כ ז'ני - דף 55 - סקס אדיר

ז'ני

542
[QUOTE=איציק תל אביב 29]אני לא אמרתי דבר וחצי דבר על עניין האסטטיקה משום שלא הייתי איתה מעולם.

רק אמרתי שעדיף לה לא להגיב

סייג לחכמה שתיקה[/QUOTE]

עדיף? אולי כן ואולי לא.
שים את עצמך במקומה, היית מצליח להתפאק ולא להגיב אחרי התיאורים האלה? קשה לי להאמין.
עכשיו, אופן התגובה, זה כבר סיפור אחר.

ז'ני

543
[QUOTE=H r m a n y]מומיק איציק וכל המקינטים שלום.!! אני רוצה שתדעו כמה דברים קודם כל ז׳ני בהריון !!! ולכל בחורה הריונית יש הפרשות הרמונליות מין הסתם.. על אף שאצל ז׳ני זה היה במידה מועטת וכמעט אפסית ללא שום ריח רע!! עכשיו שימו לב איזה צרוף מקרים עבר עליה!! היא הותקפה פיזית!!! אתם קולטים??!! ומיד אחר כך החל מחול השדים סביבה!!! על העניין על פטריות וכו.... אני חושב שזה הזוי לפרסם את זה בפומבי ודי מעליב!!! תפנו לה באופן אישי ותגידו לה!!! ז׳ני לקחה את זה קשה מאוד ולכן היא הגיבה אין שהגיבה. וערב זה ספגה עונש תחת פיקוח.דבר שני אני באמת חושב שלא כל דבר ההנהלה. רואה לפרסם ככה בפומבי עלילות דם על העלמה!!! ובאמת לשקול ולאמת את הדברים קודם לכן!! ז׳ני בקרוב מאוד צריכ ללכת אז חברה קצת ריקספט!!!! יום טוב לכולם!![/QUOTE]

חרמני,

לא הייתי רוצה שתהיה סנגור שצריך להגן עלי, קרא מה שכתבתי שוב ואולי תבין את מה שכתבתי, אני בטוח שלא תרצה להיות במקומי במצב כזה!!!

ואני משוכנע שהיא הוכנסה לפיקוח מסיבות מאד מוצדקות - ניבול פה והתבטאויות שמקומם לא בפורום, לא זה ולא שום פורום אחר!!!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

544
[QUOTE=Stripper Janet]רשמתי את זה בשביל שתפסיקו אתם עושים מעצמכם פה צחוק אני אבקר באתר הזה כמה שבא לי אקרא כמה שאני רוצה ועל מי שאני רוצה ואן בא לי לכתוב פה משהו אני אכתוב ואני לא צריכה לשאול כאן אף אחד עם פיקוח או בלי פיקוח גם לאקסטקון נותנים לכתוב מה שהוא רוצה למרות שהוא xex בפיקוח של הנהלה רדו ממני עזבוהאותי בשקט [/QUOTE]

זכותך לקרוא פה הכל, לבקר פה ולחשוב מה שאת רוצה. לגבי כתיבה את צריכה לקבל אישור מההנהלה.

את לא מצליחה לקלוט שאת לא אחד מהחבר'ה פה. את כמו הבוס שבא למסיבה של העובדים וחושב שהוא יכול לצחוק על כולם.

ז'ני

545
אוייש זה נורא ... אתה מנסה לומר לי שאני הבוס ואתם העובדים ? באמת חשוב לך שאני אהיה פה הבוס ?
תראה גם ככה וגם ככה התגובות שלי עברו תחת פיקוח אני גם אדם שרוצה להתבטאות ולהוט לכך כמוכם ולא שינה לי באיזה עמדה הייתי נמצאת ... מה הייתם מוכנים לעשות במקומי אם אתם הייתם נשים הורמונליות וקצת כועסות ... כנראה שלא פירשתי מספיק נכון את מה שאתם אומרים,
לכל אלא שבחרו לא להיפגש איתי בסופו של דבר אוליי אפילו זה יהיה טוב בשבילי ובשבילך חכה עד שהסערה של ההריון תחלוף אלא אם כן לא איכפת לך לקבל אותי תוססת ,
פשוט אני מעדיפה אחריי ההריון כשאחזור להיות אדיבה ושלווה

Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

546
אין לי מושג על מה את צריכה להתנצל???

בפעמיים שהייתי איתך היית נפלאה Heart
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

548
[QUOTE=Stripper Janet]אוייש זה נורא ... אתה מנסה לומר לי שאני הבוס ואתם העובדים ? באמת חשוב לך שאני אהיה פה הבוס ?
תראה גם ככה וגם ככה התגובות שלי עברו תחת פיקוח אני גם אדם שרוצה להתבטאות ולהוט לכך כמוכם ולא שינה לי באיזה עמדה הייתי נמצאת ... מה הייתם מוכנים לעשות במקומי אם אתם הייתם נשים הורמונליות וקצת כועסות ... כנראה שלא פירשתי מספיק נכון את מה שאתם אומרים,
לכל אלא שבחרו לא להיפגש איתי בסופו של דבר אוליי אפילו זה יהיה טוב בשבילי ובשבילך חכה עד שהסערה של ההריון תחלוף אלא אם כן לא איכפת לך לקבל אותי תוססת ,
פשוט אני מעדיפה אחריי ההריון כשאחזור להיות אדיבה ושלווה

[/QUOTE]

ז'ני, מה שאני מנסה להסביר זה שלמרות שכשההורמונים שלך הולכים לישון את אדם מאוד נחמד (ממה שמצטייר כאן. לא פגשתי אותך מעולם) עדיין ירידה שלך על חבר כאן תיתפס בצורה שונה בגלל שאת המוכר ואנחנו הקונים. גם מנהל סופרמרקט לא מדבר עם הלקוחות על כמה הוא מרויח עליו.

אני חוקב שאת נדלקת קצת יותר מידי והגבת מהבטן ולא מהראש. מבחינתי לפחות ההתנצלות מתקבלת בשמחה כי כולנו טועים אבל לא כולנו מוכנים להורות בכך. בואי נשאיר את הריבנם והויכוחים מאחור ונסתכל קדימה (אם הבטן לא מסתירה).

מאחל לך שתזכי לגדל את ילדך ממקצוע אחר.

ז'ני

549
[QUOTE=הפרופסור]אין לי מושג על מה את צריכה להתנצל???

[/QUOTE]

??? מישהו פה עם לשון חומה!!!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

550
לא באתי להיות פה סניגור של ז"ני באתי אולי להטיף מוסר וטיפה אתיקה.ודבר שני בקשר לבוס שצוחק,אצלי המצב הפוך,אותי הוא כל בוקר רואה ושלוח אותי לעבודה והוא יודע שאני עושה אותה על הצד הטוב ביותר. ועצוב לדעת שיש בוסים כאלו...לגבי ז"ני אני בטוח שבאיזה מקום היא מבעיה חרטה על דבריה.בכל אופן אני מקווה באמת שהקנוניה נגדה תפסק! ואנשים פה יבינו שז"ני היא הריונית רגישה והרמונלית.בהחלט זקוקה לחיבוק מכולנו

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”