כ אחת החוויות בתל ברוך - סקס אדיר

אחת החוויות בתל ברוך

1
שלום לכולם...

זו הודעתי הראשונה שהחלטתי להעלות מקווה שזה יעניין אותכם.

לפני מס חודשים הייתי בתל ברוך ממש בפניה אחרי שרואים את הסינמה משמאל עמדה בחורה אחת היפות נראית דוגמנית
שאלתי מחיר אמרה 200 היה נשמע לי מוזר באיזור הזה סכום כזה אבל המשכתי.

עלתה לרכב הייתה חייכנית דיברנו כמה דקות ואמרה שהיא צרפתיה... ניסיתי לזהות תסמין לקוקס ולא היה !!!

לאחר גיפופים של 20 דקות מלאות (שזה נדיר) ואני מדבר עם ליטופים והכל כמו מאהבת חחשפתי את שדיה וגיליתי חזה מדהים וכל בקד שירד נזל לי ריר ... רזה חזה גדול תחת קטן עור חלק ומאוד נשית... אמרה שהיא עובדת שם כל שבוע.. ואני בחיים לא ראיתי אותה שם..

אני מנסה למצוא אותה הרבה פעמים ללא הצלחה... אם מישהו דגם אשמח גם לשמוע..

למתעניינים זה היה בחניות שהיום סגור הצמוד לבניינים שכרגע בבניה.Sleepy

אחת החוויות בתל ברוך

3
[QUOTE=סופר לה טיב]

באמצע הרחבה עמדה בחורה חדשה בלונדינית בגיל 235 עם גוף משגע חזה גדול ,לבשה טייץ סקסי מגרה(ללא בליטה) בצבע ורוד

[/QUOTE]

אני חולה על מבוגרות... מוחא כפייה בבקשה תגיד לי,יש לך נייד שלה?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

אחת החוויות בתל ברוך

5
סופר לה טיב, הבחורה עם המבטא הצרפתי מוכרת. עובדת גם בתל ברוך וגם בבורסה לפעמים. היו עליה גם דווחים פה.
היה לי חשד שהיא דווקא קוקס..גם יש לה דיבור כזה...

יצא לך לבדק למטה שזה אמיתי או ניתוח?

אחת החוויות בתל ברוך

9
למישהו יש מה לשתף על דניאל מתל ברוך? עומדת בדכ. בין הקוקסים ברחבת החניה הצפונית למלון וטוענת שהיא אשה וכך רציתי להאמין לאור כוסיותה ומיניותה הנשפך לכל עבר.בפעם הראשונה שלי איתה התנדבה להצהיר בפניי,מבלי ששאלתי, שאפשר לשלוח לה ידיים לאן שאני רוצה.כבר התחלה מעולה!אבל עדיין למרות שכוסית על חזה בינוני נעים ורך וישבן מרגש ברמות שדורש הכרות ממש מקרוב.יש לי תחושה חזקה שגם היא קוקס.מה דעתכם? מכירים אותה/ו ויכולים לשפוך פה אור על מיניותה? לזיהוי וודאי:יש לה צחוק דק מצחיק כזה..
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”