כ מדריך לצייד המתחיל - סקס אדיר

מדריך לצייד המתחיל

1

סדר הפעולות לצייד:

הכנה,
אני אישית אוהב לצאת אחרי מקלחת, שיהיה לבחורה ולי יותר נעים.
מכין את הרכב:
בדיקה מקדימה ברכב שאין חפצי ערך. שעון, סלולארי, מחשב נייד או כל דבר שאפשר להעלים לי מהרכב.
הכל כולל הארנק ננעל בבגאז' או בתא הכפפות.
מכין שיהיה ברכב חומר סיכה, קונדומים, מגבונים לחים וסדין או מגבת.
משאיר בכיס 120 ש"ח עדיפות ב - 50, 20, 20, 20, 10. המחירים נעים בין 50 ל 100 לפעמיים נוריד מחיר ולפעמיים ניתן טיפ.

לצאת למסלול:
יש מסלול שכל צייד חוזר עליו בכל פעם ולכל אחד יש את המסלול הארוך,בינוני, וקצר. תלוי בכמה זמן יש לך.
הארוך שלי - כולל כמה ערים, חולון, ת"א, רמת גן שבכל עיר תעבור מצפון ועד דרום. מסלול שיכול להגיע לשלוש שעות נסיעה.
הבינוני והקצר - פשוט להוריד עיר...

במסלול של ת"א - הר ציון והרחובות מסביב, תמ"י. צפון ת"א - תל ברוך.
מי שרוצה לראות את מסלול ת"א על המפה שיכנס לכאן: http://imageshack.us/a/img24/4366/11462205.png
במסלול של חולון - רחוב המלאכה לכל אורכו והרחובות הצדדים שלו.
במסלול של רמת גן - מתחם הבורסה.

הצייד:
בסרט
שליחות קטלנית יש קטע שהמחסל נוסע בנסיעה איטית ומחפש את היעדים שלו
לחיסול, הוא מסתכל ימינה ושמאלה ומחפש.
ככה נראה הצייד שהוא מחפש את
הבחורה, (לי זה תמיד מזכיר את הסרט הזה)
הרעיון הוא נסיעה על 40-30 קמ"ש ולסרוק את את כל הנקודות שהבחורות עומדות בהם.

למצוא את הזונה המתאימה:
אם
רואים בחורה שעומדת במקום שמיועד לזונות והיא יוצרת מבט שאומר בוא (בדרך
כלל חיוך או תנועת כן עם הראש)
סביר להניח שמדובר בזונת רחוב ולא בבחורה
תמימה שפשוט עוברת שם.
במידה והיא נראית טוב עצור לידה ותשאל אותה "כמה"? היא כבר תמשיך מכאן.
אם עצרת ליד בחורה תמימה שסתם עומדת שם והיא אומרת כמה מה? תגיד, כמה כמה יצא במשחק של בית"ר אתמול?צחוק

משא ומתן:
חלק חשוב מאוד - בחלק הזה גם בוחנים את הסבלנות של הבחורה וגם את המצב שלה (פיזי, בריאותי, נפשי) וכמובן שגם כאן נראה שהיה דורשת מחיר סביר.
אני
בדרך כלל שואל כמה מצפה לשמוע 100 ש"ח מציצה וזיון ותוך כדי אני מסתכל על
צבע העור שלה (חיוור או צהוב= לא טוב) מסתכל על השניים שלה (אין שיניים או
שחורות =לא טוב) מתסכל לה על הידיים (חורים או חתחים= לא טוב!) שומע את
הקול שלה והאם היא מדברת לעניין. את זה עושים תוך מספר שניות בסריקה מהירה
(אל תבדקו אותה כמו בקליניקה)
במידה ומשהו לא טוב ממשכים בנסיעה לבחורה הבאה, אם יש ספק ממשיכים בנסיעה וחוזרים יותר מאוחר. במידה והכל בסדר עוברים לשלב הבא:

תיאום ציפיות:
כאן תכניסו את מה שאתם רוצים וחשוב שיהיה לכם כדי להנות.
בגדול, אומרים לבחורה את מה שחשוב לך שיהיה בזיון ובודקים איתה שזה בסדר לה. לדוגמה,
אני אומר לה, "רק חשוב לי מציצה ארוכה של כמה דקות זה בסדר לך?" כאן היא תחליט כן או לא.
"אני רוצה שתצליפי בי בשוט ותקללי אותי בצרפתית ואחר כך תגידי סגן הוא המלך, בסדר לך?"צחוק

העלייה לרכב:
אם הבחורה הגיעה לשלב הזה זה אומר שהיה הטעם שלך היא נורמלית והיא הסכימה לתיאום בינכם.
מעלים אותה ונוסעים למקום שאתה יודע שהוא שקט ונוח. אם אתה לא מכיר היא כנראה מכירה שאל אותה - לאן?
במקום עצמו להחנות את הרכב עם הפנים למקום שבוא אין אפשרות לאנשים לעבור.
כבה את מנוע או תשאיר כי יש חימום או מיזוג.
כאן היא תגיד לך - "את הכסף." אני אישית לא נותן את הכסף עד שעברנו אחורה והרכב נעול.
אני
עובר אחורה, לוקח את הכיסאות של הנהג והנוסע קדימה נועל מזכיר לה את
התיאום בנינו ונותן את הכסף. " זוכרת? לקלל אותי בצרפתית! טוב תקחי את הכסףחיוך

הזיון:
אני אישית לא מתפשט לגמרי גם אין צורך. רק מוריד מכנס ותחתון.
הבחורה ניגשת למציצה ומשם היא נשכבת על הגב ופותחת רגליים.
אני
אוהב שיש לי מגבונים לחים וקונדומים ברכב על כל מקרה. בסוף אני מתנקה עם
המגבון. אם היא מצצה בלי גומי - מומלץ להשתין זה מנקה את מה שלא צריך
להיות.

טוב זה הכול. היה חשוב לי לפרק את זה לפרטים קטנים אולי זה יכול לחסוך לחדשים בעיות ולעשות לכם חיים קלים.
אני מקווה שהמדריך הזה יכול לעזור לפעם הראשונה. בכל מקרה אולי בהמשך אני יעשה כמו בוקי הדרכות מסודרות עם אוטובוסצחוק

סגן2013-03-29 21:52:53

מדריך לצייד המתחיל

5
זה לא ברור הנושא הזה, כולם כאן אומרים שזה ממש מסוכן אבל כולם לוקחים מציצות לא מקונדמות מהנערות ברחוב בתנאי שהן לא נראות גמורות.
עד היום מעולם לא קיבלתי מציצה חשופה ואני קצת מתבאס מזה וקצת שמח מזה שאני בטוח ומבוטח.
אשמח שמישהו ירחיב קצת...
לעולם אל תשאל זונה אם היא זונה, פשוט תשאל: "האם את עובדת"?

מדריך לצייד המתחיל

6
סגן ברצוני להודות לך על המדריך המושקע שלך, ורציתי להוסיף עוד דבר למדריך אני אישית לכול צייד לוקח איתי בושם טוב שם באוטו שניה לפני שאני מעלה בחורה מפזר קצת ריח באוטו, לא מעט בנות אמרו לי שזה נותן הרגשה טובה מעיד על הנקיון והטיפוח האישי שלך, חלקן אמרו לי ברגע שהן עולות לרכב שהוא מטונף אוו מסריח זה גורם להם לתקתק אותך ולברוח מהרכב מבלי לבקש טרמפ חזרה מישהי גם סיפרה לי שכמעט הקיאה ללקוח באוטו מהסירחון אחד הדברים החשובים בציד הכן רכבך לציד.
באותו יום של הציד אוו יום לפני אם יש באפשרותך לקחת את האוטו לשטיפה עשה זאת, רוקן את המושב האוחרי מכול תכולה בקיצור שיהיה ריק ,דאג גם למוצרים המפזרים ריח נעים דברים אלו יגרמו לחלק מהבנות לא לנסות לברוח ממך עוד מעט מגיע הקיץ חלק מהציידים עלולים להיתקל בתופעה שהבחורה אומרת לך חם בוא נצא מחוץ לרכב על המכסה מנוע אוו משהו כזה(בעדינות לא רוצה להעליב אותך על הסירחון והטינופות בפנים).

מדריך לצייד המתחיל

7
פטרו לגבי שאלתך ידוע שחלק מהמחלות כמו "HIV" מועברת רק על ידי העברת נוזל זרע בין שני אנשים ,זה אומר שגם אם בחורה מוצצת לך רק בשביל להעמיד לך אותו מחלה זו לא עוברת רק בתנאי אחד שלך אין פצע פתוח על האיבר ולה אין פצע פתוח בפה, אם האיבר שלך נקי לא אמורה להיות בעיה ויש עוד מחלות שלא עוברות במציצה חשופה אני יכול להעיד על עצמי אישית שכן קיבלתי כמה מציצות חשופות צריך לעשות רק סלקציה מי המוצצת.
עכשיו השאלה אם יש פה פה כמה גיבורים שיכולים לספר על משהו שחטפו? וממי לא בטוח שתמצא כאלה אולי תזכה לקבל תשובה בפרטי.
אני יכול לספר על עצמי שהייתי צייד טירון, העלתי מישהי לרכב עברנו למושב האחורי התחילה ללקק אותי בכול הגוף חילקה מציצה חשופה, הייתי מהופנט מהאקט לפני שהספקתי לקלוט "היא פתאום עלתה עלי דחפה אותו פנימה" מבלי לשאול לדעתי הרגשתי משהו מוזר לא חלק ונעים אלה מחוספס בקיצור מלא פצעים,ישר זרקתי אותה מעלי עונה לי מצטערת נגמרו לי הקונדומים לא רציתי לבאס אותך.
שבוע אחרי חטפתי זיבה לא נעים במשך שבוע אתה משתין סכיני גילוח ונוזל ירוק יוצא ממך בלי שליטה.

מדריך לצייד המתחיל

8
אין אפשרות לדעת אם לבחורה יש פצעים בפה ולכן רצוי לקנדם.אני חטפתי פעם בזיון מקונדם מנדבושקס [ כיני ערווה ] ומאז אני מזיין בחורות לא מגולחות רק בדוגי,כך שאין מפגש בין שערות הערווה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”