שלום חברים.
לאחרונה התחלתי לראות בכיכר המרכזית בחורה אירופאית צעירה רזה נראית סבבה שיער חום בהיר יושבת ליד גבר מזרחי (שלא כמו שאר הסרסורים שתופסים מרחק כאן הם צמודים אחד לשני)
אני מניח שיש הרבה אנשים שמעט מתביישים לשאול לשרותיה של הנערה ליד גבר מזרחי שיכול להיות שישב לידנו בבלומפילד אבל זה מה יש.
זו הפעם השניה שאני מעלה אותה.
הפעם הראשונה הייתה לא מזמן לדעתי שהייתה מאד חדשה הסכימה רק מציצה בתעריף 100. ואני שבדרכ ברחוב אוהב רק בפה זה התאים לי ולקחה אותי לחניון.
היה השיר של ריהנה - דיימונדז והיא אמרה "זה שיר יפה" והתחילה לפרשן לי אותו. אז הבנתי שיש לה קצת שכל בקופסא ואנגלית היא יודעת אבל זה לא עניין אותי ממש
המציצה אז הייתה טובה אבל די מהירה וניכר היה שהעלמה לא מספיק שירותית.
לא היה לי כח לדיבורים או לחנך אותה.
אבל אין ספק שכבר אז ראיתי את הפוטנציאל הגלום בה.
היום בערך בשעת חצות העלתי אותה שוב שהפעם היא אמרה 100 וכלום מעבר לזה. אז שאלתי מה 100? 100 למה? אז היא אמרה מציצה וזיון....
כבר נדלקה לי נורה ירוקה הבנתי שהבחורה מתחילה להסתגל ועברה את שלב החניכה.
הרחתי שהיא מבושמת קלות.
הפעם להפתעתי התלבטתי בין מציצה לזיון כי סקרן אותי מה יש לה להציע בתחום המנוע אבל הייתי אחרי לא מעט פעילות היום ולפתע היא אמרה קדימה? אחורה? או בחוץ?
לרגע נדלקתי והחלטתי שאני הולך לדפוק לה את הפה שאני עומד מחוץ לרכב. תנוחה ממש טובה לעשות עם בחורה עובדת - פול כוח ופול שליטה.
לא הרבה מסכימות למצוץ בלי גומי בעמידה ככה. היה נהדר.
גם הורידה חלק עליון וחשפה ציצים בינוניים נאים.
גמרתי לה בפה. טלפון היא לא רוצה לתת "אני עובדת רק פה"
בקיצור אין ספק שחל שיפור מהותי.
אם לא הייתי אחרי יום ארוך הייתי טובל את הקנה.
שווה בדיקה
תהנו
יוני
אולה בורסה - יושבת ביכר המרכזית צמוד לגבר מזרחי
2תודה על הדיווח. מזמן לא יצא לי לצאת למסע צייד אבל בסיבוב הבא אחפש אותה.
היתרון הגדול במציצה זה שזה סותם להן את הפה ואין חפירות.
היתרון הגדול במציצה זה שזה סותם להן את הפה ואין חפירות.
3WIZARD,
תודה על ההשקעה בדיווח המרענן.
אודה לך אם תרחיב לגבי אותה בחורה ( תיאור מראה,הערכת גיל וכ"ו )
תודה
4ערב טוב.
מדובר בבחורה אירופאית צעירה שיער חום בהיר שטני ארוך, בהירה, חלקה, רזה, גובה ממוצע כ165 170. טוסיק מזמין. אופציה מעניינת
מדובר בבחורה אירופאית צעירה שיער חום בהיר שטני ארוך, בהירה, חלקה, רזה, גובה ממוצע כ165 170. טוסיק מזמין. אופציה מעניינת
מה שאתה נותן זה מה שתקבל