כ דוויח חי מתחם הבורסה כמעט נפילה נוספת גלית הקוקסינ - סקס אדיר

דוויח חי מתחם הבורסה כמעט נפילה נוספת גלית הקוקסינ

1
את יום העובדה אני מסיים בשביזות יתרה אחרי 2 לילות של 6 שעות סה"כ.
מדליק חדשות מקבל הודעה עם תמונה מידידה ותיקה, בהודעה תמונה חושנית שלה.
מפה החרמנות מתחילה לעלות מתקשר לאותה ידידה והפתעתי זה היה סתם "לשגע" אותי והיא במחזור.
מה נעשה? חרמנים מתקשר לחברה החברה טוענת שעוד לא חזרה מהעבודה, מתקשר לעוד רזרבה ומתברר שגם היא בעבודה,

טוב הבנתי שחרמן אני ישאר אז לפחות לנסות להעביר את זה במתחם הבורסה,
השעה 8 וחצי יוצא לכייון המתחם עושה סיבוב אחד רואה 2 בחורות איפה דוכן פיס אחת מבוגרת ואחת צעירה עם משקפיים לא מתעניין ממשיך ימינה
בפנייה ימינה עומדת רוסייה
כוס! לשניה נעצרתי וכבר ניגשת ואומרת 100 מציצה 300 זיון, עם כל הכבוד באתי רק למציצה לפי הפנים ראיתי שיהיה חרא איתה אז המשכתי חזרתי לדוכן הפיס המובגרת לא ענייינה אותי כי אותה כבר ניסיתי בעבר,
נגשתי למשקופררית ,ניגשת בחיוך אומרת 100 הכל,אני חושב על משהו שעלה לי בראש לא קשור למחיר והיא כבר הורידה ל70
70 טוב לך? אני צוחק אומרת 50 יאאלה
שאלתי בלי קנונדום גמירה בפה? אמרה 100 עם 2 גמירות ,טוב חשבתי נפלתי על דג מפגרת ועילג ,
נכנסת לאוטו מתחילה לגעת בזין ואני עוד שניה מתפוצץ אבל מתאפק
מתחילה לספר לי שבא לקוח וזיין אותה מכל החורים ואמרה שכאב לה ושזה לא יפה
ושואלת אותי נכון זה לא יפה?
בתור אחד שלא מרבה בדיבור הנהנתי בשקט וחייכתי נכנסים לחניון מבודד שואלת אתה אוהב כוס מגולח.?
אני שוב מנסה לא לענות אבל היא מעתקשת ואני אומר כן ,
מגיעים מכבים את האוטו היא מוציאה מגבון ואמרת לי אתה רוצה לגעת לי בכוס? אמרתי כן למה לא, הוציא לי מגבון ואמרה תנגב את היידים אני רוצה להריח,ואני חושב לעצמי בואנה מזה מכון נייד נקייה כוסית מה עוד? מריחה לי את היידים הכסף מחליף יידים וישר מרימה רגליים
אני בתמימותי אמרתי לה בואי נעבור אחורה פתאום היא מתחילה להילחץ לא מאמי לאא!! דיי מאמי דיי נוגעת בזין במהירות כדי לרחמן אותי ושהשכל לא יעבוד.
אני בגסותי שולח יד לכוס בואנה מרגיש משהו לא בסדר, והיא תופסת לי את היד ומאוננת לעצמה במהירות .... נו מאמי אוהב יאאלה בוא תזין בוא תזיין כוס מגולח בוא שוב אני אומר לה בואי אחורה והיא שוב בתקיפות לא!!
הבנתי שיש פה תרגיל נגעתי שוב בכוס ולא הבנתי מה לא בסדר!!!!!!!!!!!!!!
כוס לא נשי!!!
אני שואל אותה מה זה גלית יא בת אלף את קוקסוינל?
לא!!! היא אומרת לי מה פתאום יאאלה בוא תזיין אותי אני אומר לה לא תראי לי את הכוס באור
יש היא נלחצת ולא מסכימה ואז אני מתחיל להרים את הקול והיא שוב תגע תגע לא נוגע אני אומר לה תראי לי
פה היא כבר הבינה שכבר שהזין שלי למעלה המוח לא יפול
אומרת לי קח את הכסף מאמי קח לא כועסת ויוצאת ואני קללות אחריה.....
חוזרת לאוטו מוציאה אותי מהאוטו מבקשת לכבות את האורות ומורידה את המכננסיים בוא תראה אומרת לי זה לא זין!! זה כוס אמרתי לה טוב תני לי לראות באור מתחילה שוב לגעת בזין ומתחילה לספר לי כמה אני נראה דוגמן וחתיך ובוא נזדיין כבר אני מרוב עצבים שנגעתי בזין של גבר דפקתי מכה על האווטו תופס לה את הראש ופה היא מתחילה להוריד את החיוך שלה .... נוגע בחזה והיא שוב נרתעת יא בת זונה!!!!!!!!!!!! אם את בחורה מה הפחד?
נגיעה אחרונה בזין והבן זונהההההההההההההההה הולך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מהשרשור הוקדם שלי למדתי להביא בול את הכסף או להחביא את 100 היו עליי ו100 החבאתי סליק שאפילו כלב בילוש לא ימצא,
סופר 200 בעצבים יוצא מהחנייה ורואה את גלית עם עוד אחת לידה כוסית אששששששששששש בולנדינית חזה גדול אבל אפילו לא חשבתי על זה!!
ישר נסעתי לקיוסק לשטוף יידיים
כך נראת גלית
רק שהשיער שלה פזור עם פאן

בתור לא מומחה לאיזור הר ציון מגיע לאיזור נוסע בכביש הבין עירוני שם קולט שאין כלום (לא ידעתי איפה לחפש)
עוד טלפון לידידה מהעבר והופה המזל נפל ועוד בחינם :)

פרטים על הקוקסינלית!

שם:גלית ככה לפחות הוא טוען
חזה: בוודאות קטן עם פושאפ
לא נורקומנית ככה הוא,היא ציינה בהתחלה
מחיר:בתהחלה אומרת 100 אחרי שניה ירדה ל70 ואז 50
לבסוף היה בתכנון 100 2 גמירות אחת בפה.......

בקיצור כמעט נפלתי שוב פעם ב"צייד"
בהתחלה הייתי צריך לנסוע לאיזור מנדרין וגם היה חשק עז לחזור לטניה ולעשות לה קטע על הדיווח הקודם אבל העייפות לא איפשרה,

מתבאס לאלה שנפלו בפח שלה..............
לילה טוב חברים.

3
לפי מיטב הבנתי אני לא בקיא בשם גלית אבל אתה נפלת על "הקוקס הדתי מהבורסה". "הדתיה מהבורסה". חפש בפורום. אכן קוקסינל. חדי העין מבחינים אבל אני חייב להודות שגם אני שפגשתי בה לראשונה לא הייתי בטוח

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=19460

החוק ברחוב אומר:

1. אם זה יפה מידי כנראה זה קוקסינל

2. אם זה לא מחבר העמים כנראה זה קוקסינל

במובן שיש יוצאים מן הכלל ושהזין עומד ואין אלטרנטיבות אז טועים

בהצלחה בפעם הבאה.

יוני

UMA2013-06-05 08:46:02
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

4
שלום לך,
ברוך הבא לפורום Beer
גם אם התחלת ברגל שמאל מבחינת המאורעות, אין ספק שהתחלת ברגל ימין בכל הנוגע לשיתוף החברים.
זו לא רק חלוקת המידע אלא גם הדרך- בפירוט, אריכות ומבלי לחסוך בתאורים ומילים, כולל תמונת רקע ותחושות נלוות.
כל בכבוד, תמשיך ככה אצבע למעלה, תודה.
למרות החוויות הלא מרנינות בעליל שעברת, שנינו יודעים שלמרות ועל אף זאת, יש לרחוב הרבה מה להציע ושפע חוויות מפנקות וגם מפצות, בהקשר הזה. ככל שתסתובב יותר בשטח ותצבור יותר חוויות וניסיון- כך גם יופחתו ויצומצמו הנפילות.
אם אתה לא לקוח מזדמן, המפתח בעיניי הוא שתבין שאתה לא "דוגם" אלא "צייד" ועל כן יש חשיבות רבה לכל התהליך עוד לפני שיצאת מהבית. החל מקריאת חומרים ודיווחים בפורום (למשל על גלית וטניה/ויקי כבר נכתב רבות בעבר) ועד לגלח"צ עצמי ושל הרכב, כולל חשיבה על תרחישים- למשל להגיע מוכן מבחינה כספית לכל אופציה שתחפוץ או תיתקל בה. אני מגיע עם כסף החל מאופציה דגימה של 50 ש"ח ועד ל-200 ש"ח, בנוסף לכסף עבור מלונית במידה וארצה. כמובן כסף עבור פיט סטופ. עוד יותר חשוב שתגיע מוכן גם מבחינת כסף מדויק, כך שלא תזדקק לעודף מבחורה. אני דואג תמיד להביא שטרות של 20 ו-50 וכך זה מכסה לי את כל האופציות. כמובן שמחלק את זה ברכב במקומות שונים כך שאני לא צריך להוציא שטרות מיותרים מול העלמה- אני שם במקום אחד 70 ש"ח, במקום אחר 50ש"ח ובפינה אחרת 100 ש"ח. כסף יותר גדול או למלונית אני שם בתא המטען. פעולה כזו גם לא מוציאה את העיניים לבחורה וגם מצמצם את כל הדיבורים של "תביא לי עוד קצת" או "אם תשלים ל-100 אפנק אותך במיוחד" .
עם זאת, חשוב להבין שכמה שלא "תתמקצע" נפילות ואכזבות הן חלק מהעניין.
אבל אם אתה בא מוכן, בהחלט זה מצמצם את מפחי הנפש.
טיפ קטן לסיום: כמו שאני תמיד כותב, הכל מתחיל ונגמר בשליטה. ברגע שהיא נכנסה לרכב השליטה צריכה להיות אצלך.
תשתדל לקבוע את החניון ולא לתת לה להוביל לחניון שהיא מכירה.
במו"מ תרד לפרטי פרטים מה כוללת הפגישה- עם/בלי גומי, ערומה לגמרי (מורידה חולצה ומכנס?), תנוחה וכו'...
אם אתה רוצה לעבור אחורה, תעברו ורק אז תשלם (אני נוהג גם לנסות ולשלם בסוף אבל לא כולן מסכימות).
יש עוד הרבה דברים אבל תכלס, זו לא רשימת מכולת ויש דברים שרק מצבור החוויות יחשלו ויכינו אותך.
בשורה התחתונה, המפגש ביניכם תלוי הרבה במה אתה תשדר.
אני מגיע עם תפיסה שאני לקוח VIP וזה לא משנה אם שילמתי 50 ש"ח למציצה וזיון או 200 ש"ח- מגיע לי שירות ותמורה.
בנוסף, ברחוב אני מרגיש בבית וגם נותן לה להבין שזה גם השטח שלי והוא לא זר לי.
ברגע שאתה תקרין בטחון בכל המובנים- רוב הסיכויים שכך גם יתנהל המפגש ביניכם.
שיהיה לך בהצלחה, בתקווה שהדיווח הבא שלך יהיה עם חיוך על הפנים.
בכוונה לא כתבתי "חיובי" כי גם במה שעברת יש את ההיבט החיובי של הדברים, כמובן אם תבחר ללמוד מזה.
היית בתל ברוך, היית בבורסה, עכשיו הגיע הזמן לתחנה מרכזית והר ציון, לא? קריצה

Rusty Nail2013-06-05 08:44:25
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”