חברים הפתעה בפת
1אתמול בלילה יושב מול המחשב קצת אתרי פורנו ..הוופלה נעמד החלטתי להניע את הרכב ולסוע להרטיב את הוופלה....הגעתי לקרית אריה בפ"ת אחרי כמה סיבובים מתייאש ורוצה לחזור אבל הןןפלה השתלט על השכל ושכנע לעוד סיבוב..פשוט שיחק לו המזל..אני נוסע על רחוב גיסין ועל הפינה עומדת לה רוסייה קצת מבוגרת להערכתי 50 בחצאית עור וחולצה חשופה אני עוצר ושואל אותה כמה?היא עונה לי במבטא רוסי כבד יש מבצע 1+1 וצוחקת..אני אומר לה ספרי לי על המבצע והיא עונה לי מציצה וזיון ב100 האמת לא הכי התלהבתי ממנה.. אז אמרתי לי יש לי רק 50..היא עונה לי רק מציצה..הכנסתי אותה לרכב..והיא התחילה בעבודה מציצה מקונדמת ואז אני שואל אותה אם אפשר בלי..היא מסתכלת עליי ומחייכת ובלי לענות מפשיטה את החליפה וממשיכה חמציצה חשופה...תשמעו חברה היא נתנה ממש את כל הנשמה מציצה ממש רטובה ולוחצת...פתאום היא עוצרת ואומרת לי בא לך זיון..ואז אני עונה לה יש לי רק 50 היא אומרת לי לא נורא מותק היום בקושי עבודה 2 לקוחות ואתה האחרון כי אני רוצה לסיים וממש בא לי להינות והכלי שלך בדיוק מה שאני אוהבת..אני לשמחתי נותן אישור ועוברים למושב האחורי של הג'יפ..חברים זה עוד לא הסוף..זיינתי אותה במסיונירית..פתאום היא מכניסה יד לתיק ומוציאה וזלין ואומרת לי אני רוצה אותו בתחת..היא שימנה לי את הוופלה כמו שצריך ואחרי דקה שאני תוקע אותה בתחת הבאתי שפריץ של החיים שלי..היא ביקשה ממני להישאר עוד קצת לסיגריה..וז הורדתי אותה..בקיצור חברים כל הסיפור הזה והזיון מהסרטים עלה לי 50ש"ח בלבד ןהכל גם בזכות הוופלה שלי שיתעקש לעוד סיבוב