אז ככה, לצערי כמעט שנתיים של זיונים חינם הגיעו לסיומם לפני כחודשיים והנה אני כאן שוב.
היום בערב אני מוצא את עצמי חרמן ללא אפשרות חינמית, מעלה זכרונות מהרחוב וישר מכין 300 שקל+סיגריות+רד בול.
מגיע לשאנז דה הר ציון, מפטרל כ 30 דק' ולא מוצא משהו מעניין. מדי פעם קולט בזווית העין עוד אחת שפעם פינקה אותך במושב האחורי/קדמי "זה לא מה שהיה פעם", הלילה מגיע ואני נכנס ללחץ חרמנות שיכול להביא אותי להחלטה רעה. עוצר ליד איזה גמורה-"כמה?" - "50 מציצה 100 זיון" - המוח מאמץ את כל הניסיון ואני נוסע משם.
סיבוב בארלינגר, לפני שנתיים היו פחות סודנים....
מי שהיתה גמורה כבר אז-היום היא שבורה לחלוטין.
עוד סיבוב בהר ציון, הקוקסינלים שולטים ברחוב ביד רמה. הזונות לוקחות מהם כמה מטרים למטרת בטחון אישי...
נסיעה לבורסה, החרמנות מתעצמת. סיבוב בכיכר וקולט משהו מעניין אחרי הפנייה לכיוון הכיכר:
שם:לא שאלתי, החרמנות הכריעה אותי
גיל משוער:30+-
גובה:163+-
מראה כללי:סבבה לחלוטין-לא שמנה ולא רזה.
חזה:קטן, או כמו שיורם ארבל היה אומר-"חזה עוף"
תוספי תזונה: מגיעה לעבודה נקייה, אך כשראתה את פחית הרד בול שאלה אם יש לי גם וודקה....
מוצא: תודה לאל על מזרח אירופה, ככל הנראה לא מרוסיה עצמה אלא יותר לכיוון אוזבקיסטן
נכנסת לרכב, נוסעים לחנייה בפנייה ימינה בכיכר ומגיעים לפינה/חנייה בצד שמאל.
מבקשת מושב אחורי ואני כמובן מסכים. 100 שקלים מחליפים ידיים ולי עוברת המחשבה שבפעם האחרונה שזה קרה הייתי סטודנט ו-100 שקל היה השכר היומי שלי...
מורידה חולצה ומפשילה מכנס עד הברכיים. יורדת לתנוחת מציצה ומוציאה גומי, אני תופס את הראש ונזכר ששכחתי לשאול אם יש מצב למלוכלך....
מתחילה בשאיבה והאיבר מתקשה, השאיבה לא חזקה במיוחד אבל נקייה ללא שיניים. כ-5 דק' חולפות ואנחנו עוברים למיסיונרית, המכנס מפריע אז אני מוריד לה אותו לחלוטין, מתחיל לפמפם והעסק דווקא זורם נחמד. כ-5 דקות עוברות ואני שומע משפט שלא שמעתי כבר המון זמן-"נו, מה קורה מאמי? אתה גומר?" עוד 3 דקות עוברות ואני ממלא את הגומי.
מורידה חולצה ומפשילה מכנס עד הברכיים. יורדת לתנוחת מציצה ומוציאה גומי, אני תופס את הראש ונזכר ששכחתי לשאול אם יש מצב למלוכלך....
מתחילה בשאיבה והאיבר מתקשה, השאיבה לא חזקה במיוחד אבל נקייה ללא שיניים. כ-5 דק' חולפות ואנחנו עוברים למיסיונרית, המכנס מפריע אז אני מוריד לה אותו לחלוטין, מתחיל לפמפם והעסק דווקא זורם נחמד. כ-5 דקות עוברות ואני שומע משפט שלא שמעתי כבר המון זמן-"נו, מה קורה מאמי? אתה גומר?" עוד 3 דקות עוברות ואני ממלא את הגומי.
מתלבשים, אני מוריד אותה בכיכר ופונה לכיוון איילון.
חצי חיוך על הפנים-"חזרתי לרחוב...."