כ זונות רחוב ביבנה / גדרה / אשדוד - דף 4 - סקס אדיר

זונות רחוב ביבנה / גדרה / אשדוד

31
שלום לכולם,

הייתי לפני כחודש במקום בשעה מוקדמת לקראת 7 בבוקר. אני לא מצאתי אף אחת וכנראה שהגעתי מוקדם מאד...Ouch הייתי פשוט באזור..

האם מישהו יודע על אופי הפעילות במקום? שעות? בנות? מחירים? (אני יודע שרשמו כבר בשרשור אבל זה קצת ישן...)

לכל מי שרוצה לדעת איתרתי את המקום - הכי בטוח וכדאי להגיע מאזור מחלף אשדוד (מכיוון יבנה זה מסוכן מאד), נכנסים לכביש 42 לכיוון רחובות-יבנה ולאחר 1.2 ק"מ מצד ימין (מיד לפני תחילת העליה של הכביש, אחרי הברושים) יש כניסה לשביל עפר למתחם של מקורות - השביל מצד ימין של המתקן מוביל לאזור הסלון.. קריצה (להיזהר ממצלמת האבטחה של המתקן - המצלמה מביטה על החלק השמאלי של המתקן).

להלן לינק למיקום לכל מי שרוצה.

אין כמו תחת עסיסי!!!

33

שלום,

למרות שהדיווח הבא הוא לא מהאיזורים המדוברים בשירשור הזה אבל כיוון שאני לא מגיע הרבה לאיזור המדובר ולכשאני מגיע אני לא מוצא שום דבר מעניין, הייתי רוצה בכל זאת לשתף בדיווח משלי,

אז אתמול בצהריים הייתי באיזור כביש 42 (ליד יבנה) ועברתי ליד ציפי (גיפ יונדאיי שחור- יש לא מעט דיווחים עליה באתר) והחלטתי שמגיעה לי פינוק קטן- אז כמו תמיד ציפי לא אכזבה: תמורת 50 שקלים העניקה מציצה מושקעת, חשופה, עם ליקוקי ביציים וריקון של 4 ימים לפיה הרטוב,

בקיצור היה נחמד מאוד,

יום טוב.

34
היות והייתי באיזור אשדוד , החלטתי לקפוץ לקוויקי של בוקר אצל ציפי ( פעם ראשונה אצלה )
הגעתי היא יושבת ליד היונדאי השחור ולידה עוד מישהי פלוס מינוס בת גילה , שאלתי את ציפי כמה?
50 מציצה 100 זיון , העלתי אותה ב50 , לקחה אותי מאחורי המתקן ( מקורות ) ישר שמה גומי ומצצה ,
חייב להגיד שהייתה לי אכזבה ( אולי כי הגומי עבה ) אבל עושה רושם שבלעדיו יכל להיות טוב ,
אחרי 3 דקות מציצה ושמוליק לא בשיאו , שואל אם אפשר להוריד את הגומי , אומרת 100 שח , אומר אין לי ,
והיא נשכבת אחורה בפוזה על הדלת משחקת לי אותה מאוננת כמו סרט כחול , דוחק לה אצבעות + ליטופים פי טבעת ,
נתנה רק ציפורן , וגומר ביד ,

יום טוב ,

35
התלבטתי עם להעלות שרשור חדש או להקפיץ את הישן,
אבל כל השרשורים הקודמים הם בני שנתיים ויותר...

בתור צפוני, שבקושי מגיע לאיזור המרכז ובטח לא דרומה כל כך, הזדמן לי בשבוע האחרון להיות פעמיים בגדרה,
חיפשתי בפורום וברשת בכלל אם יש מצב למשהו באיזור.

הדיווח האחרון מלפני שנים על מתקן מקורות לצד כביש 42, ניסיתי.
יום רביעי שעבר סביב שעה 17:00 מגיע למקום, ההסבר מלפני שנים מדויק וברור, אבל המקום נטוש ללא נפש חיה...
סיבוב קל בשטח, כמות גדולה של מגבונים, וכסא פלסטיק בצד, נראה שפשוט פספסתי.

ביום ראשון נאלצתי שוב להיות באותו המשרד, שוב גדרה, שוב פקקים ובסופו של דבר הם חיברו את המערכת לא נכון...
אבל הפעם כבר ב14:00 אני פנוי, מגיע לאותה הנקודה, ומיד רואה בחורה מבוגרת (40+) חזה גדול יפה, מראה קצת ערסי אבל סבבה,
פותח חלון, היא שואלת "רוצה?" ואני מחליט לנסות לבדוק כמה השתנה מאז שדווח כאן...
"מציצה בלבד ויש לי רק 50!" בלי להתבלבל היא נכנסת מיד לרכב, "יש לך חזה יפה" מיד מפשילה את החזיה ומגלה חזה גדול וקעקוע בצידו, חונה בצד, היא מוציאה קונדום ומכניסה אותו לפה! אני מפשיל מכנסיים והיא מלבישה את שמוליק במעיל רק בעזרת השפתיים.
מציצה חזקה וטובה, קצת ליקוק ביצים, קצת ליטופי ביצים, אני תופס לה את הראש ומזיין לה את הפה, גומר חזק, היא ממשיכה עוד קצת אחרי הגמירה שלי, מוציאה מגבונים מניחה על המושב שלה שניים-שלושה, זורקת "תהיה בריא מותק" והולכת.
לא שאלתי שם, לא שאלתי זמנים, לא חושב שזה מעניין האמת.
כשסיימתי ראיתי בחורה נוספת בערך באותו הגיל והמבנה אך הפעם בלונדינית מגיעה מהצד השני.

פורקן מהיר ואיכותי על הדרך, כן ירבו!

36
[QUOTE=inpraise]התלבטתי עם להעלות שרשור חדש או להקפיץ את הישן,
אבל כל השרשורים הקודמים הם בני שנתיים ויותר...

בתור צפוני, שבקושי מגיע לאיזור המרכז ובטח לא דרומה כל כך, הזדמן לי בשבוע האחרון להיות פעמיים בגדרה,

חיפשתי בפורום וברשת בכלל אם יש מצב למשהו באיזור.

הדיווח האחרון מלפני שנים על מתקן מקורות לצד כביש 42, ניסיתי.

יום רביעי שעבר סביב שעה 17:00 מגיע למקום, ההסבר מלפני שנים מדויק וברור, אבל המקום נטוש ללא נפש חיה...

סיבוב קל בשטח, כמות גדולה של מגבונים, וכסא פלסטיק בצד, נראה שפשוט פספסתי.

ביום ראשון נאלצתי שוב להיות באותו המשרד, שוב גדרה, שוב פקקים ובסופו של דבר הם חיברו את המערכת לא נכון...

אבל הפעם כבר ב14:00 אני פנוי, מגיע לאותה הנקודה, ומיד רואה בחורה מבוגרת (40+) חזה גדול יפה, מראה קצת ערסי אבל סבבה,

פותח חלון, היא שואלת "רוצה?" ואני מחליט לנסות לבדוק כמה השתנה מאז שדווח כאן...

"מציצה בלבד ויש לי רק 50!" בלי להתבלבל היא נכנסת מיד לרכב, "יש לך חזה יפה" מיד מפשילה את החזיה ומגלה חזה גדול וקעקוע בצידו, חונה בצד, היא מוציאה קונדום ומכניסה אותו לפה! אני מפשיל מכנסיים והיא מלבישה את שמוליק במעיל רק בעזרת השפתיים.

מציצה חזקה וטובה, קצת ליקוק ביצים, קצת ליטופי ביצים, אני תופס לה את הראש ומזיין לה את הפה, גומר חזק, היא ממשיכה עוד קצת אחרי הגמירה שלי, מוציאה מגבונים מניחה על המושב שלה שניים-שלושה, זורקת "תהיה בריא מותק" והולכת.

לא שאלתי שם, לא שאלתי זמנים, לא חושב שזה מעניין האמת.

כשסיימתי ראיתי בחורה נוספת בערך באותו הגיל והמבנה אך הפעם בלונדינית מגיעה מהצד השני.

פורקן מהיר ואיכותי על הדרך, כן ירבו!
[/QUOTE]

זאת ציפי, הבלונדינית מוצצת יותר טוב אבל יש שמועות שהיא חולה........

37
השנייה שראית היא רוסייה, עושה ב 100 גם אנלי. אומרים שהיא עדיין שווה, למרות שאני דגמתי אותה לפני די הרבה זמן. לא זוכר את השם שלה....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”