עשיתי סיבוב נוסף התקרבתי לתוך חניה כמה מטרים לידם חיכיתי כמה רגעים עד שהיא ניגשה אליי פתחתי חלון והיא אמרה לי שזה 200 מציצה ופינוק כמובן אחרי תקופת יובש בב״ש הסכמתי ללא כל היסוס.
התחלנו להתקדם פנימה אל תוך החניה, אני לא כל כך אוהב את המקום למרות שחשוך שם זה עדיין סמוך לכביש של הרכבת ולא מספיק דיסקרטי. הצעתי לה לנסוע לחניה קרובה שנמצאת מאחורי העולם ספורט של מרכז ספורט שם יותר שקט ודיסקרטי היא היססה לרגע והסכימה בתנאי שאשלם לה קודם, כמובן שהכסף עבר ידיים ונסענו לחניה.
הגענו לחניה עברנו לאחור התחלתי להתפשט ופתאום ראיתי איזה גוף יפה וסקסי יש לה ממש חייכתי לעצמי החמאתי לה היא קיבלה את המחמאה עם חיוך.. הוציאה גומי התחילה במציצה מקונדמת למרות שאני לא חובב גומי אבל חייב לציין שזה היה מאוד עדין ונעים הרבה זמן אני לא זוכר שקיבלתי מציצה כזאת.
לאחר כמה רגעים שהחבר שלי קיבל חיזוקים הרגשתי שאני עוד רגע מתפוצץ מהר ביקשתי ממנה לעבור למסיונרית והתחלתי לפמפם אותה חזק. יש לה קונטרה ממש טובה למרות שהיא לא הכי צרה לכן לקח לי יותר זמן לגמור ממה שחשבתי אבל עדיין חוויה נעימה ובעיקר מרעננת.
לסיום דיברנו קצת שאלתי אותה מתי היא נמצאת היא אמרה שלפעמים ביקשתי טלפון שלה היא לא מיהרה לתת לדעתי עוד יש אפשרות בהמש לקבל טלפון אמרה שקוראים לה ויולט.
היא הייתה מאוד חייכנית וסובלנית, הריחה מצוין כל הדברים האלה פלוס מראה מעולה זה מצרך נדיר בזמננו.
ערב של צייד מצוין סוף סוף !!!