אחרי חודשים של "לא כיף" מזונות הרחוב הקבועות שכולנו מכירים ,אני שמח להציג את ליזה-זונת מכון
שמבצעת השלמת הכנסה ברחוב, בצורה מעניינת ויחודית.
יום שישי 3.15 לפנות בוקר סיבוב שני בשדרת הר ציון ,אני נוסע לכיוון תמ"י,ממש לפני הרמזור של הטבון
מזהה מעבר לכביש- ברחוב היוצא מתחנת האוטובוס- בחורה בלונדינית יושבת על המדרגות.
פרסה מהירה ,נכנס ימינה לפני התחנה(רח חיזקיהו המלך)ועוצר לייד בחורה בלונדינית נאה(מאוד)חייכנית
קטנה ,גובה 1.65 נראת ממש טוב.שואל מה בתפריט - היא עונה מ+ז . 100 אני מסכים ומשחרר נעילת דלתות,
ואז היא אומרת לי -זה יקח לפחות 20 דקות

מצביעה על GMC ישנה בצבע חום.אומר סבבה ,מחנה ונכנס עים ליזה למכונית שלה.
החלק הפנימי של הרכב ,נראה כמו חדר קטן,כל הכיסאות הוצאו ווילונות על כל החלונות ,מזרן עם ציפית מונח על הרצפה
מדיף ריח נקי של כביסה-אווירה כיפית לחלוטין.
אני מתפשט ונשכב על המיזרון ,ותוך שניה ליזה -ערומה גם היא - נכנסת למציצה עדינה של שמוליק ,תוך כדי שאני מלטף
את חריצה החלק . אני מפשק מעט את רגליי וליזה עוברת עמוק יותר ומלקקת את הביצים.לאחר כשתי דקות היא מרימה
את הראש ושואלת אים אני רוצה שהיא תרכב עלי

חזה קטן רך ועומד יציב , עטרות קטנות ופטמות גדולות זקופות.אני מתחיל לנשק את פניה (לא נותנת להתנשק)יורד בנשיקות וליקוקים עדינים לצאוורה לפיטמותיה הזקופות ובמורד ביטנה החלקה עד לגיבעה שמעל לחריצה החלק והריחני.כאן הזהירות הטבעית גורמת לי לעצור ולא להמשיך למרות שהבחורה ריחנית ונראת נקיה. אני עוצר עולה וחודר אליה ותוך מספר פימפומים מגיע לסוף הטוב כשליזה
מצידה מחבקת ומלטפת אותי במהלך כל האקט.
לסיכום:
אחלה בחורה.
אחלה חוויה.
שווה כל שקל מתוך ה-100.
עובדת בסוף שבוע בלבד -בלילות של חמישי ושישי בלבד.
נתנה לי טלפון -ביקשה לא להעביר.לכל מי שמעוניין טלפון בפרטי מיום רבעי הקרוב.
תהנו