כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 45 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

441
מה עם ניקול הבלונדה הצעירה מחולון,מישהו ראה אותה לאחרונה יש בלונדה אשר בדר"כ מסתובבת במלאכה פינת פלד איני יודע את

שמה,האם זאת ניקול אולי אני טועה,ניראת מבוגרת יותר מ 27

מרינה ההיא(מבנק הפועלים) כבר שנים שלא יצא לי לראות אותה

אנג'ל הצרפתיה/ערביה

נכון להיום,מי מן הבחורות הצעירות והשוות עדיין פעילות

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

442
כרגע לדעתי הכי שווה ופעילה זו מאיה מהחניון הגדול נמצאת כמעט כל יום לגבי השירות ראה למעלה. עדן גם צעירה ושווה נמצאת בתחילת המרכבה בתחנת אוטובוס שווה את ההשקעה רק חבל שלא מתמידה.
אלו לדעתי השתיים היחידות ששוות.משהו בחולון.

444
מציצה + גניבה
בשבועות האחרונים אני מחפש באובססיות את אלה, רוסיה מבוגרת שמנה עם חזה ענק שהיתה עובדת בבורסה ולפעמים גם בהר ציון מול הטאבון לכיוון התחנה הישנה. אני לא מצליח למצוא אותה ואם מישהו מכיר או יודע אשמח לשמוע מה קורה איתה ואם נצפתה.
בכל מקרה אני מחפש את הפייבוריט שלי, מבוגרות עם חזה גדול בכל המתחמים המוכרים בורסה, הר ציון וחולון ולא מצאתי משהו מעניין. הגיעה כבר השעה 4 בבוקר, וחולון כבר התרוקן לגמרי פתאום אני קולט במלאכה בתחנת אוטובוס שתי עובדות שיושבות שם, עד שהגעתי לשם הם כבר נעלמו, המשכתי בשיטוטים מתוך ייאוש מתגבר ופתאום ראיתי אותן שוב בפלד איזה 200 מטר מהתחנת מוניות.
אחת מהן היא מבוגרת מוכרת רזה ונמוכה, שעומדת הרבה באיזור הזה ליד המפעל צבע ולא מושכת במיוחד, אבל היתה לה חזית פוש אפ שדחפה את דדיה הבינוניים קדימה בהזמנה גלויה, השניה היתה גבוהה רזה ושטוחה אבל עם רגלים ארוכות ומשגעות במיני קצרצר, אך החזה הפצפון והגובה נתנו בי את החשש שאולי היא קוקס או משהו, וגם העובדה שאיני מצליח לגמור בלי חתיכת ציצי עסיסי בידי.
שאלתי כמה והזקנה אמרה חמישים כולל הכל, גם מציצה בלי גומי. העליתי את המבוגרת בתור ברירת מחדל אחרונה בחשש לגמור את הלילה בלי גמירה, היא התיישבה באוטו והמשיכה לשוחח ברוסית עם הגבוהה, האצתי בה לסגור את הדלת אך היא אמרה שהגבוהה חדשה ואינה יודעת לאן לנסוע עם לקוחות וגם נתנה לה גומיות בינתיים, ששמעתי שהיא חדשה כמעט העפתי את הזקנה על מנת לבצע חניכה בגבוהה אך היא הסתבר שהיא לא חדשה במקצוע אלא רק בחולון.
לבסוף נסענו לאיזה פינה חשוכה, והיא טענה שקוראים לה אלכסנדרה הדרכתי אותה להוריד את החזיה ושני הציצים הבשרניים קפצו אל ידי, לא רציתי להסתכל לה על הפרצוף אז מיד לאחר קבלת שטר החמישים הורדתי אותה למציצה בעוד ידי בוחשים בשדיה. היא התחילה למצוץ בסתמיות לא עם יותר מידי רגש ועם עזרה מאסיבית מהיד, ואמרתי לה למצוץ יותר עם הפה שאני רוצה להרגיש אותה, היא המהמה משהו אך דחפתי לה בעדינות את הראש מעט למטה כדי להבהיר את כוונתי.
לפתע הרגשתי תזוזה בכיס מכנסי הושטתי לשם את היד והרגשתי את הארנק שלי מחוץ למכנס, תפסתי אותו והעברתי אותו ליד השניה ומיששתי עם היד את ידיה ואת גופה לראות שלא נלקח משום כלום, היא נלחצה והתחילה למצוץ ולינוק כמו שבחיים לא הרגשתי הצמדתי את היד עם הארנק לדלת הרכב ועם היד השניה התחלתי ללוש את שדיה באינטנסיביות עד שקיבלה את השפריץ החם לתוך הפה. היא הושיטה לי מגבונים וניקתה את עצמה, לאחר שניקיתי את עצמי הסתכלתי על המושבים אם נפל משהו מהארנק, וכן חיטטתי בארנק לראות אם חסר משהו, ידעתי שאין לי שם כסף אבל לא רציתי שיהיה ברשותה איזשהו מסמך מזהה, כי אין בי רצון לפגוש אותה מחוץ לאיזור תעשיה חולון. היא שוב נלחצה ושאלה "מה נפל לי", אמרתי שכלום והיא שאלה אם יש בעיה, עניתי שלא לאחר שראיתי שכלום לא חסר וזרקתי אותה בפינת הרחוב נוסע לדרכי עם אחת הגמירות היותר טובות שהיו לי.

לסיכום, היה לי מזל גדול למרות שלא היה שם כסף, ותשמעו לותיקי הפורום ואל תשימו עליכם כלום מלבד 50 או מאה ש"ח. או שתשימו ארנק דמה נטול כסף ומסמכים על מנת להלחיץ את הנערה להשקיע במציצהקריצה

447
תגידו מישהו יכול להסביר לי איפה אני מוצא את מאיה הזאת או עדן?? אשמח לרחוב מדויק כי אני ממש חלש ברחובות ונוסע עם גי פי אס. אני מכיר רק האיזור עם הקוקסינלית שעומדות מצד ימין שלי אם אני עם רכב ואז אם אני ממשיך טיפה ישר מהן ופונה ימינה ש רחוב ארוך שגם שמה לפעמים עומדות... רק זה מה שאני מכיר. אשמח להכוונה))) אגב חזרתי עכשיו משם והיה ריק

448

לגבי הבחורה הסופר נקיה אומנם יש בזה יתרון היא נקיה ממחלות ,הסיכוי לחטוף ממנה משהו מאוד קטן אבל זה מוריד את כול הכיף לא נותנת לגעת פה ולא שם מזרזרת אותך כאילו מישהו מצמיד לה אקדח לראש יגיע יום והיא תכנע ותבין שככה לא יבואו לקוחות חוזרים.

לגבי נסונות גניבה אני תמיד דואג להחביא את הארנק אוו בבאגז אוו מתחת לכיסא של הנהג אוו בתא כפפות משאיר בכיס 100 שזה המחיר המקובל ועוד 50 בעודף למיקרה של תוספות כמו עוד כמה שקלים לאנאלי אוו עוד סיבוב לזונה אין מה להפסיד בנסיון גניבה של הארנק

450
[QUOTE=blacko] תגידו מישהו יכול להסביר לי איפה אני מוצא את מאיה הזאת או עדן?? אשמח לרחוב מדויק כי אני ממש חלש ברחובות ונוסע עם גי פי אס. אני מכיר רק האיזור עם הקוקסינלית שעומדות מצד ימין שלי אם אני עם רכב ואז אם אני ממשיך טיפה ישר מהן ופונה ימינה ש רחוב ארוך שגם שמה לפעמים עומדות... רק זה מה שאני מכיר. אשמח להכוונה))) אגב חזרתי עכשיו משם והיה ריק[/QUOTE] אפשר לעזור לי במיקומים רק איפה לחפש? אני מכיס לחולון ממשיך ישר מצד ימין שלי יש את הקוקס תמיד. איפה השאר עומדות ?

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”