כ מוניק חזרה לשטח - סקס אדיר

מוניק חזרה לשטח

1

אתמול בצהריים התפנו לי כמה שעות והחלטתי לעשות סיבוב בתל ברוך,במגרש החניה אותן בנות תחת השמשיות,אורית לא על האבן הגדולה ,נסיעה קצרה דרומה ובירידה החדה ממגרש החניה דמות רזה עומדת,מתקרב, ופנים על הפנים נראית גם משתמשת כבדה,רזה עם חזה קטן והחלטתי להמשיך בסיבוב.במבט בנסיעה על הכביש מתגלה השמשיה של שלומית בעצים וממשיך בסיבוב,אין חדש וחותך למכללות.

סיבוב ראשון יבש,בסבוב השני מתגלה בחורה ליד תחנת האוטובוס חצי מוסתרת,מאיט ומישיר מבט והיא עם כובע מצחיה לא בכוון וכנראה לא בעינין,התיאשתי והחלטתי על סיבוב אחרון לפני נטישה.

לפתע קרוב לרמזור רואה בחורה לא קטנה החלפת מבט והיא בעינין,עושה סיבוב והיא ניגשת לאוטו 100 מ+ז,פנים יפות מאד מאופרת בעדינות ,אומר לה לעלות והיא פתאום אומרת לי שאני מוכר לה ומגלה שהיא עבדה לפני כמה שנים שם אז הייתה עמוק בסמים והייתה רזה,כבר גמולה כשנה שמנה המון ורזתה קצת,זה היום השני שחזרה לעסק ומתכננת להרזות עוד.

לא ידעה בדיוק לאן להכנס ,ניסינו מקומות מהעבר והיה חסום או אי אפשר להכנס בסוף נסענו לכוון הבסיס ושם נכנסנו לשטח,לא כל כך מומלץ לבעלי רכב פרטי אפשר לשקוע מהר,תפסנו פינה והיא התחילה במציצה חבל'ז ,משחקת עם הלשון תוך כדי,גרון עמוק ועבדה טוב ,זיון קצר ועוד פעם מציצה עד למילוי החליפה.

בסך הכל נחמדה מאד ושרותית.
jogdol
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”