כ התחנה הישנה - סקס אדיר

התחנה הישנה

1
היי,קודם כל רציתי לציין שאני חדש פה וזה הדיווח הראשון שלי.
ועכשיו רציתי לדווח על זונה בתחנה הישנה. אתמול עשיתי סיבוב באיזור התחנה בסביבות השעה 23:00 וראיתי שם ליד תחנת הלוטו מישהי עומדת ומחכה שיעצרו..אז עצרתי.שאלתי אותה לגבי המחיר וענתה 70.שאלתי מה זה כולל,אמרה לי מציצה וזיון. העליתי אותה לרכב ונסענו לאחד החניונים באיזור. ביקשתי ממנה רק מציצה עם גומי כי אני רוצה להמשיך לחיות גם אחר-כך חחחח... ושילמתי לה את הכסף. הפשלתי את המכנסיים ושלפתי את הזין שכבר די עמד החוצה,היא כמובן חייכה אמרה כמה שהוא גדול הלבישה קונדום והתחילה במלאכה, ומה אני אגיד? מציצה מדהימה. מציצה עמוקה עד הגרון עד כדי חירחור ואפילו זיון גרון עצבני והגברת לא מתלוננת ואפילו דורשת את זה חזק ועמוק לגרון.מאחר והייתי ממש חרמן גמרתי די מהר 7-8 דקות.הגברת שלפה מגבונים נתנה לי כדי שאנקה את עצמי וביקשה שאחזיר אותה לתחנה הישנה, בדרך שאלתי מה שמה? אמרה יולייה ואמרה שהיא כל יום שם בשעות הלילה.

התחנה הישנה

2
[QUOTE=robben]אני חדש פה וזה הדיווח הראשון שלי.[/QUOTE]

ברוך הבא לפורום
אני שמח שהחלטת להצטרף אלינו בצורה פעילה ולתרום את חלקך, מגיעה לך נקודת בונוס על הבחירה בתחנה הישנה הכה אהובה עליי.

חששתי לרגע שלא תציין את שם העלמה אבל עשית זאת בדקה ה-90.
בתור התחלה- יופי של דיווח, במיוחד אם משווים לליצן שגם שלח במקביל אליך דיווח ראשון לפורום.
אמנם לא תיארת אותה אבל אם זו היוליה שאני חושב עליה - מאוד רזה, בלונדינית מתולתלת - הרי שמדובר באחת הגמורות אם לא ה...

{זה בסדר, גם אני מעלה כאלה}

העלתי אותה לפני כמה שנים, הייתה בסדר אם כי מעט אגרסיבית במציצה, היה צורך לרסן ולמתן אותה. נעימה וחייכנית.
ניתן למצוא אותה לא רק בלילה אלא במשך שעות רבות של היום, לפעמים ישנה בעמידה.

שמח שנהנת, מקווה שתמשיך לפקוד את הפורום ולשתף בחוויות.

תודה.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”