כ אזהרה - ניסיון לשוד באשקלון - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה - ניסיון לשוד באשקלון

11
כל הכבוד לבחורה,זה סימן נוסף שאסור לזלזל בהן.בדרום הפרוע של תל-אביב יש בעיית כושים ובדרום הארץ יש בעיית בדווים.חבל שתלונה במשטרה היא בעייתית,כי המקרה די חמור.מקרי שוד ואונס של זונות מתרחשים ע"י כושים ולא מדווחים.לפני כשנתיים סיפרה לי זונה בשם יוליה, שהותקפה,נשדדה ונאנסה ע"י 5 סודנים שגם שברו לה שתי שיניים. על זה לא מדווחים,אבל על רופא שנגע בשדיים של מנותחת בהרדמה מלאה עושים אייטם של 10 דקות,כולל תיאורים קוראי לב של הטראומה שממנה סובלת המותקפת.[ שכמובן יודעת על זה רק כי מישהו סיפר לה ].

12
אין בחורה עובדת שלא חווה נסיונות שודים ואונס זה חלק משגרת החיים שלה לפעמים אתה והמזל שלך אם נפלת ביום כזה שבאים לשדוד אותה יכול גם להיות שאלה היו סוחרי הסמים שהיא חייבת להם כסף בכול אופן תנסו לא להיכנס ללחץ אם צריך קפוץ ערום למושב הנהג לחץ על הגז ותסתלק מהאזור

14
דווח נוסף לא נעים .
ביקרתי באשקלון והייתי מאד סקרן לגבי כל הדיווחים שם , צילומים וכו' עם הבנות ,
חיפשתי את המגרש טניס עד שמצאתי חיכיתי שם ולא הופיע כלום , (נראה שזה אזור עם תנועה זורמת והרבה רכבים ) , נסעתי לכיוון הבית קברות , ראיתי הרבה רכבים חוזרים משם , לתומי חשבתי שמצאתי אותן , אבל כשהגעתי לבית קברות ראיתי הרבה רכבים בחניה כנראה הלוויה או משהו .
חזרתי לגשש באזור הכיכר מול המגרש , לא מזהה כלום , החלטתי להמשיך בכיכר ישר לכיוון הבריכה ( קראתי פעם שהיה משהו שם ),רואה בתחנה ממול בחורה הולכת אני מאט עוצר ככה ליד , ללא כל התראה היא עולה לי לרכב ( חדש לי בבחורות עובדות ) היא אומרת 100 הכל , שאלתי אם מורידה הכל אמרה שכן בטח , טוב אמרתי בסדר נשמע סביר ונסענו קצת קדימה כיוונה אותי לקחת ימינה כזה לכביש עפר להתקדם קצת ולעצור ליד קיר ( לא הרגשתי שיש דיסקרטיות ) , היא מקשקשת קצת ומראה שהיא בחורה נחמדה אומרת בדרך שנשאר לה קונדום אחרון אז תעשה אותי ואומרת שזה מוזר ואני אמור לעשות אותה ושכחה לקנות עוד שואלת האם יש לי,ושתקנה אחרי זה 3 ב 10 ( טוב ...בתמימות חושב שזה שיחת שחרור לחץ משהו).
טוב אם היא מרגישה בנוח במקום הזה ( בטח היא יותר מנוסה ממני באזור ) , מציעה שהיא תעמוד מבחוץ ואני אהיה מאחורה ( נשמע לי מוזר מבחורה עובדת שמבקשת להזדיין מחוץ לאוטו) חשדתי שהיא רוצה לברוח או משהו אחרי שתקח הכסף , אז ביקשתי בנחמדות מאחורה שתהיה קרובה אליי והסכימה .
חזרנו אחורה התחלתי להריח אותה ( ריח של סיגריות לא כלכך מושך טוב רחוב ...)מבקשת לנעול את כל הדלתות ( שוב נותנת תחושה של אכפתיות וקראתי פעם כאן על דיווח שפגעו למישהו ברכב והם ברחו ביחד משם ).
מנשק לה קשת בצוואר, אומרת שקודם הכסף פעם שניה אפשר אחרי מוציא 100 מהארנק נותן לה ושם אותו מקדימה, שלא יפריע במכנס, מבקשת להאיר , שאלתי אם היא רוצה שאשאיר אור דלוק , השיבה איך שבא לי אז כביתי .
מתחילה להתפשט אומרת שתתחיל למצוץ עם הקונדום , אמרתי נתחיל בלי ( מתחילה להישמע קצת לחוצה בזמן איכשהו )הסכימה, הורדתי מכנס קצת מתחילה לתת מציציה מקצוענית ועמוקה , מהנה יאמר לזכותה יודעת לשאוב .
טוב אחרי כמה דקות היא מלבישה קונדום ואומרת לי הוא גדול אני ארכב מעליך , (בחורה עובדת ובאוטו ורוצה לרכב ? טוב אמרתי בסדר ומריח לא טוב אבל מנסה להנות) מוריד את המכנס והחולצה שיהיה יותר נוח , אומרת כמחמאה שיש לי גדול וקשה לה קצת אומר לה להסתובב על ארבע, מנסה לפמפם אותה קצת מתקשה בגלל המיקום ולא נתנה כזאת תנוחה טוב מסתובבת לצד השני איפה שהמכנס שלי ותוך כדי אני שומע צליל של המפתחות שלי במכנס ( שואל את עצמי מה לה ולמכנס ומנסה לשכנע את עצמי שזה בגלל הצפיפות אבל הבנתי מאוחר חיפשה שם כסף ).
טוב מבקשת תוך כדי בעדינות ושלא אכאיב לה בגלל הגודל שיש לי ( ואין לי כזה ענק )
היא מסתובבת שוב ( מראה כאילו אוהבת להחליף תנוחות כזאת ולתת לי להנות ) ואז נכנסת בין שתי הכיסאות מתעסקת קצת עם אור הרכב ( לא מבין למה אם אני מאחורה מה היא צריכה אור , אבל אחרי זה הבנתי מאוחר שחיפשה את הארנק ולקחה את הכסף מתוכו).
ותוך כדי השמיעה קולות כן תזיין וכו.. ( כדי להסתיר רעש כנראה).
עכשיו היא מציעה שנצא החוצה ואחדור אליה כשיא בפנים ( עוד נורה צצה לי היא רצתה בפנים עם דלתות נעולות מה פתאום עכשיו בחוץ , טוב הזין עומד משרה אווירה חברותית זרמתי "אבל אני מבין מאוחר שזה רמז לחבורה שלה " ) .
יוצאים טוב לא נעים ערומים בחוץ אני מגלה שהג'ינס שלה מקופל יפה מקדימה ( מתי הספיקה לעזאזל ! איזה בחורה מסודרת! ממתי בחורה כך מתנהגת באוטו ומזיז אותם למושב הנהג שיהיה נוח ).
טוב אני מתחיל דקה או שתיים והיא מעירה את תשומת לבי שיש אנשים " חבורה " שם ממולנו ומתחילה לקלל איך הם מפריעים ואומרת לי מהר להתלבש ולזוז שלא יראו יזהו אותנו מבקשת ...
אני מתלבש מהר מאוד מכנס וחולצה והיא אומרת מהר תזוז הם באו או לא תזוז תסתובב ( מנסה להראות שהיא לחוצה , אבל אני קולט שהיא לא כלכך ) ומקללת איך שהם מפריעים לנו ולמה באו עכשיו , מציעה לי ללכת אליה הביתה להמשיך ושהיא אהבה את הזין שלי , אני מתפלא קצת , אומר לה טוב רק תדריכי אותי לאיפה ..
מספרת לי על הדרך שאמא שלה עובדת היום לילה ויש הזדמנות , ולא להתקשר אליה כשאמא שלה בבית , שאלתי איך אתקשר ואין לי את המספר שלך , בנחמדות מתחמקת ואמרת לי שנסיים הכל אביא לך אל תדאג , ואומרת שאסע מהר כי היא רטובה ולא רוצה להתייבש ( לא הרגשתי שהיא רטובה מה מקשקשת אבל מנסה להאמין ), מדברת כל הזמן שהיא אהבה איתי ורוצה שלא אגמור מהר ושהיא רוצה לגמור פעמיים לפני שאני גומר כי היא כבר גמרה פעם אחת ( שואל את עצמי : מתי לא הרגשתי ! ) שאלתי לשמה אמרה זיוה , אמרתי מה ? ענתה עוד פעם זהבה אבל להיזהר לא אוהבת השם הזה ולקרוא לה רק זיוה ( זכור לי שמישהו דווח על בחורה כזאת מנסה לזכור לטוב או לרע ולא מצליח להיזכר ) .
כיוונה אותי למקום מסוים וכל הזמן הסיחה את דעתי בצורה שיטתית , טוב אם היא נמשכת אליי נסיתי לאחוז בידה ( היה עם לק אדום ) היא לא מראה משיכה ( שוב אני מנסה להבין מה מסריח פה .. יש ריח מאד מסריח לי ) מציע לה לשתות בלו שהיה לי , מסרבת , מים מסרבת ,היא אומרת שיש להם שתיה בבית תמזוג לנו קצת ,אמרתי לה שאני לא כלכך אוהב לשתות ואז אומרת שגם היא לא וזה לאמא שלה והחבר ( ?! כרגע הצעת מה את לא אוהבת לך תבין את הנשים!! ) הגענו למקום אמרה לי לעצור מול מדרגות ( לעצור מול מדרגות ? משהו לא מסתדר לי מה יגידו השכנים אם מישהו יחנה להם בכניסה ) חניתי בחניה ליד , היא אמרה בזריזות שהיא תרד לבדוק הכל טוב עם השכנים והדירה שלה שם הצביעה היכן שהוא , אמרה אני חוזרת מצביעה לך ואתה בא תסגור את הרכב בינתיים וירדה בזריזות מבלי שהצלחתי להגיב.
הגיעה למדרגות מעבר ואיך שהגיעה לשם ראיתי שהתחילה לרוץ . טוב הייתי מאד לחוץ לסדר קצת את הבגדים כי לא הספקתי ללבוש את הנעלים וללבוש טוב בזמן " הבריחה מהחברה שהפריעו לנו" .
התלבשתי טוב אני מבין שיש פה משהו מסריח בבריחה שלה , מנסה למצוא רמז למה כל המשחק הזה בעודי באוטו ( כמה שניות לאחר בריחתה ) מסתכל על המדרגות קולט מישהו בנוסח של החברה ש " הפריעו לנו " עם כלב ( נראה לי בולדג ) יורד במדרגות ( נותן תחושה נראה אותך גבר תתקרב לפה ) טוב לא הלכתי לשם אני לא כלכך חבר לכלבים , הוא יורד במדרגות הולך שני צעדים לא מתרחק מסתובב וחוזר ( מחזק את התחושה שהוא גם אחד מהחברה שבאו לאזור הרכב ).
טוב אני מחליט לבדוק את הארנק מגלה שהוא ריק מכל הכסף שהיה לי שם , מזל שהוצאתי לפני שבאתי והשארתי קצת כסף ( אולי אצלם אותה ואולי יהיה כמה בנות שם ) אז הנזק לא כזה גדול .

המסקנות שלי :חזרתי לשטח כמה פעמים להבין מאיפה צצו-ואיך זה הגיע לשם .
הבחורה עובדת עם כנופיית בחורים שחורים ( ראיתי שכולם היו באותו צבע גוף ) כשהם התקרבו לאיזור הרכב איפה שעמדנו - היה איזה מרווח זמן התבלבנו המון שהם צצו ( והיא ראתה אותם שכל הראש שלה ברכב מאד מוזר ) הם כאלה נעצרו ולא התקרבו מהר ( ואאלה אם הייתי תופס זוג כזה עם החברה שלי הייתי רץ לעברו אולי יצא מזה משהוhttp://www.sexadir8.com/forum/smileys/smiley36.gif .. לא מחכה שהם יתלבשו ויברחו .)
הם עברו לידנו כאילו כלום והמשיכו לדרכם בלי להסתכל כלכך אפילו ( יודעים מה יש שם מראש ) .

כשהגענו לשם אותו בחור עם הכלב נראה באותו גיל של האנשים שצצו מה שמחזק את העובדה שהוא מאותה כנופיה כנראה שומרים עליה ומתחלקים בכסף .

כשחזרתי לאזור להבין את המעברים ואיפה הכנופיה הזאת ,הכנתי שהכביש הזה הוא מעבר מהכביש הראשי לחניית הבריכה (מאד מוזר שבחורה עובדת תקח אותי למקום כזה חשוף).אני בינתיים לא אעלה תמונות לכאן לכנופיה הזאת ( יש לי תמונות )
אבל אם תתעקשו אעלה תמונה / אשלח בפרטית את תמונת הצעירים ( היא לא כלכך ברורה).
לא מפריע לי שהם גנבים , אבל מפריע ההתנהלות שלהם , אתה נחמד לבחורה עובדת והיא מוכיחה לך שהיא זונה ולא שווה גרוש ורעה במידות מאד גבוהות.

נראה לי שהם עברו היא נתנה להם רמז שהכסף בידה ושלא ידפקו לי באוטו ( לא התקרבו אלינו בכלל טוב אם כמה זוזים חסכו את התעלול הזה אז יצאתי בזול) לא סתם לא שברו לך חלונות , הם לא יפגעו במקור הכסף שלהם .

אני ממליץ לכולם , אם מעלים בחורה קודם תבדקו את השטח תמצאו את המקום המתאים לכם ואל תתנו לבחורה לנווט אותכם , את הכסף תכינו מראש ואל תשימו את הארנק או כל חפץ אחר עליכם או במקום של הישג יד .

והזהרו באשקלון מהכנופיה הזאת שעלולה לפגוע בכם בכל רגע, אל תעצרו במקום נגיש ויש בו אנשים אלה תתרחקו קצת לאן שאתם רוצים ממקום איסוף הגברת .

התאור של הבחורה :
יש לה פנים חמודות עיניים כהות ( נראה לי בצבע שחור ) שיער בצבע שחור ,אמרה שהיא בת 27 נראת 32+, הגוף בהיר , החזה לא גדול קטן כזה עם פטמות גדולות , חלקה בגוף ולמטה , הבטן שלה מוזרה , כזאת נפוחה כמו אשה בהיריון (אבל לא נראה לי שהיא בהיריון ) כל הזמן מחמיאה על גודל הזין ונותנת אווירה נוחה , נראתה ליד התחנה מול הכניסה לבריכה כאילו אבודה , חולצה אפורה ומכנס ג'ינס כחול ומתחתיו חוטיני וחזייה , לא הייתי בטוח שעובדת עצרתי אחרי כמה מטרים , באה ועלתה מיד לרכב והתחילה בפירוט.
henosh
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”