כ סיון - בחורה חדשה בהר ציון - דף 3 - סקס אדיר

סיון - בחורה חדשה בהר ציון

21
יצאתי לשוטט היום ,כשעל הכוונת שלי נמצאות סיוון של סגן ושלי של סימבה,כשהכוונה היא
למצוא ולדגום אחת משתיהן מבלי להתפשר(כרגיל)על בחורה אחרת.
למזלי הרב,איך שאני מגיע לרמזור של הר ציון,אני מזהה על המדרכה דמות נשית העונה לדרישות-בחורה קטנה
עם תיק גב גדול ,שגורם לה להראות אפילו קטנה יותר.
עוצר ליד ,מוריד חלון ומרגיש איך שמוליק מזדקףחיוך .בחורה רזה,קטנה ,שער מתולתל שחור, מעטר פנים קטנות ונאות מאוד
טייטס צמוד לישבן עגלגל וקטן ,נראת לא שייכת ,סטייל בת השכן .(הבת הקטנה של השכןחיוך)
שואל מה בתפריט -עונה: מ+ז 100.נראת טיפה לחוצה ,שואל מה שמך ,עונה סיוון .אני משחרר נעילת דלתות והיא עולה .
בדרך לחניה אני אומר לה שקבלתי עליה המלצה מחבר,וברגע שאני אומר שלחבר קוראים סגן ,עולה על פניה חיוך ענק והיא
אומרת לי שסגן הוא אחלה ובחור מקסים והיה אצלה כבר כמה פעמים וכל חבר של סגן יקבל טיפול אקסטראחיוך.
בחניה עברים למושב האחורי ,שם ללא משחקים סיוון מתפשטת עד הסוף ,חושפת גיזרה דקה ,גוף שחום חלק ועדין
חזה זעיר וישבן קטן ועגלגל שאותו ליטפתי בכיף כשהיא ירדה על שמוליק למציצה חשופה ומענגת מלווה בליקוקים
עדינים לאורך השרביט.לאחר מספר דקות היא מרימה את הראש ושואלת אים אני רוצה לעבור לסקס ,אמרתי שכן
וסיוון נשכבת על הגב ,מניפה ומפשקת את רגליה החלקות מזמינה אותי להכנס לשבלול צר וחם אותו פמפמתי בכיף
נהנה לשמוע אותה גונחת קלות בכל חדירה שלי,מנשק את צווארה ואת פיטמותיה הקטנות .תוך כדי עבודה שאלתי
אים עושה אנלי ,אמרה -לא אבל אפשר לעבור לדוגי אים אני רוצה.בדוגי ,תוך כדי שאני אוחז את ישבנה הקטן בשתי
ידיי הגעתי לסוף הטוב.לשמחתי והפתעתי סיוון לא התנגדה שאשאר בתוכה עד שנשימתי נרגעה ורק אז יצאתי מתוכה.

לסיכום:היה כיף אדיר ,מרגע שאספתי אותה עד שהחזרתי חלפו 40 דקות ,הבחורה נקיה וריחנית ונותנת תמורה
מלאה .אני אמשיך ללכת אליה.

המינוס היחידי:בשלב ההתלבשות היא ציינה שהמחיר שלה הוא 150 ש"ח ולא 100 "רק שתדע לפעם הבאה"מבולבל
אמרתי לה שמאוד נהנתי ונתתי טיפ של 50 ש"ח

אבי123156642013-11-08 10:53:32

22
יפה לך על הדגימה, היא באמת אחלה בחורה...
בשבעות האחרונים היא הבחורה הנורמלית היחידה שאפשר למצוא בת"א.(ברחוב)
יש לה תמיד ריח טוב גוף חלק ואחלה של שירות (לא שמעתי ממנה אף פעם "נו מתי אתה גומר?")
האמת שאני אחרי כמה פעמיים איתה מחפש את הבחורה/מציאה הבאה.

23
לפני כמה ימיים סביב 1 בלילה הסתובבתי לי בהר ציון,כשראיתי מישהי קטנטנה בסווטשרט ותיק על הגב. מקבל ממנה פרטים, נכנסת לרכב, נוסעים כמה מטרים והיא מקבלת שיחה - מישהו שהיא קבעה איתו קודם. הבחורה מבקשת סליחה, אני עוצר לה בצד והיא יוצאת.
ממש התבאסתי, אבל המצב באזור היה בקאנטים, ואחרי איזה 20 דקות אני רואה אותה שוב. עוצר, עולה ונוסעים לנו. אכן מדובר בבחורה חמודה מאוד, גם גוף פיצפון וגישה מעולה ולא מלחיצה. מציצה קצת מבאסת ומאוד קצרה, אבל הזיון היה נחמד למרות שבמקרה שלי היא נראתה קצת לחוצה לסיים והסבירה שהיא קבעה עם מישהו. לקחה, אגב, 100 ולא אמרה מילה על 150.
תכלס, למרות שיחסית למצב בסביבה היא מעולה כנראה שלא הייתי חוזר - הרגשתי שהיא מיהרה לסיים והיתה קצת קצרה (למרות שהיא הבטיחה טיפול יסודי יותר בפעם הבאה).

אם מישהו רוצה את המספר לאור הביקורות היותר חיוביות כאן למעלה - בפרטי.

24
היה ראיתי אותה גם היא נראתה לי בהתחלה מסוממת ולחוצה. כששאלתי לשמה אמרה סיוון.
רצתה להביא לי טלפון אבל לא לקחתי כי בדיוק היה מלא משטרות באיזור ואמרתי לה עזבי..פשוט נראה לחוצה כזו..
לא התחשק לי לקחת טלפון ממשהיא שנראית לחוצה מסוממת :)

25

יש כמה דברים לספר לכם ולשפוך את מכלי הידע שהצתברו:

ראיתי את סיוון היום,
לא העלתי אותה רק לקחתי את המספר החדש אחרי שהטלפון שלה נגנב.

ראיתי כמה בחורות חדשות בתמ"י אחת שם רצתה 300 ש"ח!!

היה לי קטע אחד המוזרים עם לין בקרליבך, אני עוד ש ו ק ל אם לכתוב את זה Embarrassed

לאחרונה מצאתי את עצמי חוזר אחרי צייד כושל אז נכנסתי כאן באתר למצלמות סקס.
חייב לציין שהצוות עושים עבודה ממש טובה והבחורות שם סוף הדרך!
חבל שבדירות אין כזה שירות, רעיון טוב לעשות דבר כזה.

הצעה לניהול האתר - תפתחו פורום מיוחד למצלמות סקס שנוכל להמליץ אחד לשני
ולספר סיפורים.

UMA2013-11-18 06:56:04

26
אוווו סגן! עכשיו אתה משאיר אותנו במתח חיוך ספר ספר מה קרה עם לין - מבטיחים לא לגלות לאף אחד - גם לא לנשים שלנוחיוך
ואתה בוודאי יודע שהפורום הזה כבר ראה דבר אחד או שתיים מוזרים בחייו - עוד אחד לא יפיל אותנו חיוך

בתהליך השקילה שלך - אני מוסיף משקולת אחת שלי לצד של לספר...

חבר'ה - תוסיפו גם אתם משקולות לצד של לספר ואולי נזכה לשמוע משהו מעניין

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”