כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 44 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

431
שלום,

משום מה הפופולריות של איזור תעשייה של חולון ירדה ...(לפחות לפי כמות הדיווחיםן בזמן האחרון)

לעניינינו,

היום לאחר ה 4:1 שריאל חטפו נסעתי לאיזור התעשייה במטרה למצוא פורקן

ברחוב המרכבה (היכן שעדן בדכ נמצאת) מצאתי את ריקה, רוסייה רזה, חזה קטן - נראית קצת מצוננת / קצת מסטולה

התלוננה שקר לה...

בכל אופן העניקה מציצה ב 50 שח

איפשרה לאצבעות שלי לבקר באיזורים הנחבאים...

היתה מציצה נחמדה

יום נעים

432
לעזאזל....הייתי שם מ 21:00 עד 23:00 וחיפשתי משהו....היו שם 2-3 קוקס, אחת שמנה(!!) ליד התחנת מוניות ברח' הפלד, שחשפה ציצי ענק לכל מי שהאט קצת את הרכב (ממש לא לטעמי), ....וזהו.
עד שסוף סוף הצלחתי להתארגן על "סיבוב" - יובש מוחלט...
ולקרוא עכשיו שכמה דקות אחרי שהלכתי אתה אספת את ריקה - איזה תיסכול......
אגב ריקה, הייתי איתה כמה פעמים, הבחורה שרוטה, עם איזוהי צליעה קלה או "עיקום" כלשהו בגוף, לא הצלחתי אף פעם להבין מה בדיוק...
אבל היא מאד שירותית, נעימה ובסך הכל תמיד היה לי נחמד איתה. יש כמה פוסטים שלי עליה בשרשור הזה.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

435
חזרתי משם עכשיו... רח הסתת נרקומנית מבוגרת 100 ש״ח. רח הפלד משהי עם שיער אדום בת 35 ככה גוף רזה אבל מה מבנה לא מושך 100 ש״ח. דלתות קלאס עומדות קוקס פצצות מין לקחתי אחת שחומה גבוהה בשם הילי שמצצה מעולה גוף רזה חזה בינוני פנים נאות זין בינוני. רבע שעה מצצה הלכתי לדרכי. אין מה לעשות אין כוסיות ברחוב אז מתפשרים על קוקס

437
שלום,

היום בסביבות 00:30 העלאתי את ליקה (פעם ראשונה) למציצה תמורת 50 שח

חייב לציין שהיה די מאכזב , יש לה גוף רזה מאודדדד ממש עור ועצמות (קשה היה לראות מעבר למה שלבשה..)

מציצה הייתה דיי חובבנית, לא נתנה לגעת בעצמה (למרות שאמרה שתיתן..)

הקיצר, דיי מאכזב

יום טוב

438
עכשיו חזרתי מחולון. הבאי, ליקה וקאטי במשביר אחת צעירה עם סער שחור גוף יפה אבל לא הייתי בטוח שזה לא קוקס אז לא עצרתי.
הפלד שמנה שתמיד ליד המוניות ובתחנה בצעד השני של הכביש רוסיה בלונדינית לובשת שחור קצת שמנמנה אין לי מוסג מי זאות עד שפרססתי כבר לקחו אותה מאחורי המוניות בפנים מלא קוקס בחניון הגדול אין שום דבר ו יש שלוש נרקומניות מגעילות איפה שעדן תמיד עובדת

440
אני רוצה לגבות את 123osher לגביי ליקה .
זאת הייתה החוויה האחרונה והגרועה שלי שלאחריה החלטתי לעבור לאפיקים אחרים ולמרות שחולון קרובה אליי מאוד לא חזרתי אליה יותר.

הגיבוי הוא מלא .

יושבת מולכם בחורה יפה אמנם אבל עור ועצמות שמבטיחה גבעות ומקיימת גאיות
לא מתפשטת לגמריי מוצצת רק עם קונדום כי היא כל כך '' בריאה '' למרות שהיא לא נראית כך ומתחילה גם לזרז אחריי כמה דקות של ''שרות '' למרות שהיא בקושי התחילה את הערב ומדובר בלקוח שחזר
[בפעם הראשונה זה היה קצת פחות מזוויע או שפשוט מיהרתי ולא שמתי לב.

מאז למרות מספרי שקיבלתי בפורום ששייכים לבנות שהייתי מעוניין אפילו לא היה לי את הרצון לממש למעט גישושים מועטים בטלפון .

חויית הצייד הפכה טפלה וחסרת טעם .

תיזהרו מחולון אם אין להכם מספר טלפון , הרבה מזל או מידע מדוייק לגביי יום ושעה קבועה של הבחורה עדיף כל מקום אחר וזה כולל את תמ''י תל ברוך ודרום תל אביב.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”