למצוא ולדגום אחת משתיהן מבלי להתפשר(כרגיל)על בחורה אחרת.
למזלי הרב,איך שאני מגיע לרמזור של הר ציון,אני מזהה על המדרכה דמות נשית העונה לדרישות-בחורה קטנה
עם תיק גב גדול ,שגורם לה להראות אפילו קטנה יותר.
עוצר ליד ,מוריד חלון ומרגיש איך שמוליק מזדקף

טייטס צמוד לישבן עגלגל וקטן ,נראת לא שייכת ,סטייל בת השכן .(הבת הקטנה של השכן

שואל מה בתפריט -עונה: מ+ז 100.נראת טיפה לחוצה ,שואל מה שמך ,עונה סיוון .אני משחרר נעילת דלתות והיא עולה .
בדרך לחניה אני אומר לה שקבלתי עליה המלצה מחבר,וברגע שאני אומר שלחבר קוראים סגן ,עולה על פניה חיוך ענק והיא
אומרת לי שסגן הוא אחלה ובחור מקסים והיה אצלה כבר כמה פעמים וכל חבר של סגן יקבל טיפול אקסטרא

בחניה עברים למושב האחורי ,שם ללא משחקים סיוון מתפשטת עד הסוף ,חושפת גיזרה דקה ,גוף שחום חלק ועדין
חזה זעיר וישבן קטן ועגלגל שאותו ליטפתי בכיף כשהיא ירדה על שמוליק למציצה חשופה ומענגת מלווה בליקוקים
עדינים לאורך השרביט.לאחר מספר דקות היא מרימה את הראש ושואלת אים אני רוצה לעבור לסקס ,אמרתי שכן
וסיוון נשכבת על הגב ,מניפה ומפשקת את רגליה החלקות מזמינה אותי להכנס לשבלול צר וחם אותו פמפמתי בכיף
נהנה לשמוע אותה גונחת קלות בכל חדירה שלי,מנשק את צווארה ואת פיטמותיה הקטנות .תוך כדי עבודה שאלתי
אים עושה אנלי ,אמרה -לא אבל אפשר לעבור לדוגי אים אני רוצה.בדוגי ,תוך כדי שאני אוחז את ישבנה הקטן בשתי
ידיי הגעתי לסוף הטוב.לשמחתי והפתעתי סיוון לא התנגדה שאשאר בתוכה עד שנשימתי נרגעה ורק אז יצאתי מתוכה.
לסיכום:היה כיף אדיר ,מרגע שאספתי אותה עד שהחזרתי חלפו 40 דקות ,הבחורה נקיה וריחנית ונותנת תמורה
מלאה .אני אמשיך ללכת אליה.
המינוס היחידי:בשלב ההתלבשות היא ציינה שהמחיר שלה הוא 150 ש"ח ולא 100 "רק שתדע לפעם הבאה"

אמרתי לה שמאוד נהנתי ונתתי טיפ של 50 ש"ח