כ ליזה-פות מוביל בהר ציון - סקס אדיר

ליזה-פות מוביל בהר ציון

1
שלום חברים
אחרי חודשים של "לא כיף" מזונות הרחוב הקבועות שכולנו מכירים ,אני שמח להציג את ליזה-זונת מכון
שמבצעת השלמת הכנסה ברחוב, בצורה מעניינת ויחודית.
יום שישי 3.15 לפנות בוקר סיבוב שני בשדרת הר ציון ,אני נוסע לכיוון תמ"י,ממש לפני הרמזור של הטבון
מזהה מעבר לכביש- ברחוב היוצא מתחנת האוטובוס- בחורה בלונדינית יושבת על המדרגות.
פרסה מהירה ,נכנס ימינה לפני התחנה(רח חיזקיהו המלך)ועוצר לייד בחורה בלונדינית נאה(מאוד)חייכנית
קטנה ,גובה 1.65 נראת ממש טוב.שואל מה בתפריט - היא עונה מ+ז . 100 אני מסכים ומשחרר נעילת דלתות,
ואז היא אומרת לי -זה יקח לפחות 20 דקותחיוך -אתה צריך להחנות ולבוא אלי למכונית שלי,יש לי במכונית מיטה,Tongueוהיא
מצביעה על GMC ישנה בצבע חום.אומר סבבה ,מחנה ונכנס עים ליזה למכונית שלה.
החלק הפנימי של הרכב ,נראה כמו חדר קטן,כל הכיסאות הוצאו ווילונות על כל החלונות ,מזרן עם ציפית מונח על הרצפה
מדיף ריח נקי של כביסה-אווירה כיפית לחלוטין.
אני מתפשט ונשכב על המיזרון ,ותוך שניה ליזה -ערומה גם היא - נכנסת למציצה עדינה של שמוליק ,תוך כדי שאני מלטף
את חריצה החלק . אני מפשק מעט את רגליי וליזה עוברת עמוק יותר ומלקקת את הביצים.לאחר כשתי דקות היא מרימה
את הראש ושואלת אים אני רוצה שהיא תרכב עליTongueאני אומר שלא ,והיא נשכבת על הגב.ליזה היא רוסיה ,גוף חלק לבן שינהב
חזה קטן רך ועומד יציב , עטרות קטנות ופטמות גדולות זקופות.אני מתחיל לנשק את פניה (לא נותנת להתנשק)יורד בנשיקות וליקוקים עדינים לצאוורה לפיטמותיה הזקופות ובמורד ביטנה החלקה עד לגיבעה שמעל לחריצה החלק והריחני.כאן הזהירות הטבעית גורמת לי לעצור ולא להמשיך למרות שהבחורה ריחנית ונראת נקיה. אני עוצר עולה וחודר אליה ותוך מספר פימפומים מגיע לסוף הטוב כשליזה
מצידה מחבקת ומלטפת אותי במהלך כל האקט.
לסיכום:
אחלה בחורה.
אחלה חוויה.
שווה כל שקל מתוך ה-100.
עובדת בסוף שבוע בלבד -בלילות של חמישי ושישי בלבד.
נתנה לי טלפון -ביקשה לא להעביר.לכל מי שמעוניין טלפון בפרטי מיום רבעי הקרוב.
תהנו

ליזה-פות מוביל בהר ציון

10
ממש לא מבין על מה אתה מדבר ממש לא כוסית וגם לא יפה.
בחורה בת 40 בערך פנים חמודות חייכנית והכל אבל לא יפה וגם די מלאה הייתי אומר.
דגמתי אותה לפני כמה ימים איזה 20 דק ואיזה נעליים אחרי 5 דק בקושי אומרת לי נו מה נהיה תגמור כבר !
אז התחלתי לפמפמם אותה חזק יותר וגמרתי..
אמרה לי שזה בחיים לא קרה לה שביקשה ממישהו לגמור חוץ מהלקוח שהיה לפני שגם כן לקח לו הרבה זמן (6 דק') לטענתה.
חוץ מזה מציצה ממש סתמית של כמה שניות ביקשתי שתמצוץ עוד קצת ומצצה עוד כמה שניות ואמרה לעבור לסקס.
חוץ מזה לא נותנת לגעת בכוס ולא כלום אומרת לי מה אתה גניקולוג (בחיים אף אחד לא ניסה לגעת לה בכוס לפי מה שאומרת חחחחחחח.
כמו כן החזה שלה קטן ונפול ממש לא סקסי.
בקיצור ממש לא מציעה לפי דעתי .. היתרון היחיד זה שאפשר לזיין אותה בGMC על המזרון שזה נחמד מאוד אבל אל תצפו למשהו מי יודע מה..
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”