כ בלונדינית חדשה בתחנה בבאר שבע - סקס אדיר

בלונדינית חדשה בתחנה בבאר שבע

1
שלום חברים , כבר פעם שנייה שאני מבחין בבחורה בלונדינית חדשה בתחנת רכבת שצמודה לסרסור .. נכנסת למכונית והסרסור נמצא ממש ליד הרכב. אתמול ניסתי לשאול כמה אך היא הלכה . היום שאלתי והיא ענתה 200 לא דגמתי מחוסר זמן התיאור שלה הוא
לבשה מיני ג'ינס קצר ממש, תחת גדול וחטוב כמה שאפשר לראות ציצי קטן פנים נחמדות . יש לציין שהיא ממש "עושה חיל " שמה
תור של מכוניות רק אליה . מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?

2

לא יודע מתי ראית אותה. אתמול בין 21:00 ל 21:30 עשיתי סיבוב ליד תחנת רכבת והבלונדינית היחידה שהייתה זה אותה אחת שהייתה עובדת ליד תחנת דלק רזה מאוד ומסריחה מסיגריות.
הייתה בלונדינית אחרת שעובדת בצד השני מול רכבת בחניה קטנה אבל היא גם לא תואמת לתיאור שלך.

[QUOTE=big-dick]שלום חברים , כבר פעם שנייה שאני מבחין בבחורה בלונדינית חדשה בתחנת רכבת שצמודה לסרסור .. נכנסת למכונית והסרסור נמצא ממש ליד הרכב. אתמול ניסתי לשאול כמה אך היא הלכה . היום שאלתי והיא ענתה 200 לא דגמתי מחוסר זמן התיאור שלה הוא
לבשה מיני ג'ינס קצר ממש, תחת גדול וחטוב כמה שאפשר לראות ציצי קטן פנים נחמדות . יש לציין שהיא ממש "עושה חיל " שמה
תור של מכוניות רק אליה . מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?
[/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

6
כן כנראה שהוא התכוון אליה היא לא עבדה תקופה וחזרה לא מזמן..אף פעם לא דגמתי אותה לא הסגנון שלי..

[QUOTE=adirsh23]אם אני לא טועה מדובר בבחורה בשם ויולט נמצאת במתחם הרכבת לא על בסיס קבוע.

ולגבי הבחורה השניה יוסי אולי אתה מדבר על אלה נמוכה בלונדינית עומד לידה בחור רוסי צעיר לוקחת גם 200 [/QUOTE]

7
יוסי כפרה אפשר לחשוב שבאר שבע להיט עמוסה בנערות עובדות אם אתה מסנן את המעט הזה סקרן לשמוע איפה הולך .
לגבי אלה הבחורה השנייה קטנה קומפקטית לא רזה ולא מלאה טיפה בשרנית עם טעם, אומנם עושה הכול עם גומי אבל מורגש שהיא לא נוגעת בסמים עושה זאת ממניע אחר וזה מה שנותן הרגשה יחסית נעימה שאתה לא נמצא עם נרקומנית גמורה, חזה לא גדול אבל עור רך כמו ומטופח כמו תינוק כוס מגולח.
האמת צריך מזל לתפוס אותה שם

8
תנסה לתפוס את סבטה בלונדינית שעובדת מדי פעם ליד קיי אני מנסה לתפוס אותה כבר כמה שבועות לא הולך..

[QUOTE=adirsh23] יוסי כפרה אפשר לחשוב שבאר שבע להיט עמוסה בנערות עובדות אם אתה מסנן את המעט הזה סקרן לשמוע איפה הולך .
לגבי אלה הבחורה השנייה קטנה קומפקטית לא רזה ולא מלאה טיפה בשרנית עם טעם, אומנם עושה הכול עם גומי אבל מורגש שהיא לא נוגעת בסמים עושה זאת ממניע אחר וזה מה שנותן הרגשה יחסית נעימה שאתה לא נמצא עם נרקומנית גמורה, חזה לא גדול אבל עור רך כמו ומטופח כמו תינוק כוס מגולח.
האמת צריך מזל לתפוס אותה שם[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”