יום שישי בבורסה אני פוגש בחורה עם שמלת כתפיות מחזיקה תיק ושקיות כשהיא הולכת מאה מטר לפני
הפיפ שואו. לא יודע אם עובדת ובכל זאת נעצר אומר שלום והיא משיבה שהיא ממהרת, מציע טרמפ והיא בנימוס
אומרת תודה ומסרבת. המשכתי ובסיבוב הבא כבר לא ראיתי אותה כך שהערכתי שנכנסה למקום סמוך.
יום שבת הר ציון,לאחר כמה סיבובים אני נעצר באמצע הרחוב ומתצפת על הנעשה,בצד השני של הכביש
נעצר רכב ומתוכו יוצאת בחורה בשמלת כתפיות אני מניע עושה פרסה וניגש.
רכב אחד כבר עומד לידה כך שאני עומד מאחוריו,לשמחתי הוא ממשיך והגברת פוסעת לעברי,
בתגובתה ההססנית אני מבין שכנראה היא לא עולה עם כל אחד,שואל כמה והיא במבט בוחן עונה 100,
רק אז נפל לי האסימון שזאת אותה אחת מהבורסה מאתמול ואחרי שהזכרתי לה הבנתי ממנה
שהייתה בדרך לפיפ שואו.
בדרך ליעד שקט אמרה ששמה ג'ני וישר הבנתי שמזלי האיר,הרי לא מעט סופר כאן על אותה אחת
מהממת כך שהערכתי שאזכה לחוויה ראויה לשמה.
הוסיפה ואמרה שהיא מעודכנת במה שכותבים עלייה בפורום ושהיא מכירה אישית את סגן ואלכס,
עוד תופתעו לדעת בהמשך מי חבר הפורום לו הסכימה למסור את מספר הפלאפון שלה.
בנוסף אחדש ואומר שצבע שערה של ג'ני נכון להיום סגול ושהיא בהריון (לדעתי חודש שלישי-רביעי)
עקב תאונת עבודה כהגדרתה כך שיש סיכויי שאחד מחברי הפורום הוא האב העתידי

עברנו לאחור,ג'ני הורידה את כל בגדייה והתחילה במלאכת המציצה,עבודתה מקצועית כמו נגן פילהרמונית
היודע לטפל בכלי כך שאף חלק מהכלי לא יכול היה להתלונן על קיפוח או אי תשומת לב.
שדייה הקומפקטיות נאות ופיטמותייה זקורות כונטיל אופן, בזרועותייה היא מצמידה אותך חזק אלייה
ואת האגן מזיזה כשאתה בתוכה, כך היא מעבירה אותך על דעתך כשאתה מתפלל רק לא לגמור מהר.
אין ספק...שירות ברמה גבוהה מאוד גם בביצוע וגם בסבלנות מה שכנראה יחזיר אותי אלייה.
לאחר שקיבלתי את מספר הפלאפון שלה שאלתי אם ניתן להעביר לחברי הפורום והיא סרבה,
הסכימה למסור רק לחבר פורום אחד בר מזל לאחר שהבינה שהוא מחפש אותה נואשות.
אז...
תחזיקו את הכיסא חזק כי יש לנו זוכה.
.
.
.
.
.
.
.
ברכות ס ו פ ר מ ן.