לפ"ת יש שם רע (או כמו שהפרופסור הגדיר אותה "בית השחי של גוש דן").
אז לפני כחצי שנה העמסתי בתל ברוך (תכף תבינו את הקשר לפ"ת) בחורה נחמדה לאוטו.
ביקשה 100 למציצה + זיון.
התחילה בליקוקי פטמות (שלי כמובן), ירדה למציצה מושקעת ובסוף זיון נחמד במיסיונרית, לא הלחיצה שיתפה פעולה.
נתת לה טיפ ושאלתי אם מקבלת בבית, נתנה לי את מספר הטלפון ואמרה לי שהיא מקבלת גם ליד הבית שלה שנמצא ליד התחנה המרכזית בפ"ת (הבטחתי שנגיע לפ"ת או לא ?). שם היא לוקחת 200 ש"ח באוטו
היום הרגשתי את החרמנות מתפשטת והחלטתי לצלצל לראות אם יש מצב, לשמחתי היא ענתה. שאלתי אם אפשר להיפגש תוך רבע-שעה (עברתי במקרה ליד פ"ת) והיא הסכימה, הגעתי ליד התחנה המרכזית, צלצלתי אליה משם כמו שקבענו, ותוך דקה היא הגיעה.
קפצנו לחניון קרוב לשם. התפשטנו, התחילה בליקוק פטמות, המשיכה במציצה מושקעת וכמו בזיון הקודם סיימתי במיסיונרית, נתנה הרגשה טובה, לא הלחיצה, לא נתנה הרגשת תקתוק - אני מיהרתי, כך שאני לא יודע כמה זמן היא מוכנה למשוך.
לפני שהורדתי אותה חזרה, שאלתי אם היא רוצה שאתן המלצות לחברים, אז היא אמרה לי בכיף, רק אל תשלח לי משוגעים וילדים.
אז מי שרוצה את המספר שלה, שישלח לי הודעה פרטית.
היא ציינה שמי שרוצה לקחת אותה ל"טיפול" ארוך שכולל מסאז' ותוספות, אז זה אפשרי, כמובן במחיר גבוה יותר.
לסיכום:
מראה - ציון 7.5-8, יש לה פוטנציאל ליותר.
שירות - 10 שירותית, חייכנית, לא מלחיצה כאמור, בפעמיים שהייתי איתה, אני מיהרתי יותר ממנה.
חזה - בינוני מינוס.
פנים - נאות.