כ ז'ני - דף 54 - סקס אדיר

ז'ני

531
[QUOTE=קרומבה]וזה הולך ונהיה רע מרגע לרגע...[/QUOTE]

קרומב תהיה חזק אנחנו רק בתחילת העליה... השיא עוד הרבה לפנינו.

ג'ני רק מתחממת...

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

535
השבוע ביקרתי אצלך ג'ני לגבי כול הדברים שנאמרים פה לטוב ולרע לג'ני יש אופי שלא מתאים לכול אחד.
בביקור שלי הורגש שהיא מנסה לעשות הכול על מנת לרצות, יכול להיות שזה מזל שתפסתי אותה ביום טוב אוו שפשוט כמיה מי יודע, ומורגש שהריון שלה מפריע לעשות המון דברים ובכול זאת הורגש מאמץ מצידה לגרום לך להיות מאושר.
לאחר האקט עצמו דיברו ג'ני אומרת שלמרות הריון המתקדם היא לא עוצרת זה אומר שמישהו עלול לזכות במפעל הפייס(ירידת מיים באמצע פינוק).

ז'ני

536
[QUOTE=הפרופסור]

אוסקר היקר...  אם אתה לא רואה את הבעיה,אז גם אתה בבעיה עצוב
א. הבקשה של ג'ני שיפתחו עליה פוסט של נערת ליווי/מקבלת בדירה  בפוסט המרכזי.
ב. ג'ני מצדיקה את חרמני שפתח שלושה יוזרים.
שב"ש
ולגבי המחיר אני הייתי עם ג'ני פעמיים בדירה פרטית ושילמתי 400 שקל.לא הסתכלתי על שעון אבל אני מעריך שהייתי 40 דקות איתה.

[/QUOTE]

לאור (או לחושך) דברי ההבל האחרונים של ג'ני חוזר בי ממה שכתבתי,
הפרופסור צדק לאורך כל הדרך.
על ההנהלה לשקול לשים את הגברת תחת פיקוח.
בגמילה

ז'ני

537
רשמתי את זה בשביל שתפסיקו אתם עושים מעצמכם פה צחוק אני אבקר באתר הזה כמה שבא לי אקרא כמה שאני רוצה ועל מי שאני רוצה ואן בא לי לכתוב פה משהו אני אכתוב ואני לא צריכה לשאול כאן אף אחד עם פיקוח או בלי פיקוח גם לאקסטקון נותנים לכתוב מה שהוא רוצה למרות שהוא xex בפיקוח של הנהלה רדו ממני עזבוהאותי בשקט
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

538
ז׳ני חבל....
התחלת פה בתור בחורה נעימה, מתוקה, מקסימה, חמימה ,
ותראי לאן הגעת.
האמת שאף פעם לא הייתי עם זונת רחוב אבל תחילת השרשור הזה גרם לי מאוד לרצות לבוא אלייך ( אלמלא ההריון הייתי בא מזמן , פשוט לי הריון מוריד)
אבל כשהגעת למקום הזה אני בטוח לא אבוא, ואני בטוח שיש עוד רבים כמוני.
שלמה המלך אמר:״גם אהוויל מחריש, כחכם יחשב״
לא סתם הוא היה החכם באדם.
תחשבי על זה מתוקה... חבל ... את הורסת לעצמך.

ז'ני

539
[QUOTE=Stripper Janet]רשמתי את זה בשביל שתפסיקו אתם עושים מעצמכם פה צחוק אני אבקר באתר הזה כמה שבא לי אקרא כמה שאני רוצה ועל מי שאני רוצה ואן בא לי לכתוב פה משהו אני אכתוב ואני לא צריכה לשאול כאן אף אחד עם פיקוח או בלי פיקוח גם לאקסטקון נותנים לכתוב מה שהוא רוצה למרות שהוא xex בפיקוח של הנהלה רדו ממני עזבוהאותי בשקט [/QUOTE]

לפחות נחשף הפרצוף האמיתי והוא לא יפה במיוחד!!

mommik2013-10-28 08:56:08
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

540
מומיק איציק וכל המקינטים שלום.!! אני רוצה שתדעו כמה דברים קודם כל ז׳ני בהריון !!! ולכל בחורה הריונית יש הפרשות הרמונליות מין הסתם.. על אף שאצל ז׳ני זה היה במידה מועטת וכמעט אפסית ללא שום ריח רע!! עכשיו שימו לב איזה צרוף מקרים עבר עליה!! היא הותקפה פיזית!!! אתם קולטים??!! ומיד אחר כך החל מחול השדים סביבה!!! על העניין על פטריות וכו.... אני חושב שזה הזוי לפרסם את זה בפומבי ודי מעליב!!! תפנו לה באופן אישי ותגידו לה!!! ז׳ני לקחה את זה קשה מאוד ולכן היא הגיבה אין שהגיבה. וערב זה ספגה עונש תחת פיקוח.דבר שני אני באמת חושב שלא כל דבר ההנהלה. רואה לפרסם ככה בפומבי עלילות דם על העלמה!!! ובאמת לשקול ולאמת את הדברים קודם לכן!! ז׳ני בקרוב מאוד צריכ ללכת אז חברה קצת ריקספט!!!! יום טוב לכולם!!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”