כ באת לזונה?-משפחתך תדע - סקס אדיר

באת לזונה?-משפחתך תדע

1
אל תיבהלו מהכותרת.
זאת ההודעה שמרוססת על כל האיזורים המעניינים בהר ציון.
בחניון החשוך מתחת לרחוב ובפניה ימינה אחרי הכספומט....
"באת לזונה- רכבך צולם"...
לא יודע מי אחראי לכך. נראה לי שבעלי העסקים שם מאסו באיסוף קונדומים כל בוקר והציבו מצלמות.(לא ראיתי מצלמות-ולא חיפשתי יותר מידי....)
מה שבטוח לפי תנועת הרכבים באיזור...כדאי שלמתקשר תהיה חבילת שיחות לא מוגבלת....
למישהו יש מושג האם באמת יש שם מצלמות?.(בטוח מישהו מהפורום עובד ברחובות שם במשך היום....).
אשמח לפרטים נוספים למי שיש.....
"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

באת לזונה?-משפחתך תדע

2
לפני חצי שנה בערך, עצרתי בפינה של ארלנגר וסלומון דברתי עם מישהי שם לבסוף היא לא עלתה , והמשכתי לחפש בכיון הר ציון ואז עוצר אותי מישהו ואומר לי: צלמנו אותך ועוד תשמע מאתנו . בינתים במשך החצי שנה לא שמעתי ממנו שום דבר

באת לזונה?-משפחתך תדע

4
עשיתי סיבוב וגם אני ראיתי את זה,
בא נגיד שאם הם מפרסמים פרטים מזהים, אז זה כבר צנעת הפרט, ואף אחד לא יתעסק עם זה כי הוא יקבל תביעה אחו שרמוטה,
זה סתם בשביל להפחיד פחדנים,

שם לב שבכל כתבה שעושים בתחום הזה, ומראים מכוניות אז מטשטשים מספרים ופרטים מזהים, כנ"ל לגבי פנים של הזונות והלקוחות,

באת לזונה?-משפחתך תדע

9
האמת היא שאם תופסים איזה שמוק כזה עם מצלמה שעומד ומצלם מאחורי הכספומטים ,

אני בטוח שכל הקוקס שם והאנשים שנוסעים שם אחד אחרי השני כמו רכבת , פשוט יעשו בו לינץ'

אני בטוח שבין האנשים הנורמטיביים יחסית שמסתובבים שם, ולפי מה שאני רואה פה בפורום יש פה אנשים איכותיים שבסך הכל מחפשים קצת לכייף לגוון תקראו לזה איך שאתם רוצים,אבל יש שם גם אנשים שלא דופקים חשבון (סוחרים למינהם, וכו') ואין להם יותר מידי מה להפסיד,

זנות היתה עוד מימי המקרא, יהודה נתן בראש לתמר כלתו, ואח"כ שיחק אותה מתחסד וצדיק ואמר שישרפו אותה, זונות היו ויהיו תמיד,
שום חוק ושום שרמוטה בשם גלאון, (שכשאני רואה אותה יורד לי האון ) לא יגרמו להפסקת התופעה,

ותיקק2013-08-16 22:09:45
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”