא מזיין אותה ....
המלצה שלי זאת ליזי וזאי הבלונדה ..
תהנו ותזהרו , כי לא כל דבר שנראה לכם יפה , וזה באמת ככה ....
לא לשכוח שהיא בסך הכל זונת רחוב , כמו כל זונת רחוב אחרת , שכל הגברים של המדינה הקטנה שלנו זיינו אותה , היא המזרון הפתוח של מדינת ישראל ...
וזה הגאווה שלכם ??????
והיא כן משתמשת בסמים , ןזה שהיא עובדת יום יום , היא פשוט צריכה המון כסף לטיפולים שהיא עושה הזני הזאת , יש לה מחלה מדבקת ..
אתם מזינים אותה ולא יודעים כלום עליה , חוץ מחברים בפורום אף אחד לא מזיין אותה ....
תהנו ותזהרו , כי לא כל דבר שנראה לכם יפה , וזה באמת ככה ....
ז'ני
56[QUOTE=nensi]אני לא מבין מה זה ההתלהבות שלכם חברים ...
וזה הגאווה שלכם ??????
תהנו ותזהרו , כי לא כל דבר שנראה לכם יפה , וזה באמת ככה ....[/QUOTE]
וזה הגאווה שלכם ??????
תהנו ותזהרו , כי לא כל דבר שנראה לכם יפה , וזה באמת ככה ....[/QUOTE]
מאיפה אתה יודע? נשמע שאתה סתם ממציא.
אתה רושם ש 'ראית אותה' - הגעת למסקנה הזאת עקב זה 'שראית אותה'?
מהיכן אתה שואב את 'הידע' שלך?
'חוץ מחברים בפורום אף אחד לא מזיין אותה'? 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ז'ני
57תשמע nensi,
אני לא ראיתי את ז'ני עד היום ולא אכפת לי אם היא כוסית או לא.
מה שאני ממש לא אהבתי בכתיבה שלך זה הזילזול שהפגנת כלפיה, כאילו שהיא עלה נידף ברוח..
מה זה הדבר הזה שאתה כותב "היא בסך הכל זונת רחוב" לפחות אנחנו כאן בפורום צריכים להיות הראשונים שלא מזלזלים במקצוע העתיק בעולם.
וחוץ מזה, אתה כותב בפוסט שלך דבר והיפוכו...
מצד אחד אתה כותב שהיא המזרון של כל הגברים במדינת ישראל, ומצד שני אתה כותב שרק חברי הפורום מזיינים אותה...
וחוץ מזה.. סמים, מחלה מדבקת..
מה נסגר איתך??
ברור שאין לך מושג.
אתה כותב שרק ראית אותה והיא לא משהו, ככה שברור שלא היית איתה ואתה לא באמת יודע כלום עליה.
בכלל.. מאיפה כל הרוע הזה?
אני לא ראיתי את ז'ני עד היום ולא אכפת לי אם היא כוסית או לא.
מה שאני ממש לא אהבתי בכתיבה שלך זה הזילזול שהפגנת כלפיה, כאילו שהיא עלה נידף ברוח..
מה זה הדבר הזה שאתה כותב "היא בסך הכל זונת רחוב" לפחות אנחנו כאן בפורום צריכים להיות הראשונים שלא מזלזלים במקצוע העתיק בעולם.
וחוץ מזה, אתה כותב בפוסט שלך דבר והיפוכו...
מצד אחד אתה כותב שהיא המזרון של כל הגברים במדינת ישראל, ומצד שני אתה כותב שרק חברי הפורום מזיינים אותה...
וחוץ מזה.. סמים, מחלה מדבקת..
מה נסגר איתך??
ברור שאין לך מושג.
אתה כותב שרק ראית אותה והיא לא משהו, ככה שברור שלא היית איתה ואתה לא באמת יודע כלום עליה.
בכלל.. מאיפה כל הרוע הזה?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
ז'ני
58היי - ננסי בכלל בת! 

[QUOTE=nensi]
אני משם.....
[/QUOTE][QUOTE=nensi] מאמי תשלח לי הודעה בפרטית , אני יכולה לעזור לך ....[/QUOTE]
[QUOTE=nensi] שלום לכם חברה יקרים , תשלחו לי הודעה בפרטית ..[/QUOTE]
[QUOTE=nensi]
[/QUOTE]
שלום לכל אלה שמחפשים זיונים ברחובות ....... (אפשר לקבל שרות : בבית ובבית המלון )..

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
ז'ני
59חברים,
אל תכעסו על ננסי...זה לא הוא אשם....
הוא כנראה לא לקח את השורה שלו היום ובטוח לא קיבל את הטיפול שלו השבוע...
עכשיו ברצינות...ננסי-הייתי רוצה לדעת מה לקחת קודם, כי נראה שאתה בסטלה עצבנית וגם אני רוצה סטלה כזו...לא נראה לי שיש מקום לעלובי נפש כמותך בינינו כאן!
צר לי שאני מתלהם כאן ואני בד"כ לא מתנגח ומתכסח אבל כאן עברת את הגבול!
ניחא היית מבסס את דבריך בידע מוצק, אבל לנסות ולהכפיש כאן מישהי שעפ"י רוב מוערכת כאן רק כי לא מצאה חן בעינייך- זו שפלות!
מה אתה בדיוק מנסה להשיג? לא ידוע ולומר את האמת-לא כ"כ מעניין, מעניין מה יקרה אם יכפישו אותך על לא עוול בכפייך?
אל תכעסו על ננסי...זה לא הוא אשם....
הוא כנראה לא לקח את השורה שלו היום ובטוח לא קיבל את הטיפול שלו השבוע...

עכשיו ברצינות...ננסי-הייתי רוצה לדעת מה לקחת קודם, כי נראה שאתה בסטלה עצבנית וגם אני רוצה סטלה כזו...לא נראה לי שיש מקום לעלובי נפש כמותך בינינו כאן!
צר לי שאני מתלהם כאן ואני בד"כ לא מתנגח ומתכסח אבל כאן עברת את הגבול!
ניחא היית מבסס את דבריך בידע מוצק, אבל לנסות ולהכפיש כאן מישהי שעפ"י רוב מוערכת כאן רק כי לא מצאה חן בעינייך- זו שפלות!
מה אתה בדיוק מנסה להשיג? לא ידוע ולומר את האמת-לא כ"כ מעניין, מעניין מה יקרה אם יכפישו אותך על לא עוול בכפייך?
תקתוק זה כמו לדרוך על צואה ברחוב: רך מאוד אבל מבאס לאללה!