כ שירן(שם בדוי) ואיריס החברה. - סקס אדיר

שירן(שם בדוי) ואיריס החברה.

1
תקופה לא קצרה עברתי עד שמצאתי לשמחתי משהו מרענן חדש ואיכותי בתקווה שזאת תהיה בשורה לסנונית ראשונה
שתתרחב בהמשך ותמלא את עולמנו.

יום חמישי,עשר בערב,אני שוב מסתובב במעגלים בהר ציון,ראשית אני בוחן את תחנת האוטובוס הצמודה לשדרת הגן כדי לגלות
שאין זכר לצמד הבנות המוכרות או לבנות מזדמנות אחרות,ממשיך לכיוון הטאבון ולפני הרמזורים נעצר.
בצד שמאל אני מבחין בגברת צעירה עומדת על הכביש כשתיק על כתפייה כשהיא משוחחת בפלאפון,לך תדע עכשיו אם היא עובדת,
מחפשת מונית או מדריכה את אחד ממכרייה שיבוא ויאסוף אותה.
רכבים מתחילים לעצור בקרבתה,היא מתבוננת בהם וממשיכה בשיחה,בין לבין מורידה את הפלאפון מתקרבת לחלון ואומרת דבר מה,
הנהגים ממשיכים בדרכם ואני בליבי תוהה.... האם היא בכלל עובדת!? או שהמחיר יקר ולא שווה !?
זה הרגע המתאים לעשות סיבוב פרסה ולברר את העניין,לשמחתי היא גם סיימה את השיחה כך שכל תשומת הלב תופנה אלי.
בחורה עם שיער שחור וקוקו קטן,פנים צרות מאורכות,רזה בסביבות גיל 25 בגובה 1.65 מציעה את מרכולתה תמורת 200 שקלים
ואני,שיודע שאם אני ימשיך בנסיעה היא תעלם לעד, מציע כנגד 150 במזומן.
לאחר מחשבה קצרה היא עולה ומסתקרנת למה תמיד הגברים אוהבים להוריד במחיר?, אני להגנתי מסביר שהמחיר הממוצע באיזור
הוא 100 כך ש-150 הוא סכום יפה ומכובד והיא מנגד עונה שבסכום הזה ניתן להשיג רק קוקסינלים.
בדרך למקום מבודד התעניינתי בשמה והיא ענתה שירן, הקשתי ושאלתי אם זה שמה האמיתי והיא בשתיקתה הצורמת נתנה
לי להבין שזה כמובן שם בדוי שאינו מתקרב לשמה האמיתי.
כאן המקום להסיר ספקות,לא מדובר על אותה שירן שעלייה דיווחתי בפוסט "זכיה בפייס בהר ציון" ושהיא גם אותה שירן
ש- RUSTY NAIL מחפש עד היום.

עברנו לאחור,שירן(שם בדוי) הורידה את הטייץ השחור ושלפה קונדום שהולבש במהירות עקב אי הסכמתה למציצה חשופה,
מציצותייה נחמדות אך בשום פנים ואופן לא יוצאות דופן וכשנשכבה על הגב התגלה אגן יפה ועסיסי,לא קטן וצר מידי
ולבטח לא גדול,שדייה נאים בינוניים עגולים,רק חבל שאיפשרה לי רק להסתכל עלייהם ולא לנשק ולינוק מהם.
לקח זמן עד שגמרתי,ואני במחשבה שהינה עוד מעט היא עפה עלי ומתלוננת,לשמחתי בסבלנותה המתמשכת
היא נתנה לי את הכבוד כך שאסיים ואגמור בשקט.

כשסימנו ביקשה שאוריד אותה בתחנה החדשה,בדרך סיפרה שהן עכשיו שש בנות ושהיא עובדות כבר שלוש שנים בהר ציון.
אישית לא האמנתי לה,אין מצב שהיא עובדת תקופה כל כך ארוכה ולא ניתקלתי בה.לפי מה שהבנתי ממנה בהמשך,
עבדה כנראה לרוב בבתים או מלונות ורק מידי פעם ברחוב.בכל אופן,תחושתי שרק לאחרונה היא פעילה יותר ברחוב.

כשהגענו לתחנה החדשה הורדתי את שירן (שם בדוי) ליד איריס,החברה איתה דיברה רוב הדרך,שמנמונת מלאה ופנים עגולות,
אז כבר נזכרתי שיום קודם עצרתי לידה בתחנה הישנה והיא ביקשה 200 כשלידה היו שתי בנות אחת מהן כנראה שירן(שם בדוי).

נקווה שתעמוד במילתה,
שהיא דוברת אמת,
ובהמשך יתגלו לפנינו כל השש...

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”