כ שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות - דף 19 - סקס אדיר

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

181
שלום.היום הייתי בגני התערוכה מטעם העבודה.אמרתי נקפוץ אחר כך לראות מי זו השלומית הזו,טלפון קטן קודם למרינה מהשיחים של מופת אומרת לי לבוא לכיכר של מנדרין.מגיע לשם והיא פשוט לא עונה או שהטלפון לא זמין מחנה את הרכב בחנייה המזרח צפונית של מנדרין ומשם הופ הליכה של 5 דקות ורואה את הגברת המגונדרת יושבת שם בשיחים עם שואל מרחוק כמה זה??? אומרת לי 10 שקל יש לציין שלא היה אף אחד שם.ותרתי כי הגברת נראת כבר סבתא בשיאה..שאלתי לשמה על מנת לוודא שזו אכן היא והיא למרבי הפלא ענתה שלומית..מישהו יודע מדוע היא ענתה לי בזלזול 10 ₪?

184
[QUOTE=H r m a n y] שואל מרחוק כמה זה??? אומרת לי 10 שקל יש לציין שלא היה אף אחד שם.ותרתי כי הגברת נראת כבר סבתא בשיאה..שאלתי לשמה על מנת לוודא שזו אכן היא והיא למרבי הפלא ענתה שלומית..מישהו יודע מדוע היא ענתה לי בזלזול 10 ₪? [/QUOTE]

[QUOTE=H r m a n y] [QUOTE=givo] איתה זה עובד הפוך: מה אתה רוצה והיא תעשה
היא עושה אנאלי
[/QUOTE] ומה העלות של החדירה האנאלית?[/QUOTE]

לפי המחירון החדש... 15 שקל.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

186
[QUOTE=הפרופסור]
[QUOTE=H r m a n y] שואל מרחוק כמה זה??? אומרת לי 10 שקל  יש לציין שלא היה אף אחד שם.ותרתי כי הגברת נראת כבר סבתא בשיאה..שאלתי לשמה על מנת לוודא שזו אכן היא והיא למרבי הפלא ענתה שלומית..מישהו יודע מדוע היא ענתה לי בזלזול 10 ₪?  [/QUOTE]

[QUOTE=H r m a n y] [QUOTE=givo] איתה זה עובד הפוך: מה אתה רוצה והיא תעשה
היא עושה אנאלי
[/QUOTE] ומה העלות של החדירה האנאלית?[/QUOTE]
לפי המחירון החדש... 15 שקל.
שב"ש

[/QUOTE] פששש פרופסור חוש ההומור שלך זה אחד הדברים הנדירים בפורום

187
טוב השבוע החלטתי לבקר את שלומית לרגל סידורים במרכז קפצתי להרצליה. אחרי סיבובים מתמשכים באזור בסוף הצלחתי למצוא אותה בעזרת המפה שהחבריה נתנו כאן.
חברים הגברת כבר מזמן עברה את ה 50 ואת ה 60 שלה !
זיינתי אותה באוטו רק מתוך הכרח כדי לעשות וי ולברוח ממש ככה.
היא בשנות ה 60 שלה ממש סבתא אומנם אוהבת להזדיין ואוהבת כמה גברים אבל עדיין סבתא ראבאק תתעוררו !
יושבת לה בתוך שיחים בחום ממש כמו באפריקה בחיק הטבע...
אני לא חובב הז׳אנר בעניין הסבתות ממש לא אין סיכוי שאני חוזר נפילה חזקה !
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

189

לצערי היא הרבה יותר מ 51.. נכון שאין עליה בחרמנות ובמציצות אבל שוב הכל בפרפורציות..

[QUOTE=rozendor]שלומית בת 51 . בהחלט milf - לאוהבי הז'אנר בלבד . אבל אין עליה בחרמנות , בחופשיות - עושה הכל -, לא מתקתקת ואין על המציצות שלה . [/QUOTE]
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”